Şimdi Ara

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimden geldiğince buraya oyun resimlerini eklicem . ATI HD 2600 XT ile ilgili bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım. Böylece HD 2600XT alacak arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 23 Ağustos 2008; 22:16:27 >

• NFS Pro Street ile başlayalım.

Çznrk: 1280*1024
    Anti alanising:4x
    Graphics: Medium
    C.C.C (Catalyst Control Center ) :Kalite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 23 Ağustos 2008; 22:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi94

NFS Pro Street ile başlayalım.

Çznrk: 1280*1024
    Anti alanising:4x
    Graphics: Medium
    C.C.C (Catalyst Control Center ) :Kalite

Bu saatten sonra kim? niye? 2600xt alsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cermin007

Neden Alınmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 30 Ağustos 2008; 12:22:31 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cermin007

Neden Alınmasın ?

Alıntıları Göster
    agp bu saatten sonra alınabilir varsa cod4 ssleri istiyorum multiplayer olsun ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

agp bu saatten sonra alınabilir varsa cod4 ssleri istiyorum multiplayer olsun ama

Alıntıları Göster
    hocam crysis testi ver cod ver ben crysis'i pek sevmem ama malum onu nasıl çalıştırırsa diğerlerini daha iyi çalıştırır zahmet olmassa ve mümkünse kolay gelsin teşşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

hocam crysis testi ver cod ver ben crysis'i pek sevmem ama malum onu nasıl çalıştırırsa diğerlerini daha iyi çalıştırır zahmet olmassa ve mümkünse kolay gelsin teşşekürler.

Alıntıları Göster
    dört gözle bekliyoruz arkadaşım testleri . birde fpsleri de yazarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyekta -- 24 Ağustos 2008; 13:10:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcyekta

dört gözle bekliyoruz arkadaşım testleri . birde fpsleri de yazarsan daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    2 nesil eski kart kim niye alsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

2 nesil eski kart kim niye alsın?

Alıntıları Göster
    UEFA EURO 2008

Çözünürlük: 1280*1024

Catalys Control Center (C.C.C) : Kalite

Sürüm : 8.7 Catalyst

Graphichs: Full - Medium Karışımı

Oyunu bu şekilde kasmadan rahat oynayabiliyorum arkadaşlar..

• quote:

UEFA EURO 2008

Çözünürlük: 1280*1024

Catalys Control Center (C.C.C) : Kalite

Sürüm : 8.7 Catalyst

Graphichs: Full - Medium Karışımı

Oyunu bu şekilde kasmadan rahat oynayabiliyorum arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    2600xt hala satılıyomu yok müzedemi

• quote:

Orijinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

şakacı cocuk agp icin cok fazla alternatif yok zaten yeni nesil 3650 we 3850 war
    3650 yeni nesil olmasına ragmen performans olark 2600xt nin gerisinde 3650nin tek artı yonu d 10.1 we shader 4.1 olması onun dısında karsılastrrsanız cekrdek hızı,bellek hızı olrak 2600xt cok daha iyi biraz arsttrsanız görrsünüz. hem bukadr iyi olsaydı exa.com a bakrsanz fiyatlarının aynı oldugunu görrsünüz (AGP) 3850 de agp icin suan son noktadr ama gereksizdir fiyatı pahaıdır agp kullanıcıların alabilecegi en iyi kart HD2600xt dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Erman

quote:

şakacı cocuk agp icin cok fazla alternatif yok zaten yeni nesil 3650 we 3850 war
    3650 yeni nesil olmasına ragmen performans olark 2600xt nin gerisinde 3650nin tek artı yonu d 10.1 we shader 4.1 olması onun dısında karsılastrrsanız cekrdek hızı,bellek hızı olrak 2600xt cok daha iyi biraz arsttrsanız görrsünüz. hem bukadr iyi olsaydı exa.com a bakrsanz fiyatlarının aynı oldugunu görrsünüz (AGP) 3850 de agp icin suan son noktadr ama gereksizdir fiyatı pahaıdır agp kullanıcıların alabilecegi en iyi kart HD2600xt dir

Alıntıları Göster
    Kaç Fps alıyor nerede nasıl görecez

Fraps açsaydın daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Erman

quote:

Alıntıları Göster
    bende zaten şaka niyetli söledim hemen ciddiye alma ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Yazıyım

EURO 2008 : 22 fps
  • quote:

quote:

Yazıyım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

quote:

Yazıyım

Amma akıcıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuks

quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

quote:

Yazıyım

Amma akıcıymış.

