Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SONY VAIO VGN-FW21E Notebook bilgisayar aldım ve bu cıhazın ıcınde ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı var... Normalde 128 MB olup 1530 MB'a kadar cıkabılecegını soyledıler. Fakat gecenlerde PES 2009 yukledım ve soyle uyarı ıle karsılastım. Bılgısayarınızın ekran kartı 128 MB oldugu ıcıngrafıklerınız guzel cıkmayacaktır. Hakıkaten de oyunu actıgım zaman grafıkler cok kotuydu, hatta kaldırmadı bıle dıyebılırım. 1530 MB olarak calısması ıcın herhangı yapmam gereken bır ayarlama var mı acaba ?

• onemlı olan mb değil arkadasım bırak 1500 ü 10500 de yapsan 3470 ekran kartından performans alamazsın

3470 en alt sevıye kartlardan bırıdır
  • T7500 işlemci, 3 GB 667 MHz DDR2 ram ve HD 3470 ile en yüksek detaylarda (çözünürlük 1280 x 720 idi sanırım) PES 2009'u 30-40 FPS'de oynadım. HP Pavilion serisinden bir aletti. Arkadaşa ulaşabilirsem sorarım lakin hatırladığım kadarıyla ayrılmış belleği bu kadar düşük değildi oynadığım dizüstünde. 128 MB olması garip geldi.
  • tamam kartın kotu oldugunu kabul edıyorum ama bi PES 2009u bıle calıstıramayacak kadar kotu oldugunu sanmıyorum.. Bence calısırken RAM'den destek alırsa en azından benım ıstedıklerımı yapacak hale gelır dıye dusunuyorum.. Her hangı bır drıver yada program ındırmek soz konusu olabılır mı acaba ?
  • doğru çok iyi bi kart değil ama naptın arkadaşım en düşük ekrran kartlarından da değil yani. notebooklar için idare eder işte,128mb olması da ilginç,genelde 256mb oluyo,ayrıca 1536 mb max dediğine göre bi terslik var çünkü mevcut vram'e göre max bellek değişiyo ve max 1536 olması için 256mb olması gerekli. birde oyunu çalıştırdığında notebook'un hangi güç yönetimi modundaydı(performans,max batarya süresi vs.)?batarya ile mi çalışıodu yoksa fişe mi takılıydı? çünkü ati driver'i güç yönetim modlarına göre ekran kartını sınırlayabiliyo. tavsiyem, fişe takılıyken ve performans modundayken tekrar denemen. fps de 2-3 kat gibi mucize değişim olmaz ama denemekte fayda war
  • bu arada unutmuşum ayrılmış bellek (vram) cinsi de önemli; ddr,ddr2,ddr3 vs. 3470te hangisi var bilmiyorum ama, ucuz olması için daha düşük hızlı bellek koyabilio üreticiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: horoz66

selamlar...

SONY VAIO VGN-FW21E Notebook bilgisayar aldım ve bu cıhazın ıcınde ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı var... Normalde 128 MB olup 1530 MB'a kadar cıkabılecegını soyledıler. Fakat gecenlerde PES 2009 yukledım ve soyle uyarı ıle karsılastım. Bılgısayarınızın ekran kartı 128 MB oldugu ıcıngrafıklerınız guzel cıkmayacaktır. Hakıkaten de oyunu actıgım zaman grafıkler cok kotuydu, hatta kaldırmadı bıle dıyebılırım. 1530 MB olarak calısması ıcın herhangı yapmam gereken bır ayarlama var mı acaba ?

Oyun ayarları ile oynaman lazım...
    Oyunun içinde görüntü ayarlarını ve çözünürlüğünü değiştir. Çok rahat oynarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 27 Mart 2009; 16:02:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ,,

ben de iki ay önce aynı model laptop'u aldım.1900 nakit,5yıl avrasya garantili.Bu fiyata piyasanın en iyi ürünlerinden biri,

performansı iyi,çok şık ve elit bir kasa,titanyum gövdesi etkileyici,ses ve blu-ray bence yeterli,,

benim araştırdığım kadarıyla Sony Vaio FW21E 128 değil 256MB standart donanım..ram desteği ile performansı yükseltiyor evet bu doğru fakat yinede DVD oyunlarda yüksek pc performansı asla

beklenmemeli,sonuçta pes09 bile olsa piyasada pc için HD grafik 400-800 ytl'gibi fiyatlar var ekran kartı için..ben de sadece pes oynuyorum laptop'ta..HDMI kablo ile LCD 37'' bir tv'de grafikler PS3'den

farksız,kusursuz,fakat tek ve önemli sorun takılmalar oluyor 3-4 saniyede bir oyunun içinde ve pozisyon tekrarlarında..bu takılma olayına farklı bir çözüm bulan olursa lütfen paylaşsın.!.

ayrıca GamePad ile oynayanlar için USB girişli " SNOPY X007 " mükemmel ergonomi,performans ve fiyat.. 25-30 ytl arası bulunabiliyor.

ekran yenileme hızı takılmalar için öneri bekliyorum,patch,driver ne olursa

=)

Sağlıkla..

• arkadaşlar bende de 256mb 3470 ekran kartına sahip laptop war.. 2.4 GHz işlemci 3gb ram 256mb ati 3470 ekran kartı ile arka planda pes2010 da iki takıma otomatik maç oynatırken pes2011i yüksek çözünürlükte bi damla kasmadan oynayabiliyorumm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trky23

arkadaşlar bende de 256mb 3470 ekran kartına sahip laptop war.. 2.4 GHz işlemci 3gb ram 256mb ati 3470 ekran kartı ile arka planda pes2010 da iki takıma otomatik maç oynatırken pes2011i yüksek çözünürlükte bi damla kasmadan oynayabiliyorumm..

Birtaneariyorum bundan satan varsa pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.