Şimdi Ara

Ati Overdrive 'ı etkinleştiremiyorum!!!!! Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4770 ekran kartım var. catalst sürümünün son versiyonu olan 9.8 indirdim ve kurdum. Fakat Ati over drive sekmesi etkin değil. Overclock için neler yapmalıyım. Yardımcı olursanız şimdiden çok çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kin_ci -- 16 Ağustos 2009; 14:03:56 >

• yok mu bu konu hakkında bilgisim olannn
  • anahtar resmine tıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damnned

anahtar resmine tıklayın.

Şaka ise hiç komik değil ciddi ise çok komik derler ya hocam. Umarım anahtara tıklamak sorunu çözer. Eğer sorunu başka türlü bir disable ise de bu yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim sizi.
  • son derece ciddi vede doğru bilgidir.

Saygılar.

Ha daha ileri detay bilgide verebilirdim.şu şekilde

Catalysti yeni kurduysanız size ilk açılısında sorar nasıl kullanmak istediğinizi tüm yarların ekranını görmek istiyorsanız ilk önce burdan advanced seçmeniz gerekir.Daha sonra ati overdrive kısmını görebilir hale gelirsiniz.Bu sekmeyide etkinleştirmek için anahtar resmi vardır ona tıklamanız gerekir.Tıklayınca anahtar resmi kilit resmine dönüşür ama hala overclok etkin değildir.En son overclok ayarlarını etkin ve kullanıma tam sokmak istiyorsanız enable kısmına tik atmanız gerekir.Bu anahtar sadece overdrive sekmesini etkinleştirmek içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 18 Ağustos 2009; 2:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colt18

quote:

Orijinalden alıntı: damnned

anahtar resmine tıklayın.

Şaka ise hiç komik değil ciddi ise çok komik derler ya hocam. Umarım anahtara tıklamak sorunu çözer. Eğer sorunu başka türlü bir disable ise de bu yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim sizi.

arkadasım adam cok dogru soylemis bu ukalalık olmamıs ama bide su varki bazen ccc cıvıtıyo overdrver i gelişmiş menu de gortermiyo bunjun sebebını veya cozumunu bende bulamadım bi gelip bi gidiyo gibi yani istercen cd seklindeki driveri kur onlarda kesinlikle overdrivermenusu var
  • bende ordan yapmaya çalışıyorum overclocku fakat test dediğim zaman öylece kalıyor result: testing yazısı hiç geçmiyor neden böyle olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.