Bildirim
ati radeon 9550 yi televizyona bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
s-video çıkışından scart'a giriş yapacaksın. ve de bilgisayardan force tv diyip bilgisayarı baştan başlatacaksın daha sonra bilgisayar açılınca da on/off tv düğmesini bulup oradan tv yi active hale getireceksin. -
tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız.. -
quote:
Orjinalden alıntı: wineleven
tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız..
nası yani doğrumu anladım
ayrıyetten s video ile scart a giriş yap mesela ben evde ki vcd nin scart kablosuyla bağlamıştım tv den de "av" yi açtığımda görüntü aldım. soketin rengi sarıydı sanırm. -
s videodan scarta giriş nasıl yapılıyor ?? bu olayı çözemedim -
bi bilgisayarcıya veya elektronikçiler çarşısı gibi bir yere gidip ben bilg. tv"ye görüntü almak istiyorum deyip S videodan SCARTa bir kablo hazırlatacaksın.Gitmeden önce kaç metre kablo gerektiğini ölçmeyi unutma Yalnız televizyonun tüplü ve 50 hz ise cok iyi bir görüntü bekleme -
denerim sağolun tşşkr -
quote:
Orjinalden alıntı: levyeli
quote:
Orjinalden alıntı: wineleven
tv ye çıkış vermeden görüntü alman imkansız..
nası yani doğrumu anladım
ayrıyetten s video ile scart a giriş yap mesela ben evde ki vcd nin scart kablosuyla bağlamıştım tv den de "av" yi açtığımda görüntü aldım. soketin rengi sarıydı sanırm.
ksik yazmışım. e. kartının tv ye görüntü verme ayarları var onları kastetmiştim. kablo bağlama olayı değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X