Şimdi Ara

ati-driver sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopun ekran kartı ati hd 3650. sürücüsü 8.4 . ati her ay yeni sürücü çıkarıyor. ama ben şu ana kadar hiçbirini yüklemedim.her yeni sürücü daha mı iyidir, oturmuş, daha az sorunlu mudur? yoksa oturmuş 8.4 iyi midir?
    cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 14 Kasım 2008; 22:48:46 >

• driverini ne kadar güncel tutarsan genellikle o kadar performans artışı sağlarsın.
  • 8.11 çıktı en son driver hocam. Çoğu oyunda performans ve stabilite artışlarından bahsediliyor.

Deneyin derim.
  • Dizüstü bilgisayar sistemlerinde genelde sürücü güncellemesini pek yapmazlar. Yani stabil ve nispeten daha sorunsuz bir sürücü ile bilgisayarı piyasaya sunarlar ardından ciddi bir sorun yoksa yenisini sunmazlar. Benim bilgisayarımın sürücüsü de sanırım ya 2007 ya da 2006 çıkışlı ve üzerine yeni güncelleme gelmiyor. En azından üreticiden. 8.11 de deneyebilirim ama zaten kartın gücü ortada. Şu anda bana yetiyor (gerçi çok yetmiyor ama) ve üzerine 8.11 de yüklesem getirisi çok düşük olacaktır.

Ekran kartınıza sonradan belki sürücü çıkmıştır. Bunun için üreticinin internet sayfasına bakabilirsiniz. Genelde ATI sayfasında yayınlanan sürücüler doğrudan yüklenmeyebiliyor...
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. bir sorum daha var: laptop üreticisinin yayınlamadığı, direk atinin sayfasındaki driver ı yüklemek sorun çıkarır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsuz49

cevaplarınız için teşekkür ederim. bir sorum daha var: laptop üreticisinin yayınlamadığı, direk atinin sayfasındaki driver ı yüklemek sorun çıkarır mı?

cevabı olan yok mu? bir sorum daha var: önceki driver ın üstüne kursam yani bir öncekini kaldırmadan kursam bir sorun olur mu?
  • Eski driveri silip yenisini kurmak daha sağlıklıdır..Direk ati'nin sayfasından da çekebilirsin driveri..
  • driverı program ekle kaldırdan silebiliyoruz di mi? atinin sitesinde moblity radeon bölümünde hd 3650 yok, neyi indiricem?? bi de çok gerekli midir driver güncelleştirme? bu arada cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 12 Aralık 2008; 18:29:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsuz49

driverı program ekle kaldırdan silebiliyoruz di mi? atinin sitesinde moblity radeon bölümünde hd 3650 yok, neyi indiricem?? bi de çok gerekli midir driver güncelleştirme? bu arada cevaplarınız için teşekkürler.

3600 Serisini indireceksin..aynıdır..
  • Arkadaslar sapphire hd 4850 de oyun açınca misal cod 5 en fazla 2 dk içinde 90 dereceyi buluyor düne kadar düzgündü pcyi temizlerken mi birşey oldu da böyle oldu yoksa driver sorunu mudur driver 8.10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.