Bildirim
Ati Radeon 6870 Çift Monitör Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu sorunla karşı karşıyayım yardımcı olacak varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: lNemesis
bu sorunla karşı karşıyayım yardımcı olacak varmı ?
Hocam bu sorunu şöyle çözdüm.
ana monitörü normal şekilde üstteki dvi portuna taktım çalışıyor.
2. monitörü ise mini display port yardımıyla display port girişine taktım ekran kartındaki. şu an gayet güzel. sorunum çözüldü anlayacağın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mottcalem
quote:
bu sorunla karşı karşıyayım yardımcı olacak varmı ?
Hocam bu sorunu şöyle çözdüm.
ana monitörü normal şekilde üstteki dvi portuna taktım çalışıyor.
2. monitörü ise mini display port yardımıyla display port girişine taktım ekran kartındaki. şu an gayet güzel. sorunum çözüldü anlayacağın.
ek aparat yok bende onsuz çözümü olur mu ? -
-
fiyatı baya fazla değmez almama çözümü yokmudur ? -
quote:
fiyatı baya fazla değmez almama çözümü yokmudur ?
Ben kadıköy yazıcıoğlun'dan 50TL ye aldım.
Başka türlü çözemezsin sorununu. Ben çok uğraştım. Hatta aldığım 2. monitörü satmayı bile düşündüm çözüm bulamayınca. -
2. dvi portu ne işe yarıyor ki ozaman -
quote:
2. dvi portu ne işe yarıyor ki ozaman
Yabancı forumlara baktım, 2. dvi portunun analog sinyalleri zayıf olduğundan çalıştırmıyormuş. bende sorum kendi kendime "madem işe yaramıycak neden 2 tane dvi portu koyuyorsun ati" dedim ama dediğimle kaldım -
quote:
quote:
Yabancı forumlara baktım, 2. dvi portunun analog sinyalleri zayıf olduğundan çalıştırmıyormuş. bende sorum kendi kendime "madem işe yaramıycak neden 2 tane dvi portu koyuyorsun ati" dedim ama dediğimle kaldım
alla alla çok sinirlendim şuan sağol dostum yinede -
quote:
quote:
quote:
Yabancı forumlara baktım, 2. dvi portunun analog sinyalleri zayıf olduğundan çalıştırmıyormuş. bende sorum kendi kendime "madem işe yaramıycak neden 2 tane dvi portu koyuyorsun ati" dedim ama dediğimle kaldım
alla alla çok sinirlendim şuan sağol dostum yinede
rica ederim ne demek. iyi eğlenceler
-
merhaba arkadaşlar aynı problemi çekiyorum, vga to dvi yaptım sırf çift monitör kullanmak için ama neden kullanamıyorum anlamadım. 2 tane dvi çıkışı var üstteki tamam alttaki çalışmıyorsa amacı nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X