Şimdi Ara

Ati Radeon`cular Bilen biri Baksin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ati Radeon 9250 Kulaniyorum ve Ekran karti driverini bulamiyorum Direkt linkini Bilen varmi? yardimci olabilecke varmi?

• ben ati kullanmıyorum ama forumun üst konularına bakamyı biliyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5156357/tm.htm
  • selam şu an yoğunum ama driverlarını atarım bi ara sen beni msnine ekle dostm : ayturk935@hotmail.com
    BAsh bash
  • Dostum direkt download linki yokmu o verilen yerdeki tum secenekleri indirdim

Display Driver Only bunuda...

Catalyst Control Center Only bunuda...

WDM Integrated Driver Only bunuda... :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Şuraya bir bak.
    https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

bu linkten sırasıyla Windows XP > RADEON > Catalyst 6.2 Windows XP seçip mi indirdin. eğer böyle indirdiysen peki sorun ne? driverı mı yükleyemedin indirdikten sonra? yoksa hata mı veriyor yüklerken? biraz daha açıklarsan iyi olur.

• bu linkten sırasıyla Windows XP > RADEON > Catalyst 6.2 Windows XP yapiyorsun sonra assagida secenekler cikiyor?

Microsoft .NET Framework

Catalyst Control Center Package

bunlardan ikisinde indirdim ama 9250 ile alakasiz ve calistirmiorki :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Microsoft .NET Framework, Catalyst Control Center Package ın çalışması için gerekli. yoksa bi numarası yok bu driver konusunda. istersen sadece Driver only seçeneğini seçebilirsin. zaten Catalyst Control Center bi halta yaramıyo öyle duruyo bende. yeni driver mı kuruyorsun yoksa bilgisayarda önceden başka bir ekran kartının veya bu kartın eski bir driver ı var mı. varsa önce onu silmen gerekir.
  • hic bi driver yok 9550 vardi onu siltim tabikide... yeniden yuklenecek
  • aklıma başka birşey gelmiyor ya. önce .NET Framework u sonra driver + control centerın oldugu paketi kuruyorsun ve olmuyor. olmasxı gereken prosedür bu ama biryerde bi aksaklık var ama ne oldugu hakkında bi fikrim yok ya.
  • bak sitede ayrıca Catalyst Uninstaller diye birşey var belki eski driverı tam kaldıramayıp sorun oluyordur. istersen bi de bunu dene.
    http://support.ati.com/ics/support/DLRedirect.asp?fileIDExt=050553d40196ef109fff37cbb40aaf28&accountID=737&deptID=894
  • onu yukledim yaptim ama demek istedigim bu driver 9250mi ya cildiricam :(
  • o driverların bütün radeon ları kapsaması lazım yani 9250 için ayrı 9550 için ayrı deil o kendi seçiyor setup sırasında gerekli ayarları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

o driverların bütün radeon ları kapsaması lazım yani 9250 için ayrı 9550 için ayrı deil o kendi seçiyor setup sırasında gerekli ayarları.

+1 aynen katılıyorum
    zate indirdiğin catalyst te text dosyasını aç içinde desteklediği modelleri var. 9200 den 9800 e kadar olması lazım
  • beyler sorun bu iste... resime bakin bi.. ve keisnlikle baska bir driver yok makinada yuklu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoYsMaiL -- 13 Şubat 2006 4:11:41 >
  • peki ati radeon ama hangisi bendeki ASUS. 9550 windows me driverını ati nin sitesinde bile bulamamıştım. markası asus olduğu için asus in sitesinde ME driverını bulabilmiştim. sende aynı şekilde hangi markaysa sitesine gidip gerekli driverını bulabilirsin. bide bunu dene bakalım
  • Arkadaslar su sorunu cozebilen yokmuuuu???
  • ayrı ayrı driver olmaz. omegadrivers ile dene http://www.omegadrivers.net/

• Dostum sendeki kart büyük ihtimalle sahte.Çinlilerin sis ekran kartlarına yaptığı makyajlı kartlar.kendi CD si dışında başka driverlerle kurulmuyor. Gpu nu üzerindeki soğutucuyu sökünce alttan sis çıkıyor.Forumda 35 ytl ye satılmıştı o kartlar... çok gürültü koparmıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.