Şimdi Ara

ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 30 gibi alıyorum o başta. ama o testte bazı yerlerde 9 a kadar düşüyor.

@brandybuck: sizin puanlarınız aynı sendeki fps neden ondan düşük
  • eleman 61fps almıs 10600 skor almıs , ben 70 lerde seyrediyorum ve 12k ya yakın alıyorum , sordugunuda anlamadım...
  • pardon bir an aklımda 90 gibi kaldı. nerden çıktıysa. bu aralar hergün 2 tane sınav var sene sonu diye. kafayı yiyorum herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

eleman 61fps almıs 10600 skor almıs , ben 70 lerde seyrediyorum ve 12k ya yakın alıyorum , sordugunuda anlamadım...
  • Bende G70 SLI hazırlığı yapmaya başlim şimdiden

Crossfire mı SLI mi görürüz ayrıntılı şekilde (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende G70 SLI hazırlığı yapmaya başlim şimdiden

Crossfire mı SLI mi görürüz ayrıntılı şekilde (:

Crossfire rulezzz , cekin kılıcları....

tpo@team olarak crossfire a geciyoruz yakında...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rãmîrêz ®

hangi oyunu oynucanız bunlarda 24x aa acıp hl2 mi oynucaksınız

abi bi de ATI'nin 3d sıkıştırması var, 24x AA 48x gibi olucak
    tabi bu özellik crossfire'da varsa
  •  ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K!

Bunun SLI için yeride war üstte...Yuh artık...4 tane 6800ultra gpusu bir pcde...

Yakında ps3 we xbox360ı geçer bu pc sektörü performansta...Harbiden çok güzel aletG70 olmadı bunun slisi yapılır walla
  • quote:

Bunun SLI için yeride war üstte...Yuh artık...4 tane 6800ultra gpusu bir pcde...

Yakında ps3 we xbox360ı geçer bu pc sektörü performansta...Harbiden çok güzel aletG70 olmadı bunun slisi yapılır walla

abi artık ana güç santralinde elektrik kablosu çekeriz
    en az bi 700watt çeker bu aletin SLI 'si

• 810wattlık power cooling lazım buna...Bi vga kadar parada ona bayılır insan..
  • quote:

Valla voodoo nun kulağı çınlasın adamlar bi kart yapmışlarıd....
    yanılmıyorsam 4 tane voodoo 6000(4 tane vsa100 GPU su var) i SLi yapılıyordu
    yani 4*4=16 tane VSA100 işlemcili bir bilgisayar düşünün
    tabi şimdi bi işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanisali2001 -- 1 Haziran 2005, 18:18:16 >

• Çift çekirdekli AMD sisteme bu MSI 6800 DUAL ULTRA'dan 2 tane takıp bench alcan
  • quote:

ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K!

Bu işin b.ku çıktı artık

• Adamlar ne güzel kart çıkarıo..Ne kızıon
  • quote:

Adamlar ne güzel kart çıkarıo..Ne kızıon

he valla fena mı olur 4 tane Nv40 işlemcili bir bilgisayarımız olsa

iii de adamlar para alıyor bu gpulardan....
    hesabıda çok basit... ayen pipline hesaplar gibi.

4 x YTL =4YTl işte biz burda kasılıyoz

• cok kucukmus yaa kasanin bir kosesine sikistiririz
    buna gore birde kasa almak lazim artik
  • ha evet tanesi 1000 dolardan 2 tane alsak bide anakart çift çekirdekli işlemci.ramdi kıldı tüydü yündü...
    oldu sana 5000 dolar.
    ya al bi tane PS3 veya XBOX360 bütün oyunları orijinal alsan bu parayı ödemezsin be
  • Amaç oyun oynamak olsa alınır tabi ama değil.O/C bu sınırı yok 5000$'da olsa kıyarsın paraya alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe_Bryant -- 1 Haziran 2005, 18:46:02 >
  • hocam o/c ile ne ilgisi var yani?

tam tersi 1 tane kartı o/c yapmak daha kolay ve Daha yüksek değerlere çıkılabiliyor

Sadece oyun için.....hemde sadece
    o/c evrenseldir... sen ne alırsan onu o/c yapabilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

hocam o/c ile ne ilgisi var yani?

tam tersi 1 tane kartı o/c yapmak daha kolay ve Daha yüksek değerlere çıkılabiliyor

Sadece oyun için.....hemde sadece
    o/c evrenseldir... sen ne alırsan onu o/c yapabilirsin....

Bir kart Mhz olarak yüksek değerlere çıkabilir ama sonuçta testten alacağı puan asla çift kartı geçemez.Bu yüzden dual kartlar tamamiyle O/C ile ilgilidir.Ben sadece oyunlarda yüksek performans göstersin diye dual kart takan biri olacağını sanmıyorum.Çünkü alacağı performans dual kullandığı kartla single kullandığı kart arasında gözle görülür bir performans farkı yaratmayacaktır yüksek çözünrlükler hariç.Bu yüzden Dual=O/C.

• baba sizin bu oc merakınızı bildikleri için düşük kartları yapıp bize kakalıyolar.
    daha fazlasını yapacak adamlar daha ucuza satıcakta siz böle oc moce uğraşınca"lam şunun hızını düşürelimde meraklısı alıp oc ile uğraşsın kekleyelim kamilleri"diyolardır aralarında
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.