Şimdi Ara

ati radeon 9550 yi televizyona bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kasayı televizyona bağladım fakat bi görüntü alamadım . S-Video kablosunu kullandım . kabloyu normal anten girişine soktum . arama yaptım ve bi şey bulamadım bunu scarta falan mı bağlayacağız nasıl olacak bi yardım lütfen . resimli anlatım olursa daha makbule olur

• s-video çıkışından scart'a giriş yapacaksın. ve de bilgisayardan force tv diyip bilgisayarı baştan başlatacaksın daha sonra bilgisayar açılınca da on/off tv düğmesini bulup oradan tv yi active hale getireceksin.
  • tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız..

nası yani doğrumu anladım

ayrıyetten s video ile scart a giriş yap mesela ben evde ki vcd nin scart kablosuyla bağlamıştım tv den de "av" yi açtığımda görüntü aldım. soketin rengi sarıydı sanırm.
  • s videodan scarta giriş nasıl yapılıyor ?? bu olayı çözemedim
  • bi bilgisayarcıya veya elektronikçiler çarşısı gibi bir yere gidip ben bilg. tv"ye görüntü almak istiyorum deyip S videodan SCARTa bir kablo hazırlatacaksın.Gitmeden önce kaç metre kablo gerektiğini ölçmeyi unutma Yalnız televizyonun tüplü ve 50 hz ise cok iyi bir görüntü bekleme
  • denerim sağolun tşşkr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız..

nası yani doğrumu anladım

ayrıyetten s video ile scart a giriş yap mesela ben evde ki vcd nin scart kablosuyla bağlamıştım tv den de "av" yi açtığımda görüntü aldım. soketin rengi sarıydı sanırm.

ksik yazmışım. e. kartının tv ye görüntü verme ayarları var onları kastetmiştim. kablo bağlama olayı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.