Şimdi Ara

ati radeon 9550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI K8MM - V VIA K8M800 anakart AMD 3000 2GHz işlemci 512 MB ram 80GB sabit diskten oluşan sisteme yeni ekran kartı aldım ama çalıştıramıyorum. aldığım ekran kartı Sapphire ati radeon 9550
    yukardaki anakartla bu ekran kartı uyumsuzmu neden çalıştıramıyorum

• Bende Asus K8ni anakart ve Asus radeon 9550GE var.Overclock dahil her azabı çektirdim. bir sorunum yok.Bilgisayar tamamen çalışmıyorsa güç kaynağına bak. Sadece ekran kartı çalışmıyorsa ekran kartının takılmasına bak. bu arada anakart uyumsuzluk çıkarıyor olabilir.(pek sanmıyorum ama).olmassa aldığın yere git başka bilgisayarda denensin. çalışırsa başka bilgisayarda anakart almalısın demektir BENCE...
  • elindeki kartla ekran kartının uyumsuzluk gibi bi problemi olamaz.ekran kartın arızalı olabilir baska pc de dene. elindeki ankarta onboard vgamı var yoksa. eger ole ise biostan ekran kartını secmelisin.
  • Elindeki anakart OnBoard VGA. O yüzden biostan ayarlaman gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: engkaan

MSI K8MM - V VIA K8M800 anakart AMD 3000 2GHz işlemci 512 MB ram 80GB sabit diskten oluşan sisteme yeni ekran kartı aldım ama çalıştıramıyorum. aldığım ekran kartı Sapphire ati radeon 9550
    yukardaki anakartla bu ekran kartı uyumsuzmu neden çalıştıramıyorum

• arkadaslar aynı sorun bendebe var biostan nasıl ayarlayacagım açıkca yazar mısınız teşekkürler
  • anakartın chipseti nvidia olmasın anakartın kutusunun üzerinde nvidia logosunu görürsen ekran kartını değiştir
  • ya ekran kartını istanbuldan aldım degiştirme imkanım zor sadece sorun oyun oynarken birden bire donuyor biostan nasıl ayrlarız onu anlatırsanız vede ısınma proplemi olabilir fanının hızını nasıl arttırabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.