Şimdi Ara

ATI Express 200M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek istediğim photoshop, flash gibi grafik programlarını sorunsuz çalıştırmak ve ara sıra rome total war kalitesindeki bir oyunu oynayabilmek. Bunun için "HP Pavilion DV5176 (EW815EA)" düşünüyorum ama kafama takılanlar şunlar...
    4200 rpm hard disk
    ATI RADEON Express 200M ekran kartı
    Bu iki parça hakkında beni aydınlatabilecek birileri var mı? Bahsettiğim programlar için ekran kartı özellikle önemli. Ne diyorsunuz? Bir hafta içinde alacağım bir bilen varsa paylaşsın arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgk -- 9 Mayıs 2006; 2:15:49 >

• ekran kartından ziyade ram daha önemli o programlar için. ama oyun diyorsan o ekran kartı yetersiz
  • En sonunda Photoshop'un ekran kartı değil RAM yediğini biri söyledi benden başka

quote:

Orjinalden alıntı: zibidiyim

ekran kartından ziyade ram daha önemli o programlar için. ama oyun diyorsan o ekran kartı yetersiz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6695850/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mgk

Tek istediğim photoshop, flash gibi grafik programlarını sorunsuz çalıştırmak ve ara sıra rome total war kalitesindeki bir oyunu oynayabilmek. Bunun için "HP Pavilion DV5176 (EW815EA)" düşünüyorum ama kafama takılanlar şunlar...
    4200 rpm hard disk
    ATI RADEON Express 200M ekran kartı
    Bu iki parça hakkında beni aydınlatabilecek birileri var mı? Bahsettiğim programlar için ekran kartı özellikle önemli. Ne diyorsunuz? Bir hafta içinde alacağım bir bilen varsa paylaşsın arkadaşlar...

• ya tatmin edici bir cevap bulamadım. başka konularıda araştırdım ama yok! O kadar para vericez ama emin olamıyorum arkadaşlar. hard diskin 4200 rpm olması değiştirilebilir bir olay ama ekran kartı konusunda kafam çok karışık. Biraz daha bilgi verebilecek olan var mı?
  • kardes express 200m intelin 900 gma sindan farksiz bi ekran karti yani berbat.unut sen o notebook u git baska bisiy ara derim ben.hadi seni 1 sene idare etti diyelim ya sonra??? seni bikac sene daha idare etmesini istiyosan ati x700 olabilir en dusuk tavsiyem.notebook almak istiyosan ve de sana uzun dayanmasini istiyosan paradan da fedakarlik etmen gerek biraz.4200 rpm guclu bi hdd degil belki birazdaha uzun omurlu olabilir ama performans acisindan ise yaramaz.7200e gelince performans dehset ama acayip isi uretiyo o yuzden omurleri az oluyo gene ben 5400 kullaniyorm ben ve gayette memnunum
  • x200 ler intelden biraz üstün.... benim arkadaşımda f simens vardı aradaki tek fark işlemci amd 64 var fotosop ve otoketi sorunsuz çalıştırıyordu.....
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=779&productid=bd700429
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acer'in 1149 $+ kdvye Ati X 1300 Lü iki modeli var. En ucuz ve en iyi karta sahip bu ikisi var. X700 den bile iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz han

Acer'in 1149 $+ kdvye Ati X 1300 Lü iki modeli var. En ucuz ve en iyi karta sahip bu ikisi var. X700 den bile iyi.

walla kardes x1300 un x700 den daha ii oldugunu zannetmiyorm.
  • PHOTOsHOP ENFAZLA İŞLEMCİ ve RAM e yüklenir ekran kartına değil dostum sende almışken BİR ATİ X700
    ya da X1600 den aşşğa bir şey alma RAM de 1GB olurs PHOTO shop falan çok iyi kullanırsın
    4200 RPM işi alacaksan 5200 olsun çok fark etmeyebilir ama sonuçta performansı bu inca ayrıntılar etkiliyor

CENGİZHAN

ATİ X1300 x700 den daha iyi değil bunu yanlış biliyorsun X700 çok daha iyi bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 10 Mayıs 2006; 12:03:39 >
  • bencede kesinlikle.............
  • Notebook Ekran Kartları Sıralamasını Görmek için

http://forum.donanimhaber.com/m_6729486/tm.htm

Bu adresteki konuya bakabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgk

ya tatmin edici bir cevap bulamadım. başka konularıda araştırdım ama yok! O kadar para vericez ama emin olamıyorum arkadaşlar. hard diskin 4200 rpm olması değiştirilebilir bir olay ama ekran kartı konusunda kafam çok karışık. Biraz daha bilgi verebilecek olan var mı?

Abicim Photoshop arkadaşların da belirttiği gibi ekran kartından ziyade ram istiyor, ayrıca 4200 Rpm doğrudan olmasa da dolaylı olarak photoshop performansını olumsuz etkileyecektir. Çok fazla ram isteyen Photoshop büyük dosyalarla çalışırken 1024 ram dahi yetersiz gelecektir ve sanal bellekten kullanmaya başlayacaktır. Burada harddiskin devreye giriyor ve harddisk performansın düşükse işlem daha da uzuyor.
    Bence photoshop için işlemci+ram+ harddisk performansını öncelikle göz önünde tutmalısın. 3DMax gibi bir program kullanıp da Render yapıyorsan ekran kartını da çok iyi almalısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: cengiz han

Acer'in 1149 $+ kdvye Ati X 1300 Lü iki modeli var. En ucuz ve en iyi karta sahip bu ikisi var. X700 den bile iyi.

Numaralarına bakıpta yorum yapıp yanıltmayalım.
    Arkadaşım şimdi kullandığımdan iki önceki notebook'ta ATI X200M ekran kartı ve 1024 ram vardı. Diğer arkadaşlarında dediği gibi ram'de önemli, min. 1024 tavsiye ederim. Ben Photoshop 7.0 da hiç sorun yaşamadım. Ama profesyonel değil amatör takılıyordum Yani büyük imajlarla hiç uğraşmadım. Ayrıca X200, X700 kadar iyi olmasada Most Wanted'ı rahat rahat hiç kasmadan oynayabliyordum. Tabii görüntü, dediğim gibi X700 kadar kaliteli değil bunuda unutmamak lazım. HDD konusuna gelince net birşey söyleyemeyeceğim. 4200 biraz ses yapar, performansta da çok çok abartı birşey farkedeceğini zannetmiyorum, zira bir imajı 4200rpm hdd'nin yazamayacağı bir hızdamı işleyeceksin....???

• arkadaşlar expres200m paylaşımlı. yalnız bi arkadaş intelden biraz daha kaliteli demiş. intelden kat kat kaliteli
    ben call off duty 2, battlefield 2. mostwanted i rahatlıkla oynayabiliyorum. tabiki harika biperformansı demek gibi bi durum sözkonusu değil. ama intel lerde delta force nin son oyunu açmıyor bile. bu güne kadar denediğim oyunlardan sadece quake 4 ü oynayamadım. 1000 usd civarındaki bi dizüstü bilgisayarla da o kadar olsun artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.