Şimdi Ara

ATI HD 2600XT Oyun Testleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ben bu kartı almayı düşünüyorum acaba pes 2008 i high da 1024x768 de ki fpslerini koyabilir misiniz ?

oyun bende yok ;)

quote:

Orjinalden alıntı: BLooDWoLF

Bendede HD3650 var 256 mb ddr3 model işte ssleride burda crysis warhead herşey medium kalitede alınana ortalama fps en düşük fsp en yüksekte şunu gördüm oyun son derece akıcı oynanıyor sadece çok fazla uzaylı gelince bi yavaşlama hissediyorum son bölümde bile hiç kasmadı 0 kasma bitirdim bi günde işte ss

http://img521.imageshack.us/my.php?image=adszwj1.jpg oyunda uçan uzaylı saldırırken aynı zamanda 4 arkadaşla savunurken yerdede diğer küçük model uzaylılar varken 13 fps gördüm ancak uzaylı ateş ettiği zaman oldu bu normalde 30-28 fps akıcı oynanıyo frozen paradise hariç orda 22 fps ama yinede kasmıyo
    saygılar hatırlatırım 9600gt de high ta 22 fps alıyodu ve kasmıyodu

anlık fps lerden başka bu programla yukarıdaki benim yaptığım ayarları kullanarak bir test yapar mısınız?
    http://downloads.guru3d.com/Crysis-WARHEAD-Benchmark-Tool-BETA-download-2072.html

frozen paradise bölümünde 22 fps alması çok iyi :) tabi diğer pc bileşenlerinizi bilmiyorum.

• 1440x900 çözünürlükte, multisampling dışında bütün ayarlar en yüksekte, 25~30fps arası değişiyor.

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

Spore'da 30 fps'ye kilitli, grafik ayarlarından da kilidi kaldıramadım. Bütün ayarlar en yüksekte:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 2 Ekim 2008; 14:34:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ben bu kartı almayı düşünüyorum acaba pes 2008 i high da 1024x768 de ki fpslerini koyabilir misiniz ?

merak etme çok rahat oynuyor o ayarlarda 60 fps ye kilitliyor vsync :) aravideolarda bazen düşüyor ama oda oyunun optimizesinin iyi olmamasından kaynaklanıyor. Pes 2009 1280 720 de 60 fps çok rahat. PEs çok kasmayan bir oyun.
  • ya arkadaşlar bende ekran kartı alacağım ama kafam karıştı. hd 3650 mi alsam yoksa 2600xt mi alsam. sapphire 2600xt yok piyasada zaten. hiç bir yerde bulamadım. his 2600 xt var onu mu alsam. onunda fanı çok küçük. hangisi daha iyidir.

hd 3650 mi yoksa 2600 xt mi ? oyunlarda daha performasnlı olan kart hangsi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunerozcan

ya arkadaşlar bende ekran kartı alacağım ama kafam karıştı. hd 3650 mi alsam yoksa 2600xt mi alsam. sapphire 2600xt yok piyasada zaten. hiç bir yerde bulamadım. his 2600 xt var onu mu alsam. onunda fanı çok küçük. hangisi daha iyidir.

hd 3650 mi yoksa 2600 xt mi ? oyunlarda daha performasnlı olan kart hangsi ?

iki kartın da özellikleri aynı bildiğim kadarıyla, his'in fanı evet küçük (512 Mb modelinde - 256 Mb de iceq var) ama sorun çıkartmıyor, tabi sapphire in de çıkarttığını duymadım ama ben yabancı forumlarda sitelerde his' in adının çok geçtiğini (zaten iceq ile en iyi kart sevieyelerine çıkabiliyor) bildiğim için sempati duyuyorum 2 seferdir his alıyorum. yalnız her ikisi için de 512 mb lik modelini almanızı öneririm. bir çok kez dediğimiz gibi 2600xt oyun testlerinde ve benchmarklarda 3650 den daha iyi çıkıyor. tercih sizin, diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır.

• teşekkür ederim.

diğer arkadaşlardan da bekliyorum ?
    birde bu kartı alırsam ( 512 mb olanı ) 350 watt gerçek psu yeter mi ? bir de bazı sitelerde driver sorunu yaşayan arkadaşlar gördüm. eski driver var mış. yeni dirver ını nerden bulacağım. aldıktan sonra bu kartı kullanan arkadaş bana yardım edebilir mi ? pm attım ama cevap gelmedi ?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 3 Ekim 2008; 9:55:12 >
  • quote:

teşekkür ederim.

birde bu kartı alırsam ( 512 mb olanı ) 350 watt gerçek psu yeter mi ? bir de bazı sitelerde driver sorunu yaşayan arkadaşlar gördüm. eski driver var mış. yeni dirver ını nerden bulacağım. aldıktan sonra bu kartı kullanan arkadaş bana yardım edebilir mi ? pm attım ama cevap gelmedi ?_

bu konuda o driver sorununu da çözmüştük ama artık 8.8 orjinal driver kullanıyorum ati hotfix adında agp sürücüsü çıkartıyor 8.7 den beri ve herhangi bir sorun yok :)
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=21675639

8.9 u denemedim:
    http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

psu da 350 gerçek yeterli demişlerdi ama yeni satın alacaksan daha güçlüsünü alabilirsin :)

• quote:

teşekkür ederim.

