Şimdi Ara

ati radeon 9800 pro yanlış overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde 9800 pro var. aldığım arkadas o/c yapmış. fakat kartı çok zorlamış.
    kartta aşırı ısınma var. öyleki oyun açıyorum. aradan 2 dk geçmeden görüntü birbirine geçiyor. ekranda rengarenk şeyler çıkıyor.
    bunu düzeltmenin bi yolu varmı.

kartın üstüne soğutucu taktım.

soğutucu bu :

ati radeon 9800 pro yanlış overclock

bununla biraz daha iyi oldu. oyun açtıktan 10 dk sonra renkler karışmaya başlıyor. iki şekildede masaüstü görünümünde sorun yok.

dediğim gibi kendi dandik fanıyla oyun açılır açılmaz görüntü bozuluyor. taktığım fanla 10 dk sonra bozuluyor.

ramlerdede soğutma var.

bu sorunu düzeltmenin bi yolu varmı.

tesekkürler.

• Ram hizlarini kismaniz gerekli eger üstündeki bios modlanmissa.
    Ha eger oyle birsey yoksa, karti geri iade edin :)
  • kartın gpu yada ram hızları aşırı fazla gelmiş ve oyun esnasında da kart ısındığı için artifact veriyo bunu önlmek için kartın hızlarını düşürmen gerekiyo ama eğer düşüremiyosan ani bios olarak direk modlandıysa o zaman bios mod yapıp biraz ramleri aşağı indirerek sorunu çözebilirsin..
  • dediklerinizi yaptım. atitoolsla falan. 10 dk lık süre yarım saate çıktı. bende kartın adam olamayacığını düşündüm ve kartı başka bi kartla takas ettim.

asus eax300se model bi kartla. sizce bu kart nasıl iş görürmü.
  • ne is gorecegine bagli ama oyunsa gormez.ekran karti formatina donduk birden lock pls
  • keşke daha iyi bi kartla takas etseydin o kartla pek fazla bi oyun oynayabileceğini zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.