Alıntıları Göster
    Merhaba, öncelikle başlık için teşekkürler. Elimde sapphire HD 2600XT GDDR4 var, pci-e veriyolu bağlantılı. Fakat ati catalyst te normalde araştığım kadarıyla değerlerin, "gpu clock 800mhz, ram clock 2200 mhz" olması gerektiği söyleniyor. Ama bende upload ettiğim resimde görüldüğü gibi Ati Catalyst 8.7de bu değerler, "gpu clock 800mhz, ram clock 1100mhz" gösteriyor. Burada yanlış bir durum mu var? neden benim kartın memory clock u 1100 gösteriyor acaba? Teşekkür ederim

Upload Ettiğim resim;
    http://img513.imageshack.us/img513/359/25421233di7.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Tydd

Merhaba, öncelikle başlık için teşekkürler. Elimde sapphire HD 2600XT GDDR4 var, pci-e veriyolu bağlantılı. Fakat ati catalyst te normalde araştığım kadarıyla değerlerin, "gpu clock 800mhz, ram clock 2200 mhz" olması gerektiği söyleniyor. Ama bende upload ettiğim resimde görüldüğü gibi Ati Catalyst 8.7de bu değerler, "gpu clock 800mhz, ram clock 1100mhz" gösteriyor. Burada yanlış bir durum mu var? neden benim kartın memory clock u 1100 gösteriyor acaba? Teşekkür ederim

Upload Ettiğim resim;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: thunder_ozi

Upload Ettiğim resim;

dostum memory frekansları genellikle x2 olarak gösterilir. Yani 1100x2=2200 mhz dir bunda yanlış bişi yok kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

quote:

Orjinalden alıntı: thunder_ozi

Upload Ettiğim resim;

dostum memory frekansları genellikle x2 olarak gösterilir. Yani 1100x2=2200 mhz dir bunda yanlış bişi yok kafan rahat olsun

Alıntıları Göster
    Eywallah abi saolasın, bian anlam veremedim. Kuşkulandırdı açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tydd

Eywallah abi saolasın, bian anlam veremedim. Kuşkulandırdı açıkçası :)

Alıntıları Göster
    bir senedir kullandığım kart.
    yerine palit 9600 gt almayı düşündüğüm kart.
    aşırı ısınan ve sorun yapan kart. Sapphire bendeki yazın 81 i görünce sıcaklık devre dışı kalıyor.
    bu satten sonrada pcı e versiyonuna para vermeye değmez. geçen sene ilk çıktığında 125 dolara almıştım. şimdı palit 9600 gt sonic 145 dolara buluna biliyor.
    2600 xt crysisi medium ayarlarda xpde sorunsuz çalıştırır. 1024*768 çözünürlükte.
    pes 2008 high 1280*800 akıcı
    mostwanted 1024*768 gölgeler düşük ayarda diğer herşey full 35 42 fps arası
    carbondada herşeyiaçarak oynayabilirsiniz.
    tiberium wars 1024*768 herşey açık idare eder.
    cod 4 bir çok özellik açılabiliyor.
    unreal t3 demoda high oynanabiliyordu.

oynadığım tüm oyunlardan yeterince performans aldım diyebilirim ama bu saatten sonra para verilmes yazık olur paracıklara.

İnceleme için geç kalınmış birazcık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

bir senedir kullandığım kart.
    yerine palit 9600 gt almayı düşündüğüm kart.
    aşırı ısınan ve sorun yapan kart. Sapphire bendeki yazın 81 i görünce sıcaklık devre dışı kalıyor.
    bu satten sonrada pcı e versiyonuna para vermeye değmez. geçen sene ilk çıktığında 125 dolara almıştım. şimdı palit 9600 gt sonic 145 dolara buluna biliyor.
    2600 xt crysisi medium ayarlarda xpde sorunsuz çalıştırır. 1024*768 çözünürlükte.
    pes 2008 high 1280*800 akıcı
    mostwanted 1024*768 gölgeler düşük ayarda diğer herşey full 35 42 fps arası
    carbondada herşeyiaçarak oynayabilirsiniz.
    tiberium wars 1024*768 herşey açık idare eder.
    cod 4 bir çok özellik açılabiliyor.
    unreal t3 demoda high oynanabiliyordu.

oynadığım tüm oyunlardan yeterince performans aldım diyebilirim ama bu saatten sonra para verilmes yazık olur paracıklara.

İnceleme için geç kalınmış birazcık :)

Alıntıları Göster
    isteyen istediği testi yapsın size ne beyler?forumun yeri size darmı geliyorda adamın yaptığı testi ayıplıyorsunuz?talep eden bakar etmeyen bakmaz.
    gereksiz deyipte sonra bu başlığa yazı yazanlar çok mu gerekli adamlarsınız???bırakın isteyen istediği testi yapsın ya...ben 2002 de gf mx kullandığım günleri unutmadım ama sanırsam siz unutmuşsunuz...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.