Şimdi Ara

ATI HD 2600XT Oyun Testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hd 2600 xt testleri şahsen benim için yararlı olacak devam lütfen...

Media pc'me hd2600 almayı planlıyorumda.
  • Evet katılıyorum arkadaşlar, Teknolojide yenisi çıkacak diye eskilerini hemen atalımmı? Abartı ekran kartına hiç bir zaman gerek duymadım, zevk alabildiğim sürece oyunun grafik ve akıcılığından o kart benim için iyidir ;) Biz 8mb S3 + 4mb Voodoo kartlarla büyüdük ;)
  • konuyu açan arkadasım ;

lüzümsuz yorumlara kulak asma,o yorumu yapanların hepsi y4870,gtx280,4870x2 felan kullanıyor,bizim mahallenin cocugu degiller yani.birçok kişi için hâla yeterlidir 2600xt,10 saattte bıtecek oyun ıcın 500ytl masraf yapmam dıyenler ıcın.

fraps aç degerleri tam oarak yaz güzel bişey yapta alacakalr bilgilensin.böyle pek aydınlatıcı olmamıs.
  • Öncelikle bana destek çıkan herkese teşekkürler. Dediğiniz gibi oyunlara devam edip fraps leri açıcağım.
  • Race Driver GRID

Çözünürlük: 1280*1024
    Graphics: Full
    Anti Alaising: 2x
    En yüksek Fraps: 33

Yukarıdaki ayarlar ile oyunu oynayabilirsiniz.

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 30 Ağustos 2008; 14:02:53 >

• benim eski x1950pro dan yer yer daha iyi:)bu kadarını çıkarabileceğini beklemezdim
  • arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce aldığım ati HD 2600 xt ile bitirmediğim oyun kalmadı sanırım.(bir kaç tane vardır gerçi.:) )evet modası geçmiş kart doğru, orta seviyede kart evet doğru ama kesinlikle kötü kart değil birde isteyen istediği kartı alır sonuçta parasınıda kendi cebinden çıkaracak.70$ veripte crysisi max detayda oynamasamda olur diyenler için ideal kart.gerçi 4870 bile crysisi full açmıyor.bence çok güzel bir kart çok fazla oyun hastası olmayanlara tavsiye ederim. fiyat performas olarak en iddalı kartlardan birisidir.

• Bu kartın modası henüz geçmedi. 3600lerin 2600lerden kötü olduğu bilinen gerçek. 3600 yerine henüz yeni bir kart çıkmadığı için en azından ati kartlarla mukayese edilince halen modası geçmiş bir kart değil. Test gecikmiş olsa da kartların şu anki fiyatlarını düşününce bazı şeylerin hatırlatılmasında fayda var.
  • valla 2600xt var internete gidiom crysis acamayan bilgisayarlar var yeni sistem tanımam o ekran kartına agp üstüne biraz oc bastın pff tut tutabilirsen
  • benden de yardım geliyor arkadaşım, fraps lı ekran görüntülerini ekleyeceğim oynadıklarımdan.
  • Teşekkürler Burak desteğin için.

Euro Truck Sımulator

Graphic: Full
    En yüksek fraps: 93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 30 Ağustos 2008; 23:03:38 >

• konu için ben teşekkür ederim ;)

COD4

Ayarlar (CCC Optimal Performance ayarında, best seçildiğinde de 3 4 fps düşüyor)

FPS ve görüntü

• Ghost Recon 2 (A.W)

Graphic: Full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 30 Ağustos 2008; 23:21:36 >

• Burak işlemci çok pis darboğaz yapmış, COD4 1024x768 4xaa full de çoğu yerde 30 fps üstü alıyorum.
    Biraz o.c yapman gerekiyor.
  • Emeğinize sağlık...
  • vallahi bilmiyorum ki o işleri zaten soğutması iyi değil herhalde ki ekran kartı da 60 derecelerde masaüstünde. cesaret edemiyorum bir şey olur diye okul işlerimde bilgisayar kullanmam gerekiyor çünkü. böyle idare edeceğim bir de windowsun suyu çıktı çıkacak çok doldurdum belki biraz da ondandır. zaten bazı yerlerde 27 lere de çıkıyor fps ama ortalama 22 diyelim. bu arada uzun zamandır görmüyordum seni hoşgeldin :D
    yeni sürücüleri denedin mi ? taze windows ile hangisini kursam bilemiyorum, his 8.5 için agp sürücüsü yaptı ama ati 8.8 de

quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Burak işlemci çok pis darboğaz yapmış, COD4 1024x768 4xaa full de çoğu yerde 30 fps üstü alıyorum.
    Biraz o.c yapman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 30 Ağustos 2008; 23:46:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

vallahi bilmiyorum ki o işleri zaten soğutması iyi değil herhalde ki ekran kartı da 60 derecelerde masaüstünde. cesaret edemiyorum bir şey olur diye okul işlerimde bilgisayar kullanmam gerekiyor çünkü. böyle idare edeceğim bir de windowsun suyu çıktı çıkacak çok doldurdum belki biraz da ondandır. zaten bazı yerlerde 27 lere de çıkıyor fps ama ortalama 22 diyelim. bu arada uzun zamandır görmüyordum seni hoşgeldin :D

Hoşbulduk, ben uzun zamandır oyun bölümünde takılıyorum
  • hmm tamam o zaman ben de geleli 2 gün oldu zaten 1 aydır yoktum ama sen 1 ay önce de yoktun ondan dedim neyse yakalamışken sorayım:
    yeni sürücüleri denedin mi ? taze windows ile hangisini kursam bilemiyorum, his 8.5 için agp sürücüsü yaptı ama ati 8.8 de.

quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

vallahi bilmiyorum ki o işleri zaten soğutması iyi değil herhalde ki ekran kartı da 60 derecelerde masaüstünde. cesaret edemiyorum bir şey olur diye okul işlerimde bilgisayar kullanmam gerekiyor çünkü. böyle idare edeceğim bir de windowsun suyu çıktı çıkacak çok doldurdum belki biraz da ondandır. zaten bazı yerlerde 27 lere de çıkıyor fps ama ortalama 22 diyelim. bu arada uzun zamandır görmüyordum seni hoşgeldin :D

Hoşbulduk, ben uzun zamandır oyun bölümünde takılıyorum

• Burak overclock yapmaktan korkma. Ben yaptım iyi bir performans artışı sağlıyor.

Core Clock: Orjinali, 800 mhz (OC' li 860 mhz )
    Memory Clock : Orjinali, 700 mhz ( OC' li 870 mhz )

Ben sadece ekran kartı için bir fan yerleştirdim. Oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkmıyor vede iyi bir performans artışı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 31 Ağustos 2008; 0:00:10 >
  • ekran kartına yapmıştım sürücü çözümü olan konuda var testlerim ama pek bir artış olmadı, bilemiyorum belki bir fan alıp ben de denerim. teşekkürler :)

quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

Burak overclock yapmaktan korkma. Ben yaptım iyi bir performans artışı sağlıyor.

Core Clock: Orjinali, 800 mhz (OC' li 860 mhz )
    Memory Clock : Orjinali, 700 mhz ( OC' li 870 mhz )

Ben sadece ekran kartı için bir fan yerleştirdim. Oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkmıyor vede iyi bir performans artışı sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.