Şimdi Ara

ATI HD4770@1GHz video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
58.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArtsN

2600 XT ekran kartımı değiştirmek istiyordum. 4830 u çok beğenmiştim fakat 4770 çıkacağını duyunca beklemeye karar verdim ve sonuçlar harika. 200 ytl ve tüm oyunlarda iyi performans. Bu kart piyasaya çıkınca hemen biter :) Bende bir tane kapmak istiyorum. Bu kart ek güç istiyormu. İnşallah istemiyordur.

Evet ek güç istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

2600 XT ekran kartımı değiştirmek istiyordum. 4830 u çok beğenmiştim fakat 4770 çıkacağını duyunca beklemeye karar verdim ve sonuçlar harika. 200 ytl ve tüm oyunlarda iyi performans. Bu kart piyasaya çıkınca hemen biter :) Bende bir tane kapmak istiyorum. Bu kart ek güç istiyormu. İnşallah istemiyordur.

Evet ek güç istiyor

Hım... Peki ek güç kablosu kutudan çıkıyor mu? Bende Asus kasa üzerinde beraberinde gelen 350 Watt güç kaynağı var. 350 Watt yeterli gelirmi. 4830 a göre daha az güç tüketmesini bekliyordum bu kartın.

• ati 4850 nin satılmama riskini hiç düşünmemiş cok centilmence davranmış sanırım yeteri kadar sattı 4850 sıra 4770 de dx11 haberleri olmasa satış rekoru kırardı ama.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Evet ek güç istiyor

Hım... Peki ek güç kablosu kutudan çıkıyor mu? Bende Asus kasa üzerinde beraberinde gelen 350 Watt güç kaynağı var. 350 Watt yeterli gelirmi. 4830 a göre daha az güç tüketmesini bekliyordum bu kartın.

Video inceleme'de kutu içeriği hakkında bilgi verilmiyor sanırım. O nedenle birşey diyemem.
    Ama gelmesi gerekir normalde

350 W Asus/Aopen/Fps gibi markalar veya bunlar gibi gerçek güçlerini veren bir Power'ın varsa yeter.

• Mesut Çevik'in gözleri gülüyor valla demekki bayağı sevmiş kartı ve heyecanlandırmış onu. Güzel kartlar gerçekten Nvidia 2 ay cevap veremez o karta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakhan

Mesut Çevik'in gözleri gülüyor valla demekki bayağı sevmiş kartı ve heyecanlandırmış onu. Güzel kartlar gerçekten Nvidia 2 ay cevap veremez o karta.

Nvidia yakında cevap verir iyi de olur piyasa haraketlenir az da olsa, sistemi parçaladım PS3 alıcam diye şimdi tekrar toplayıp kralından 4770 mi alsam
  • Oc'li degerler oyunlarda stabil calısıyordur degil mi?
    2 saat similasyonda kassam problem cıkarır mı acaba?
    Eger sorun cıkarmıyorsa 2 gune kalmaz siparis gececegim...
    Eger piyasada bulabilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfrr -- 3 Mayıs 2009; 4:32:10 >
  • dh a yakışan incelem olmuş. o.c sınırları çoğu sitenin incelemelerinin üzerinde helal olsun dh a emeği geçen herkeze..kart süper yeri geldimmi 4870 i bile geçiyor..
  • Video için teşekkürler.

Konuya kısa zaman da giren sayısı ve atılan msj sayısını görmek beni gerçekten mutlu etti , insanın vakit geçirdigi sitenin video incelemesini görmek istemesi çok normal birşey , yalnız olmadıgmı görmek ise güzel.

Kartı tam anlamı ile tanımış olduk.Birçok kişinin ise fikir sahibi olacagı ve bilgi edinecegi ise tartışmasız.

İyi forumlar.

