Şimdi Ara

ATI HD4770@1GHz video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
58.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel soğutmalı 1 gb modeller gelsin ben bile 4830'u satıp bi tane 4770 alırım
  • Naptın sen ATİ :D
  • Test değerlerini yazılı şekil olarakta koyun, video inceleme izlemek artık ilgimizi pek çekmiyor.

Ayrıca videonun sonuna direkt gidemiyoruz ,başlangıçtaki işe yaramaz şeyleride izlemek zorunda kalıyoruz
  • boynuz kulağı geçmiş 4850 ye toz yutturmuş :) helal ati sana uygun fiyatlı yüksek performans...
  • gerçekten harika bir kart.fiyatıda uygun gibi ama dediklerinde biraz yüksek. 99 dolar falna diyorlardı .512 si 130 dolar civarı. bakalım biraz zaman geçsin inş alırız bu karttan bir tanee
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihangir151

boynuz kulağı geçmiş 4850 ye toz yutturmuş :) helal ati sana uygun fiyatlı yüksek performans...

Vatan'da 107 Dolar'a Sapphire satıldı. Ama stok bitmiş şu an.
    Yine gelir.

Biliyorsunuz her marka farklı fiyata satılıyor. Her firma da farklı fiyata satıyor.
  • Hocam çok güzel bir inceleme olmuş,elinize sağlık...ATI çok güzel bir F/P ve CF kartı yapmış.Nvidia'cıların gerçekten sesi çıkmıyor bakıyorum da...:D Yanlız anlamadığım nokta şurada:
    Eğer hd4850 yi bile geçebiliyorsa HD4850'nin satışları düşecek ve millet bu karta saldıracak.ATI'nın mutlaka HD4850 ye indirim + bir sürü reklam yapması gerekecek gibi gözüküyor açıkçası.Bu ATI'da çalışanlarda gerçekten bir tuhaflık sezmeye başlıyorum :P Bana katılan ??
  • Başka çıkacak kart yokmu şu aralar yaw onu beklicem ben!!
  • Hd 48** Serilerinde ati bence alacağını aldı özellikle ilk çıkış olan hd 4850 ekran kartı büyük sükse yarattı ardından üst kullanıcılara hitap eden hd 4870 ve en son da hd 4830'la voleyi vurdu.

Bazı arkadaşlar neden böyle bir strateji belirlemiş diyorlar.Arkadaşlar adamlar zaten bu 3 kartla alacakları kârı fazlasıyla aldı şimdiyse kâr'ını katlama çabasına girdi.Bu da hd 4770'le sağlanacak gibi görünüyor.

Değerler gerçekten muhteşem.Her açıdan çok iyi. Referans tasarım hd 4850'lerin 80-100 derece arası sıcaklıkları düşünüldüğünde fanı bence süper, güç tüketimi on numara performansını zaten söylemiştim.

En yakın zamanda sahip olmak istediğim bir kart.

Teşekkürler DH.
  • bu ürün vatan bilgisayarda var bende almayı düşünüyorum.bende NVIDIA GeForce 8800 GT vardı.anakartta ki hata yüznden yandı.Bu kartta eşdeğer bence.

LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/searchresults.aspx
  • Bu kartın 256 bit olanı yeni 5xxx serisi mi olacak şimdi?
  • ATI yine mükemmel bir iş çıkarttı. 1920*1080 çözünürlükte bir çok karttan çok daha iyi çıkartmış ve oc potansiyeli oldukça yüksek ve soğutması o kadar başarılıki diğer kartların oc'siz ulaştıkları 85 C ısıya vmod'da ulaştı. Kısacası en iyi f/p ürünü.Vatan bilgisayarda 107 $ a alınabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Bu kartın 256 bit olanı yeni 5xxx serisi mi olacak şimdi?

256 Bit dışında başka yenilikler de olacaktır.

Model isimlendirme olarak yine aynı şekilde devam edecektir ATI. 3870/4870 gibi

Benim fikrim, ATI bu seride Yüksek segment kartını 512 Bit yapması yönünde.

Diyelim en yüksek 5870 Modeli olacak ise, 512 Bit olarak gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Bu kartın 256 bit olanı yeni 5xxx serisi mi olacak şimdi?

256 Bit dışında başka yenilikler de olacaktır.

Model isimlendirme olarak yine aynı şekilde devam edecektir ATI. 3870/4870 gibi

Benim fikrim, ATI bu seride Yüksek segment kartını 512 Bit yapması yönünde.

Diyelim en yüksek 5870 Modeli olacak ise, 512 Bit olarak gelsin.

40 nm , ddr5 , 512 bit.bunlar kesin gibi..
    saat hızlarıda 800 gibi olur tahminim.ramde 1 gb mi olur 2 gb mi tahmin edemiyorum ama kesin high- end olur öyle bir kart.Uzun bir sürede cevap verilemez.
  • desenize ati tam bir cananvar ortaya çıkarmış...
  • sandra da ati gpu ölcülerine bakın
  • HD4870'i bile bazı testlerde tokatlamış Müthiş bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 4 Mayıs 2009; 0:41:17 >
  • ati"yi durduramıyorlar
    coştu bir kere :D
  • İyide ben şuun anlamıyorum model olarak düşük seri yüksek seriden daha performanslı. Başladılar yine handikapa
    48504770
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.