Şimdi Ara

ATi Ekran Kartı uyumu(3870)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak...

Benim pci-express 1.6 slotlu bir anakartım var ve üzerinde ati x1300 ekran kartı var....(DRR2 128 bit)
    Yeni ekran kartı almak istiyorum ama uyum sağlarmı diye merak ediyorum (GDRR4 256 bit)

Yani esas sormak istediğim soru DRR tipi uyumluluğu etkilermi? Sadece Pci-x slotlu olması yeterlimi çalışması için?

CEVAPLARINIZ için şimdiden teşekkür ederim...Sabırsızlıkla bekliyorum cevaplarınızı..

• Uyumlu olur...

Ancak, kasa powerınızı da sölermisiniz marka ve özelliklerini kaç Watt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Uyumlu olur...

Ancak, kasa powerınızı da sölermisiniz marka ve özelliklerini kaç Watt ?
    7 yıl önce aldığım kasa 350 watt vardı o yandı şuanda 450 watt güç kaynağım var...Cevap için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rak -- 29 Temmuz 2009; 23:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rak

7 yıl önce aldığım kasa 350 watt vardı o yandı şuanda 450 watt güç kaynağım var...Cevap için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Şu yüzden sordum 6pin güç beslemesi gerekiyor HD3870 için o yüzden, 450w yeterli
  • quote:

450w yeterli gelir bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK@

quote:

450w yeterli gelir bencede

Alıntıları Göster
    hangi ekran kartı modelini seçtin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

hangi ekran kartı modelini seçtin ?

Alıntıları Göster
    Ati 3870 almayı düşünüyorum işimi şimdilik görür heralde nasıl bir kart sizce?(Ati x-1300 e göre==> 256 mb DDR2 128-bit)

ATİ HD 3870 512 mb (256bit gdrr-4)

Piyasa ucuz bir çok 1gb versiyonlar var ama ben çalışma frekansları yüksek olsun diye bunu seçmeyi düşünüyorum...

Mesala karşılaştıracak olursak:

1gb 128 bit ddr2 mi iyi olur yoksa 512 mb 256 bit GDDR4 mü iyi olur..Ben tercihimi 2.sinden yana kullanmayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rak -- 30 Temmuz 2009; 12:14:17 >

• quote:

Ati 3870 almayı düşünüyorum işimi şimdilik görür heralde nasıl bir kart sizce?(Ati x-1300 e göre==> 256 mb DDR2 128-bit)

ATİ HD 3870 512 mb (256bit gdrr-4)

Piyasa ucuz bir çok 1gb versiyonlar var ama ben çalışma frekansları yüksek olsun diye bunu seçmeyi düşünüyorum...

Mesala karşılaştıracak olursak:

1gb 128 bit ddr2 mi iyi olur yoksa 512 mb 256 bit GDDR4 mü iyi olur..Ben tercihimi 2.sinden yana kullanmayı düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Tabi ki 2.tercih

Bilgilendirme ve aydınlatma amaçlı olarak 3870 kullanıyorum çok memnunum ancak tekrar şansım olsa 9800GT AMP filan bakardım çok daha iyi performans alırsın fiyat farkı olmasın diye bu kartı söyledim istersen 4830 yada 4770 de bakabilirsin ancak ben imkanımı nvidia'dan yana kullanırdım şu da var ;

3870 alırsan pişman olmazsın benim aldığım dönemde fiyat farkları vardı ve şu an ki aynı fiyata mevcut kartlar yoktu tabi karar yine senin

• quote:

Orijinalden alıntı: vegihi

Tabi ki 2.tercih

Bilgilendirme ve aydınlatma amaçlı olarak 3870 kullanıyorum çok memnunum ancak tekrar şansım olsa 9800GT AMP filan bakardım çok daha iyi performans alırsın fiyat farkı olmasın diye bu kartı söyledim istersen 4830 yada 4770 de bakabilirsin ancak ben imkanımı nvidia'dan yana kullanırdım şu da var ;

3870 alırsan pişman olmazsın benim aldığım dönemde fiyat farkları vardı ve şu an ki aynı fiyata mevcut kartlar yoktu tabi karar yine senin

Alıntıları Göster
    bende de 1300 vardı ve 3850 OC edition kullanmaya başladım ikisinin arasındaki fark dağlarla bile açıklanamaz

3870ler içerisinde de HIS 3870 iceq modellerinden bulabillirsen daha da başarılı bir 3870 almış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

bende de 1300 vardı ve 3850 OC edition kullanmaya başladım ikisinin arasındaki fark dağlarla bile açıklanamaz

3870ler içerisinde de HIS 3870 iceq modellerinden bulabillirsen daha da başarılı bir 3870 almış olursun

Alıntıları Göster
    Bir açık artırma sitesinden son anda kaybettim 3870 i alacaktım:)) ama neyse sağlık

Şimdi buradan çok daha ucuza 3850 buldum..Onu aldım..3850 ile 3870 arasındaki tek fark biri GDDR4 diğeri GDDR3...
    Çok fark varmı aralarında?

Cevaplarınız için herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

• quote:

Bir açık artırma sitesinden son anda kaybettim 3870 i alacaktım:)) ama neyse sağlık

Şimdi buradan çok daha ucuza 3850 buldum..Onu aldım..3850 ile 3870 arasındaki tek fark biri GDDR4 diğeri GDDR3...