Not : Yazdıgım diger yazıy siliyorum.iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 3 Mayıs 2009; 9:14:22 >
  • 4890 55NM VE 1000MHZ oluyor zaten bunun dha ıyı olması lazım ramler 4000 den sora gıtmıyor mu denenmedi mi anlasılmıyor videodan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

Bu kart 512mb 256bit gddr3 4830'la CF olur mu?
  • arkadaşlar zaten gddr5 rem var... 1ghz limitlerini çok kolay görür.
    ayrıca ben bu kartın bukadar performans verebilceğine inanmıyorum...
    ki doğruysa bile ati çok yalnış bir straeji uygulamış...
    çünkü artık kimse 4800 serisi kart almıycaktır...
    alanlarında parası bol galiba o yüzden alır.çünkü 4870 ile kapışıyor daha ne olsun...
    ati bence elindeki 4800 lere yansın

ben hala 4870 e kafatutacak bi performans oldugunu düşünmüyorum bence abartılmış...
  • güzel inceleme olmuş, teşekkürler.

değerlerin doğru olmadığını düşünen ve/veya savunan arkadaşların diğer donanım sitelerini de inceleyip, biraz bilgi edindikten sonra yorum yapmalarında fayda olduğunu düşünüyorum.

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutara

güzel inceleme olmuş, teşekkürler.

değerlerin doğru olmadığını düşünen ve/veya savunan arkadaşların diğer donanım sitelerini de inceleyip, biraz bilgi edindikten sonra yorum yapmalarında fayda olduğunu düşünüyorum.

saygılar..

ben değerlerin doğru olmasını umuyorum sadece ati çok yalnış yapmış :) ama bizim için süper olmuş ben her iki taraftanda bakıyorum olaya

gddr5 ve 40nm ile çok daha iyisi olabilir zaten

ve ayrıca hepimiz test sisteminide incelemimiz lazım
    100 kişiden 1 inde o sistem vardır...
  • Ya adamlar en uç sistemleri kartın en fazla verimini göstermek için kullanıyolar. Sen bu sisteme göre kendi sistemini karşılaştır ona göre sistemin düşükse performansın bundan düşük olucağını anlarsın zaten. Bence uç sistemlerle test etmeleri çok doğru
  • Bu ekran kartını 400W lık bir PSU ile rahatça çalıştırabilirsiniz.

4870, 4870x2 yada GTX2xxx serisinden bir ekran kartı alıp ~250$
    Üstüne bir de 600-700-800W lık PSU alan ~150-200$ alan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun...

Elektrikten de çok kazanç sağlayacak bu kart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuitarMania

Ya adamlar en uç sistemleri kartın en fazla verimini göstermek için kullanıyolar. Sen bu sisteme göre kendi sistemini karşılaştır ona göre sistemin düşükse performansın bundan düşük olucağını anlarsın zaten. Bence uç sistemlerle test etmeleri çok doğru

doğru o konuda haklısın eğer %100 verimli bir incelemeyse artık herkes 4800 serisi kartlarını çöpe atsın arkadaşlar çünkü hiç anlamı yok
    4870 i bile geçti bi oyunda

ayrıca 256 bit bellek veri yolu yapsalarmış acaba ne olurmuş merak ettim

bilerek yapmamışlar

ozaman 150 dolar olurdu kart fakat en iyi gpu performansı verirdi.ati madem yapabiliyodun niye millete 4800 serisi kartları aldırdın ?

ama şimdi hiç bi anlamı kalmadı yeni sistem alanlar kesinlikle bu kartı alsınlar zaten 4870 performansı veriyor :)

• ıyıde 4800 serisi kartlar cıkalı 1 yıldan fazla oldu

madem 8 çekirdekli cpu yapabiliyosunuz niye 2-3-4 çekirdekle ugrasıyosunuz

nıye satıyosunuz bunları mıllete :)))

kart bence cok guzel bır kart ve ıyı bır hamle olmus

orta sevıye kartlardakı performans artısını görmek cok güzel

4850 ve 4870 kartları gecıyor ama o.c lu halıyle

o.c yapmayan buyuk cogunluk ıcın???
  • GPU, en iyi performans hariç alabileceği bütün ödülleri almış. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.