Ben Sapphire 2600xt'yi (default gpu ve bellek hızlarıyla) 300w psu ile kullanıyorum, hiç bir kararsızlık veya kilitlenme problemi ile karşılaşmadım.
  • ben sapphire 3650 ddr2 512 mb almaya karar verdim. siparişi daha önceden vermiştim. şimdi iptal etmek istemiyorum. driver ı upload edebilirmisiniz? ben 8.9 u indirdim ama kart gelmediği için bilmiyorum. 8.8 i upload edebilirmisin ?
  • yaklaşık bir senedir hd2600xt kullanıyorum ve oyun performansı gayet güzel bugün crysis warheadi kurdum çok rahat bi şekilde oyunyorum

asus m2n
    amd x2 5200 2.6 ghz
    sapphire hd2600xt gddr3
    1 gb kingston 667
    driver 8.9
    xp sp2

gpu clock 850 mhz
    memory clock 750 mhz

1024 x 768 çözünürlükte medium ayarda AA kapalı iken 20 30 40 arası fps değişiyor kapalı mekanlarda ise mağara gemi gibi 40 50 arası değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakary_ali -- 3 Ekim 2008; 22:39:40 >
  • gunerozcan, upload ettim:
    ati 2000 ve 3000 serisi için agp sürücüsü (8.8 hotfix)

fifa 09 demo

oyun 45 fps ile 60 fps arasında oynanıyor. bu arada görüntü olarak bayağı bir gelişme var. ilk kez değişiklik sezinledim oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 4 Ekim 2008; 23:08:02 >

• hay ağzınla bi yaşa unutmayın arkadaşlar hepimiz buralara tnt 2 lerle sis lerle geldik
    quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

isteyen istediği testi yapsın size ne beyler?forumun yeri size darmı geliyorda adamın yaptığı testi ayıplıyorsunuz?talep eden bakar etmeyen bakmaz.
    gereksiz deyipte sonra bu başlığa yazı yazanlar çok mu gerekli adamlarsınız???bırakın isteyen istediği testi yapsın ya...ben 2002 de gf mx kullandığım günleri unutmadım ama sanırsam siz unutmuşsunuz...
  • bende aynı ekran kartıyla bu yazın tanıştım bilgisayarda oyunları full ayara çekip oynamak ne kadar zevkliymiş yaa mükemmel bir his veriyor insana benim şu anlık sorunum ram 1 gb olması ve hardiskimin 80 gb olması bunları 2 gb ram ve toplamda 580 gb hardiskke çıkarrısam tam bir oyun manyağı olurum herhalde

ha unutmadan bu ekran kartı için arkadaşın tavsiyesi üzerine FSP BLUE STROM II 500 WATT 24 PİNLİ bir güç kaynağı aldım...
  • bendede var oynayamadığım oyun yok şu an itibariyle..
  • ben zaten bu foruma Türkiyedeki ekonomik durumu en iyi oyuncularn takıldığını sanıyorum. başka türlü her şeye laf atılmaz çünkü :)
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

hay ağzınla bi yaşa unutmayın arkadaşlar hepimiz buralara tnt 2 lerle sis lerle geldik
    quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

isteyen istediği testi yapsın size ne beyler?forumun yeri size darmı geliyorda adamın yaptığı testi ayıplıyorsunuz?talep eden bakar etmeyen bakmaz.
    gereksiz deyipte sonra bu başlığa yazı yazanlar çok mu gerekli adamlarsınız???bırakın isteyen istediği testi yapsın ya...ben 2002 de gf mx kullandığım günleri unutmadım ama sanırsam siz unutmuşsunuz...

• Yahu bir başlığın zamanlaması ancak bu kadar iyi olabilir (Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_27273620/tm.htm)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Başlığa gereksiz diyen gereksiz adamlara kulak asmadığınız için de ayrıca teşekkürler beyler...
  • dostum konuyu şimdi gördüm.bilseydim yeni konu açmazdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_27291764/tm.htm

Kutunun içinden bu kablo çıktı.Ne işe yarar acaba bu?
  • ya bütün testlere baktım benim amd athlon x2 2.80 ghz ile2 gb ram asus 2600 pro ile crysis and warhead high 1024x768 oynuyom en fazla 17 fps ye iniyor ebnim kinden farkı yok 2600 xt nin hattağa benimki cod 4 ve gears of war da daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilterler1991

ya bütün testlere baktım benim amd athlon x2 2.80 ghz ile2 gb ram asus 2600 pro ile crysis and warhead high 1024x768 oynuyom en fazla 17 fps ye iniyor ebnim kinden farkı yok 2600 xt nin hattağa benimki cod 4 ve gears of war da daha iyi

işlemciniz çift çekirdekli mi ? amd ler hakkında pek bilgim yok da. benim ki normal p4 3ghz onunla alakalı olabilir. bir de sanırım aynı bilgisayarda iki kartı test etseniz xt daha iyi çıkacaktır, normali bu.

quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

dostum konuyu şimdi gördüm.bilseydim yeni konu açmazdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_27291764/tm.htm

Kutunun içinden bu kablo çıktı.Ne işe yarar acaba bu?

ayrıntılı bilgim yok cevaba katılıyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

Yahu bir başlığın zamanlaması ancak bu kadar iyi olabilir (Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_27273620/tm.htm)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Başlığa gereksiz diyen gereksiz adamlara kulak asmadığınız için de ayrıca teşekkürler beyler...

youmunuz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.