HD3850 de iyi bir kart fakat aynı paraya HD4670 veya biraz daha pahalı olarak 9600GT ve HD4830 alsanız çok daha iyi olurdu..Fakat bu kart da fena değil,hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

HD3850 de iyi bir kart fakat aynı paraya HD4670 veya biraz daha pahalı olarak 9600GT ve HD4830 alsanız çok daha iyi olurdu..Fakat bu kart da fena değil,hayırlı olsun..

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız ama ben sıfır ürünü 100 tl ye aldım biraz şansım yaver gitti galiba...Diğerleriyle arasında en az 50 tl fark vardır...Teşekkürler

Bir de şurdan bakarmısın bu kartın overlock özelliği varmı?

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-3850-512mb-256bit-gddr3-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11121-42-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rak -- 30 Temmuz 2009; 14:48:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Alıntıları Göster
    bir 3850 kullanıcısı olarak şöyle söyleyebilirim çözünürlüğü çok abartmadığın sürece (bende 17" var ve 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum genelde) bir çok oyunu ortanın üstünde ayarlar ile oynamana izin verebilecek bir karttır(tabi AA desteğini pek fazla açamayacaksın genel olarak ama) ciddi anlamda zorlandığını gördüğüm tek oyun gta4 (onda da hangi ekran kartı zorlanmıyor ki zaten) ve dx10 ile crysiste çok yüksek ayarları açtığında kasılmalar başlıyor akıcılığını yitiriyor

tabi bir de benimki oc edition idi onun da farkı vardır muhakkak performansında 3-5 fps de olsa

• quote:

bir 3850 kullanıcısı olarak şöyle söyleyebilirim çözünürlüğü çok abartmadığın sürece (bende 17" var ve 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum genelde) bir çok oyunu ortanın üstünde ayarlar ile oynamana izin verebilecek bir karttır(tabi AA desteğini pek fazla açamayacaksın genel olarak ama) ciddi anlamda zorlandığını gördüğüm tek oyun gta4 (onda da hangi ekran kartı zorlanmıyor ki zaten) ve dx10 ile crysiste çok yüksek ayarları açtığında kasılmalar başlıyor akıcılığını yitiriyor

tabi bir de benimki oc edition idi onun da farkı vardır muhakkak performansında 3-5 fps de olsa

Alıntıları Göster
    benim şu an garantiye giden gibi fabrika çıkışı gibi ocli deil ama CCC'den kendiniz yapabilirsiniz
    zira benim eski 3850 702 MHz de çalışıyordu default değeri olarak

edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 30 Temmuz 2009; 14:55:43 >

• quote:

benim şu an garantiye giden gibi fabrika çıkışı gibi ocli deil ama CCC'den kendiniz yapabilirsiniz
    zira benim eski 3850 702 MHz de çalışıyordu default değeri olarak

edit: yazım yanlışı

Alıntıları Göster
    Benim tek istediğim oyunları akıcı bir şekilde oynamak:) 1024x768 bile bana çok gelio oyunları 800x600 oynamaktan..

Benim için oyunların kalitesinden çok akıcı oynamak daha önemli ozaman zevk alabiliriyorum...
  • quote:

Benim tek istediğim oyunları akıcı bir şekilde oynamak:) 1024x768 bile bana çok gelio oyunları 800x600 oynamaktan..

Benim için oyunların kalitesinden çok akıcı oynamak daha önemli ozaman zevk alabiliriyorum...

Alıntıları Göster
    herkes öyle olsun istemez mi zaten AA açmadığın sürece hemen hemen her oyunu o dediğin çözünürlükte ve yüksek grafik ayarlarında oynayabileceksin

• quote:

herkes öyle olsun istemez mi zaten AA açmadığın sürece hemen hemen her oyunu o dediğin çözünürlükte ve yüksek grafik ayarlarında oynayabileceksin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler herkeze yardımlarınız için

• quote:

Teşekkürler herkeze yardımlarınız için

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun öncelikle

Bariz bi fark yok iyi yapmışsın testleri koyarsın artık bende koyucam yakında (3870) hatta istersen karşılaştırmalı olarak yayınlayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: vegihi

Hayırlı olsun öncelikle

Bariz bi fark yok iyi yapmışsın testleri koyarsın artık bende koyucam yakında (3870) hatta istersen karşılaştırmalı olarak yayınlayabiliriz

Alıntıları Göster
    Babacan yayınlarım da benim sistem fazla iyi değil seninki beni ezebilirİşlemcim pentium 4 3.0 ghz Ram de 2 gb....

BU sistemle xp de x1300 le 1309 puan alıyordum 3dMArk06 ile..Millet 13000 lere az diyor şaşırıyorum...Eski topraklardanım ben

• quote:

Babacan yayınlarım da benim sistem fazla iyi değil seninki beni ezebilirİşlemcim pentium 4 3.0 ghz Ram de 2 gb....

BU sistemle xp de x1300 le 1309 puan alıyordum 3dMArk06 ile..Millet 13000 lere az diyor şaşırıyorum...Eski topraklardanım ben

dostum x1300 le yine idare eder işlemci ve ekran kartı sınırlama yapmaz ama 3870 e bu işlemci darboğaz yapar haberin olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.