Şimdi Ara

ATI HD 2600XT Oyun Testleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
11.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Love_For_You

crysis ın fps leri çok düşük geldi patch yapmadınız herhalde 1280 de 25 ortalamayla oynadığımı hatırlıyorum.. ayrıca gears war da düşük ayaları düşürmenize rağmen..

1.2 yamasını yaptım yalnız benim ayarlarım ya yüksek orta karışımı ya da yüksek o testlerde. bir de ben deneyeyim orta da bakalım kaç olacak. aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama ben nedenini bulamadım. işlemcim 1 kez bozulmuştui cache mi nedir onlar yapıldı belki halen daha sorun vardır da ondandır.

quote:

Orjinalden alıntı: Blast4620

2600xt... Alınma olmasın konu gereksiz yani kart gereksiz :D D: Üzerine iki yeni nesil kart çıktı. Ayrıca ben kullandım keşke kullanmasaydım.. Ucuz etin yahnisi yavan olur arkadaşlar :D D: En azından eski seriler için

yok alınmadım çünkü bundan sonraki en iyi kart 3850. bildiğim kadarıyla başka da AGP kart yok. AGP alacaklar için o kadar da kötü bir konu değil bence.

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_mee

birde crysistem o fps ler ilemi oynuyordunuz? Akıcılık olmadan bende palit 2600 pro var çoğu oyunu gayet iyi oynuyorum bugün crysis WARHEAD ı bile 1024x768 25-30 fps de çok rahat bir şekilde medium ayarlarda oynayabiliyorum

hayır oyunu orta yüksek karışık ayarda oynadım, orada da gördüğünüz gibi 20+ fps ile oynayabildim.

• Crysis Warhead

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

• Bilgilendirici, iyi bir konu olmuş. Radeon 3650 AGP'si olan arkadaşlar kıyaslama yapabilirmi aynı oyunlarla?
  • burak sistemin agp sanırım ortalama kaç fps ile oynuyosun takılmalar oluyormu bende 15 fps civarı aynı kartla işlemci p4 2.0 acaba bu yüzdenm idüşük ve takılmalar oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BèRuTTì

burak sistemin agp sanırım ortalama kaç fps ile oynuyosun takılmalar oluyormu bende 15 fps civarı aynı kartla işlemci p4 2.0 acaba bu yüzdenm idüşük ve takılmalar oluyor

sistemimi avatarımın altındaki butondan da görebilirsin. warhead için sordun herhalde, ilk bölümlerde 15-25 arası iken yeni geldiğm yerde 10 un altına düştü bu iki araç peş peşe gittiğimiz yerin sonrasından bahsediyorum. gerçi ayarlar yüksek gelmiş olabilir biraz düşürsem daha iyi olacak ama bu bölümde herkesin dediği o crysis ten daha yavaş çalışma olayına katılıyorum. benzer ayarlarla crysis daha iyiydi, gerçi bu bölümde böyle oldu işte bakalım bitirince asıl yorumu yapabilirim. senin bilgisayarında da işlemci yüzünden oluyordur evet. bakalım yama çıkartırlarsa çözülebilir çünkü oyunda bir fps dengesizliği var. bazı yerler crysis ten iyi bazı yerler ise kötü.

• quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

Crysis Warhead

seninki ne marka ya bendeki 2600xt bu kadar performans vermiyor sapphire hd2600xt gddr3 vista ultimate ile bu ayarlarda oynamak imkansız :) 8,9 driveri kurulu pc de
  • vistada oyunmu oynanır kardeş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArtsN

seninki ne marka ya bendeki 2600xt bu kadar performans vermiyor sapphire hd2600xt gddr3 vista ultimate ile bu ayarlarda oynamak imkansız :) 8,9 driveri kurulu pc de

bendeki his ama ben dx9 da oynuyorum sen dx10 da oynuyorsun ondan o performans kaybı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 23 Eylül 2008; 23:59:12 >
  • quote:

vistada oyunmu oynanır kardeş :)

oynuyoz işte :) olsun dx 10 minimum dx 9 medyumu döver :) ben min med karışımı bi akıcılık sağladım. Sorunum anlık takılmalar sağa sola dönüşlerde yada dürbüne geçince sizdede böyle takılmalar oluyormu.
  • quote:

quote:

vistada oyunmu oynanır kardeş :)

oynuyoz işte :) olsun dx 10 minimum dx 9 medyumu döver :) ben min med karışımı bi akıcılık sağladım. Sorunum anlık takılmalar sağa sola dönüşlerde yada dürbüne geçince sizdede böyle takılmalar oluyormu.

dönüşlerdeki yavaşlamayı blur efekti yapıyor düşürürsen düzelebilir. bu arada dün karlı ve buzlu bölümü oynaıdm ayarların hepsini performansa getirdim yine de yavaş çalıştı. yani neymiş warhead kasıyormuş. oyunda bir sorun varsa umarım düzeltirler.

