Şimdi Ara

ATI HD4950 hakkında yardım beyler.Nasıl bir karttır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda oyunlardaki sıcaklık sorununu aşamadığımdan bezdiğim Lenovo G570'imin yerine bir masaüstü kurucam.Çalıştığım yerdeki masaüstünü alıp bunu oraya koyucam.Bir nevi takas olcak.Edindiğim bilgiye göre (DXDIAG) ekran kartı hd4950 imiş.İnternetten çok araştırdım, ama kart ile ilgili düzgün bi bilgiye ulaşamadım.Acaba belleği ve bant genişliği nedir sizlere danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk55bjk55 -- 1 Eylül 2013; 17:28:10 >

• böyle bir kart ))

TIKLA Linke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 1 Eylül 2013; 3:47:16 >
  • Araştırdığımı yazdım zaten sonuç çıkaramadım, bu yüzden konu açtım
  • sakaydı gordugun gibi ))) anlayan arkadaşlar mutlaka cevap verir ben nvidia tercih ederim ati sevmiyorum nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 1 Eylül 2013; 3:45:38 >
  • OK.Sorun yok.
  • Yukarı!
  • Flood olmaması için son kez upluyorum ve bırakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanının orta seviye bir kartı idi. Şimdi bakınca 4 nesil geride kalmış vay be.
  • Bu modeli ilk defa sizden duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri hakkında bi bilginiz var mı?Kart örn. gta4 falan low da 20 fps veremicekse sistemi upgrade edicem.

Bir de karta dxdaig tan baktım fazla zamanım olmadığı için yanlış göstermiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk55bjk55 -- 1 Eylül 2013; 17:30:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.