Şimdi Ara

Ati Ekrankartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkeze selam arkadaslar pc'e format attım raid0 yapmak icin fakat guncel driver yukleyemiyorum ekran kartım hd5970 stok driver bululnuyor suan fakat guncel driverin setup'u baslattıgımda hersey normal analiz ederken donuyor pc komple usb ler dahil ancaki Res dugmesinden bastan baslatınca duzeliyor eski driveri siliyim diyorum yine aynı sekılde analiz ederken liste dolduruluyor bekleyin diyor ve donuyor herhangi bir hata yok ama sadace donuyor. Yesil yukleme barı yarıya kadar doluyor her 2 islemde anlıycagınız ne sliniyo ne ustune yeni yukleniyor sistemim win7 64, 64den demeyin aynı sorun 32bitde de oluyor sorun bendemi acaba ss cekemedim cunku pc dondugu icin isterseniz telefonla ile ss koyarım lutfen yardımcı olursanız sevinirim simdiden tessekkur ederim iyi forumlar..

• guncel..
  • Driver silici programları deneyiniz
  • Dh de kokden silme rehberi gormustum denerken ayni sorun ortaya cikmisti format atmadan oncede ayni sorun vardi çaresiz kaldim
  • Guncel...
  • Onboard kart varsa ekran kartını çıkar onboardla gir öyle dene birde
  • butun kasa sokulecek o zaman saol yorum icin bide oyle deniyim, aklıma gelmisti ama sonra ekran kartını nasıl tanıycak yani driveri onceden kurunca? sorun olmazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radeon HD3850 Sorunu!
    16 yıl önce açıldı
    VirtualBox ekran kartı sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncel..
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.sorunum ekran kartı güncellemekle ilgili.benim ekran kartı hd 5450 atinin sitesinden 11.5 i yükledim ama özellikle fifa 11 ve battlifield bad company 2 olmak üzere bazı oyunlarda kasma takılma oluyor bunun nedenini bilen var mi?bide ccc ayrlarında önceden anti-aliasing 8x destekliyordu şimdi en fazla 4x oldu.bide eski driveri geri yükleyim dedim ama olmadı paketi indirdim siteden ama yükleme sırasında ccc ve ekran karı sürücüsü gözükmüyor sadece avivo ve hydrvision yüklüyor ama ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor. her biseyi denedim daha önce sorunsuz yapıyordum simdi olmuyor sürücüyü pc den tamamıyla kaldıryrum driver sweper ile de siliyorum yine olmuyor.arkadaslar lütfen yardımcı olun.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.