Şimdi Ara

Ati Hd 7670m Catalyst Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende samsung NP350V5C bit notebook var . bu notebook ilk geldiğinde hiçbir sıkıntı yoktu arkadaşın önerisi ile 8.1 e güncelledim bi sıkıntı oldu format attım ekran kartı artık hata veriyor. "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter" hatasını alıyorum şuanda windows 8 var Çözümleriniz bekliyorum
     Ati Hd 7670m Catalyst Hatası hata da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacok -- 9 Kasım 2013; 18:00:06 >

• Hiç bilen Yok mu yav
  • gacok G kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacok

Arkadaşlar bende samsung NP350V5C bit notebook var . bu notebook ilk geldiğinde hiçbir sıkıntı yoktu arkadaşın önerisi ile 8.1 e güncelledim bi sıkıntı oldu format attım ekran kartı artık hata veriyor. "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter" hatasını alıyorum şuanda windows 8 var Çözümleriniz bekliyorum
     Ati Hd 7670m Catalyst Hatası hata da bu

sürücün desteklemiyor sürücüyü kaldır tekrar kurarsan düzelir bir ihtimal..

• - Windows 8 'de Ati Ekran kartın desteklenmiyor. Win7 ye geçin derim
  • Vay anasını Her şeyi yaptım beyler samsung update inden yüklemeden tut aygıt yöneticisini kurcalamalar felan. tek çözümü w7 ye geçmek o zaman. Peki notebook ilk geldiğinde herşey sorunsuzdu neden sonradan bozuldu. Bir de son olarak 8.1 e güncellesem bulabilir miyim driver ını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacok -- 9 Kasım 2013; 19:56:10 >
  • quote:

Vay anasını Her şeyi yaptım beyler samsung update inden yüklemeden tut aygıt yöneticisini kurcalamalar felan. tek çözümü w7 ye geçmek o zaman. Peki notebook ilk geldiğinde herşey sorunsuzdu neden sonradan bozuldu. Bir de son olarak 8.1 e güncellesem bulabilir miyim driver ını

win8.1 yeni işletim sistemidir ve bazı sürücülerde hata olabilir win 8 daha önce olmuyorsa win8 e dönmeniz gerek isterseniz win7 de dönebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Nvidia PhysX Kurulum
    14 yıl önce açıldı
    windows 8 Ati Mobility HD 5470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görünen o ki en kısa zamanda windows 7 yüklenecek
  • amd'nin sitesinden son driver'ı indir. sorunun kalkacağını düşünüyorum. ben win8 ve win8.1'i kimseye önermiyorum şu an. bir işletim sistemi çıktıktan en az 1buçuk sene sonra kullanımı uygundur benim görüşüme göre. Çünkü anında kullanmak stabillik açısından iyi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

amd'nin sitesinden son driver'ı indir. sorunun kalkacağını düşünüyorum. ben win8 ve win8.1'i kimseye önermiyorum şu an. bir işletim sistemi çıktıktan en az 1buçuk sene sonra kullanımı uygundur benim görüşüme göre. Çünkü anında kullanmak stabillik açısından iyi olmuyor

hem amd nin sitesinden hem değişik sitelerden hem de samsung update programından indirdim defalarca kez silip bidaha kurdum olmuyor. Kısa zamanda windows 7 ye dönücem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

amd'nin sitesinden son driver'ı indir. sorunun kalkacağını düşünüyorum. ben win8 ve win8.1'i kimseye önermiyorum şu an. bir işletim sistemi çıktıktan en az 1buçuk sene sonra kullanımı uygundur benim görüşüme göre. Çünkü anında kullanmak stabillik açısından iyi olmuyor

hem amd nin sitesinden hem değişik sitelerden hem de samsung update programından indirdim defalarca kez silip bidaha kurdum olmuyor. Kısa zamanda windows 7 ye dönücem

En iyisini yaparsın bence. Win7 ultimate en iyisi benim için. kaldıracak donanımın varsa 64bit kur güzel verim alırsın.

• Arkadaşlar Peki 1. ekran kartını aygıt yöneticisinden devredışı bıraksam 2. ekran kartı yani 7670 sürekli olarak çalışırmı ?
  • aynı sorunu bende yaşıyordum servise verdim ekran kartı chipsetim arızalanmış servise vermende fayda var
  • Arkadaşlar kendim w8 formatı attım sorun düzeldi inşallah bidaha karşılaşmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.