Şimdi Ara

ati hd 4350 ekrankartı hakkında sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD ATLON 64 3,800 2,39 GHZ
    HP ANAKART
    2,5 gb RAM
    200 GB HDD 7200 RPM
    Ati HD 4350 512MB/1GB 64Bit DDR2 (directx 10.1) Pci-e x16 2.0 hdmi Ekran Kartı
    BU MODEL EKRAN KARTIM VAR

şimdi arkadaşlar ben bu ekran kartımla cod 6 cal of duty oyununu rahatlıkla oynama sansım varmı yada bu sısteme hangı ekrankartı önerirsınız teknık desteğinize ihtiyacım var oyunu en az 1024 768 oynasın istıyorum tabıkı fazla cozunurlukte oynamak ıyı sızlerın bu sısteme ve bu ekran kartı olurmu yoksa ne almalıyım bu sısteme teşekkürler

• Bi Kere Kartın zaten O sistemine nazaran çok kötü...
    64 bit olmasıyla beraber Orta seviyede oynarsın..oyuundan zevk alamazsın grafiksel birimler kasar...

Yani Ekran kartın tam tersine bir ofislere göre tasarlanmış bir karttır...
    1024*768 çözünürlükte oynarsın ama 64 bit olması görüntü kalitesi kötü demektir..
    Örneğin : PES 2010 Bu oyunda ne çim ne yağmuru gerçekçi görebilirsin kısaca karton gibi olur senin için
  • cevabın için tşk gercekten dogru grafık cok kotu pekı bırde Nvidia GeForce 9500GT 1GB GDRR3 128 Bit HD - 3D Vision var bır arkadaşım satıyor bu ekrankartı bu sıstem ve oyunlar için iyimidir grafık bakımında takılmalar olurmu oyunda acaba
  • Vatanda 9600GT Zotac marka 180 ytl civari. hem 256bit kart hemde cok iyi sogutmasi var... oyun oynayacagim diyosan en az 4730 yada 9600gt tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.