Şimdi Ara

ATI HD4770@1GHz video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
58.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLAÇ, İLAÇ ne kartmış bee... Yalnız atiyi anlamak zor eğer bu kart bu kadar iyi ise 48xx serisi bu fiyatlarda yalan oldu demektir. Ati nvidiayı batırırken kendi 48xx serisinide tarihe gömmüş bu fiyatlarda böyle bir kart çıkartarak. İşin mantalitesini anlamadım açıkcası. Ama güzel test olmuş Mesut ve Recep Beylere inceleme için teşekkürler...
  • uzun zamandir video-inceleme seyretmiyordum. bu sekilde olacaksa incelemeler, videoya hic gerek yok, bosuna bandwidth aliyor. inceleme grafikler ve laftan olusacaksa standart inceleme sayfasi yeterli. kart elinde iken konusan biri cok yorucu oluyor :)
    zaten karsilastirma grafikleri sirasinda o kadar cok kart ismi geciyor ki grafigi anlayamadim bir an :) ve sesi kapattim.
    video incelemelerde daha ozel borseyler olmasi lazim (voltage mod yapilmasi, kartin sistemde calisirkenki fan sesi vs..) yoksa dedigim gibi bosuna insanlarin interneti mesgul ediliyor.
    Mesut Bey elinize saglik, ugrasmissiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturert

uzun zamandir video-inceleme seyretmiyordum. bu sekilde olacaksa incelemeler, videoya hic gerek yok, bosuna bandwidth aliyor. inceleme grafikler ve laftan olusacaksa standart inceleme sayfasi yeterli. kart elinde iken konusan biri cok yorucu oluyor :)
    zaten karsilastirma grafikleri sirasinda o kadar cok kart ismi geciyor ki grafigi anlayamadim bir an :) ve sesi kapattim.
    video incelemelerde daha ozel borseyler olmasi lazim (voltage mod yapilmasi, kartin sistemde calisirkenki fan sesi vs..) yoksa dedigim gibi bosuna insanlarin interneti mesgul ediliyor.
    Mesut Bey elinize saglik, ugrasmissiniz :)

Ben pause'a basıyorum
  • ATI
  • ozturert senin dediğin gibi çok site var git onlara bak sitenin bandwidth ini meşgul etme hadi başka kapıya ben izlerken zevk alıyorum hadi sana da gerek yok burada zaten hadiii hadiiii
  • ATI 4800 ile yapacagini yaptigina inaniyor belli ki, simdi sirada 40nm ust seviye kartlar var, x2 kartlar daha az isinacak, daha az enerji harcayacak vs vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korcerrah

arkadaşlar zaten gddr5 rem var... 1ghz limitlerini çok kolay görür.
    ayrıca ben bu kartın bukadar performans verebilceğine inanmıyorum...
    ki doğruysa bile ati çok yalnış bir straeji uygulamış...
    çünkü artık kimse 4800 serisi kart almıycaktır...
    alanlarında parası bol galiba o yüzden alır.çünkü 4870 ile kapışıyor daha ne olsun...
    ati bence elindeki 4800 lere yansın

ben hala 4870 e kafatutacak bi performans oldugunu düşünmüyorum bence abartılmış...

Onlar'ca site test etti. Yetmedi mi ?

DH'de test etti yetmedi mi ? İnanman için seni zorlayan mı var ?

quote:

çünkü artık kimse 4800 serisi kart almıycaktır...

Neden ? 4870'in fiyatı 200 Dolar'ın altında. Türkiye'den bahsetmiyorum tabi bu fiyat için.
    4870 halâ bu karttan üstün. Neden 4800 serisi satmasın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Mayıs 2009; 13:10:44 >

• bune ya farcry2 testinde bi saçmalık var siz aynı driverları kullandığınıza emin misiniz 4770(standart)=4870 imkansızzz
  • bu linkte 256bit oldugu yazıyo dogruluk oranı nedir bilmiyiyorum bakarsaız iyi olurhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=207039&ttype=Instalments#pt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbaz34

bu linkte 256bit oldugu yazıyo dogruluk oranı nedir bilmiyiyorum bakarsaız iyi olurhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=207039&ttype=Instalments#pt

