Bildirim
[ATI, nVidia,Diğer]Sizce?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
düşündüğün fiyat aralığı nedir ? agp uyumlu mu yoksa pci mi düşünüyosun -
Hangileri arasında kaldın bi söylesen? -
Atı nVidia arasında kaldım fiyat önemli değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: Erzincan_Lee
Atı nVidia arasında kaldım fiyat önemli değil.
-
ztn başka firma da yok ekran kartında yaa düşündüğün model var mı onu söylesen daha yardımcı olabiliriz mesela benim kartım da ati ama x800 gto yani bunu gören biri kartın özelliklerini, rakiplerini ve fiyat seviyesini bilir demek istediğim bu -
CPU : Intel Pentium(R)4 Cpu 2.40GHz
Anakart : Gigabyte GA-8IR2003
Harddisk : 120 gb hard disk
Ekran Kartı : ATI RADEON 9550 128 MB
Ram : 512 MB RAM
Cd-Rom : LG CD-RW
Monitör : PHILIPS 17inç
Klavye : Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0A
Mouse : Wheel Mouse Optical 1.1A PS/2
Modem : Airties RT-102
Şu anda pc bu yani su anda ki ekran kartı sizce ii mi? -
quote:
diğer seçenekleri gözden geçir derim -
quote:
Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK
quote:
diğer seçenekleri gözden geçir derim
arkadaşım sistemini bence para biriktirip komple değiştir sırf ekran kartı değişsen yeni çıkanların hepsi pci-e anakar değişiceksin anakartla işlemci değişceksin büyük ihtimal ramlerde değişcek kısaca yeni bir sistem olacak
şunada dikkat et 2 tane gpu(yani ekran kartı işlemcisi ) üreticisi vardır biri ati(yeni adıyla amd) diğeri nvidia başka seçenek yok. asus,bfg,sparkle , filan bu gpu ları alır devreye bağlar soğutucusunu takar satar ikisi farklı iş yapar
-
Ati de nvdia da dünya çapında teknoloji sahibi dünyanın 2 büyük ekran kartı cipseti üreticileri.
ikisinden birini gönül rahatlığılıyla alabilirsin.önemli olan hangi modeli alacağındır.
dx10 da nvdia biraz önde görünüyor atinin biraz gecikmesi yüzünden. -
secımın nvidia dan yana olsun dıyecegım ama guzel bır ekran kartı alırsan eger işlemcini darbogaza sokabılır tugberk23 arkadasımın da dedıgı gıbı sana yenı bır sısteme patlar bu olay -
bu arkadaş amd mi intel mi diye başlık açmıştı
şimdide nvidia mı ati mi diyor
bence kavga çıkartmak istiyor bişey alacağı yok -
Galiba haklısınız pc yi alalı 5 6 yıl oldu
Ve hiç bir parcasını değiştirmedim.
Yorumlarınız için saolun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X