düzenleme:

arkadaşlar aynı ayarlarla denerseniz, güzel bir karşılaştırma yapmış oluruz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 24 Eylül 2008; 23:05:32 >

• amd5600+
    asusm2amvp
    sapphire 2600xt gddr3 pcıe
    2*1 gb kingston 800 mhz ram
    ati 8,9 driver
    vista ultimate sp1
    dx10 testi yapamadım hata verdi devamlı(ekleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 25 Eylül 2008; 12:23:00 >

• vista ile xp arasında neredeyse 8 fps varmış, öğrenmiş olduk.

düzenleme: yeni test
    bana yine ilginç gelen bir sonuç:
    gpu 830, hafıza 780 iken ortalama fps:14.80
    gpu 800, hafız 700 iken 15.59. anladğım kadarıyla benim karta oc yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 28 Eylül 2008; 0:49:00 >
  • quote:

vista ile xp arasında neredeyse 8 fps varmış, öğrenmiş olduk.

hızlar oraya çıkıyorsa iyi 810 a 720 yapsam bile ilk oyunda vpu hatası veriyor :) yazın ısınma sorunu yapıyor kart :) 14 aydır kullanıyorum hala iş görüyor :)
  • quote:

quote:

vista ile xp arasında neredeyse 8 fps varmış, öğrenmiş olduk.

hızlar oraya çıkıyorsa iyi 810 a 720 yapsam bile ilk oyunda vpu hatası veriyor :) yazın ısınma sorunu yapıyor kart :) 14 aydır kullanıyorum hala iş görüyor :)

maşallah diyelim dediğim gibi hızları arttırabiliyorum ama bir faydası olmuyor, eskiden gridde de denemiştim. böyle idare edeceğiz demek ki :)

• bende kullanıyorum şu anda 1024*768 veya 1280*1024 te idare eder akıcı şekilde oynanıyor fakat 22" monitör aldım doğal olarak bu çözünürlüklerde oynanmıyor 1440*900 veya 1680*1050 oynamak gerekiyor işte o zman ekran kartı göçüyor 15fps ile oynuyorum şu anda

şu ki düşük çözünürlükteki monitörler için veya orta seviye kullanıcılar için ideal bi kart

şimdi kara kara düşünüyorum hangi ekran kartını alsam diye yetişmek mümkün değil tabi ama en az 40-50 fps ile oynamak gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_H_C

bende kullanıyorum şu anda 1024*768 veya 1280*1024 te idare eder akıcı şekilde oynanıyor fakat 22" monitör aldım doğal olarak bu çözünürlüklerde oynanmıyor 1440*900 veya 1680*1050 oynamak gerekiyor işte o zman ekran kartı göçüyor 15fps ile oynuyorum şu anda

şu ki düşük çözünürlükteki monitörler için veya orta seviye kullanıcılar için ideal bi kart

şimdi kara kara düşünüyorum hangi ekran kartını alsam diye yetişmek mümkün değil tabi ama en az 40-50 fps ile oynamak gerekiyor

bendede 20 inç monitör var samsung 206 bw 1680 1050 oyun oynamal bu kartla yeni oyunlarda çok zor

bu zamamdada pcı ex versiyonuna para vermenin yazık olacağını düşünüyorum ama agp alınabilir. benim işimi hala görüyor. crysis warhead medium ayarlar gölge düşük sadece 1024*768 de çok rahat oynuyor vista olmasına rağmen.

• arkadaş hangi sistemle bu testleri yaptığını öğrenebilirmiyim.
  • ben xp sp2 kullanıyorum.
  • ben bu kartı almayı düşünüyorum acaba pes 2008 i high da 1024x768 de ki fpslerini koyabilir misiniz ?
  • Bendede HD3650 var 256 mb ddr3 model işte ssleride burda crysis warhead herşey medium kalitede alınana ortalama fps en düşük fsp en yüksekte şunu gördüm oyun son derece akıcı oynanıyor sadece çok fazla uzaylı gelince bi yavaşlama hissediyorum son bölümde bile hiç kasmadı 0 kasma bitirdim bi günde işte ss

http://img521.imageshack.us/my.php?image=adszwj1.jpg oyunda uçan uzaylı saldırırken aynı zamanda 4 arkadaşla savunurken yerdede diğer küçük model uzaylılar varken 13 fps gördüm ancak uzaylı ateş ettiği zaman oldu bu normalde 30-28 fps akıcı oynanıyo frozen paradise hariç orda 22 fps ama yinede kasmıyo
    saygılar hatırlatırım 9600gt de high ta 22 fps alıyodu ve kasmıyodu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.