Yanlış yazmışlar.
  • bende bi an sevindim :))
  • biri bana 4770 li sis.tavsiye etsin.

amd cpu (daha ucuz)(daha halkçı) tercihim,
    en son 10 sene once sis. topladım anlayınız iste...Power kasa ne olacak en anlamadıgım sey su 2 zımbırtı...

luttfennn.tesekkur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

ayrıca vmodu pek önermiyorum zamanında başka bir kartla oyunlarda çökme, mavi ekran vs. yaşamıştım. 880 mhz de oldukça iyi bir değer. tabi denemeden kesin birşey diyemem.

Merak etme bu kartı alanlar senin belirttiğin durumla karşılacaklardır. Kimileri diyorki hd4870 satıp bu kartımı alsak .Sonrada aticiler diyecekki keşke hd4870 satmasaydımda bu durumla karşılaşmasaydım diyecekler görürürüz yakında

vmod ile gts 250 yi geçiyor ne hikmetse

oc siz halde niye gts 250 yi geçemiyor.Bide gts 250 ye oc yapsaydılar ya öyle görseydik. gigabytenin gts 250 teste sokmuşlar bide zotac gts250 amp teste soksaydızya öyle görseydik.

Ati hd4770 modelini çıkarmasına ben çok memnun oldum çünkü nvidia kulanıcılar gtx 260 ve gtx 275 alacak olanlar için atinin sayasinde gtx 260 ve üzeri kartlar için fiyat düşecektir.

Sağoasın ati nvidia kullanıcıların her zaman işine yaradın.Keşke herkez hd4470 alsada nvidia fiyatları yarıya indirse ne iyi olur valla

Son olarak aticiler nvidiadan yanıt gecikmeyecektir bunu bilin

pysx ve cuda 1 numaradır her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobe -- 3 Mayıs 2009; 13:14:59 >

• ya artık gta 4 mirrors edge bournout paradise cod5 da test edin oyunları eski oyunlarda neden test ediyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

ya artık gta 4 mirrors edge bournout paradise cod5 da test edin oyunları eski oyunlarda neden test ediyorsunuz

cod5de de test edildi...
    gayet iyi performans alındı ultra high modda oynatıyor
  • süper kart bide bunun üstüne ramsink ile vortex neo alınırsa coşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebehram

quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Benim 4870 den crossfire kesin yapılabilirse alırım bir tane bundan.Bilgisi olan var mı?4870 den bile cok begendim kartı.

4870 ile cross yaparsin ama 1gb modelini beklemen lazim.oc yaptiktan sonra ha 4870'le cf yapmissin ha bununla bu daha ucuz.hem f/p hem de cf karti diye cikarmislar resmen.yeni alacaklara degil butun 4800 kullanicilarina hitap ediyor bence bu alet.

Cok alasım geldi kartı.Bunun premium sogutmalı 1gb lık asus u yada xfx ini alcan vercen oc yi bak ne oluyor.Beklemedeyim

hocam teshisi koyuyorum video inceleme bizi sarhos etmis ne dedigimizi sasirmisiz.mesut cevik'in mark parkman ile akrabaligi var mi arastirilmali. 128 bit kartla 256 bit kart cf olur mu ya aletin 128 bit oldugunu unutmusuz...

• Biz yaparız valla asık etti kendisine bizi.Kacırmısız ayrıntıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 3 Mayıs 2009; 14:42:26 >
  • valla cok ıyı bır kart olmuş atının 19** serısınden sonra en begendıgım kartı olmuş.fakat ısımlendırme konusunda yanlış yapmışlar 4860 olsa daha ıyıydı

ama gerçekten cok guzel bır kart fıyatına göre
  • ati kendi kendini limitlemiş anlaşılan çözünürlük yükseldikçe dar boğaz yaptı ram miktarı ve bant genişliği ama çok iyi kart 1680 li çözünürlükte kullanacalar için ayrıca kimse 4800 serisi almaz diyenlere cevap onlar zaten üretimden kalkacak zaten 4850 100 dolar seviyesine inmişti şimdi onun yerine 40 nm versiyonu geldi daha iyi karla satacaklar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.