Şimdi Ara

ATI Radeon Hd 3800 Serisi Ufak Bir Yardım Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi ATI Radeon Hd 3800 kullanıyorum ve HDMI girişi var mıdır ?

Anlayabildiğim kadarıyla yok ama yinede şüphe uyandırıyor Ekran kartı HD belki girişide vardır diye.

• Hayır, HD 3xxx serisinin hiçbirinde HDMI yok, ki o zamanlar HDMI diye bir teknoloji yoktu. DVI bulunur ancak. İllahi HDMI kullanacaksan şu dönüştürücülerden almalısın. NOT: Sesi iletmez, DVI ile görüntü kalitesi aynı olur.

ATI Radeon Hd 3800 Serisi Ufak Bir Yardım Gerekli
  • Vakit ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim yani diyorsun ki sesi iletmez asıl lazım olan bana ses abicim ya hiçbir yolu yok mudur bunun ?

Ayrıca bu dönüştürücülerin fiyatı nedir her elektrikçide bulunur mu ? vede bunu aldıktan sonra HDMI kabloyada ihtiyacımız var mı ?

Edit:Resimden de anlaşılacağı gibi HDMI kablosu lazım ayrıyetten anladım bunu cevaplandırmasanızda olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haisenberg7 -- 27 Ağustos 2013; 23:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haisenberg7

Vakit ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim yani diyorsun ki sesi iletmez asıl lazım olan bana ses abicim ya hiçbir yolu yok mudur bunun ?

Ayrıca bu dönüştürücülerin fiyatı nedir her elektrikçide bulunur mu ? vede bunu aldıktan sonra HDMI kabloyada ihtiyacımız var mı ?

Edit:Resimden de anlaşılacağı gibi HDMI kablosu lazım ayrıyetten anladım bunu cevaplandırmasanızda olur. :)

Maalesef iletmez. Zaten 3xxx serisinde hdmi ses yongası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler konu silinebilir yani burda işler öylemi yürüyor bilmiyorum ama alacağım bilgiyi aldım konu silinebilir.
  • quote:

Teşekkürler konu silinebilir yani burda işler öylemi yürüyor bilmiyorum ama alacağım bilgiyi aldım konu silinebilir.

Hayır yahu niye silinsin adı üstünde forum başka insanlar Google da aratınca insanların donanımla ilgili ilk tıkladığı yer genelde dh dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi pek bilmiyorum cevabı bulan konular genellikle siliniyor veya kilit atılıyorda o yüzden dedim.

Demek ki bu forum için değilmiş. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dediğim gibi pek bilmiyorum cevabı bulan konular genellikle siliniyor veya kilit atılıyorda o yüzden dedim.

Demek ki bu forum için değilmiş. :D

bende 3850 vardı hdmı yoktu vga da yoktu donusturucuyle vga ya cevırıyodum soruyla alakasız oldu ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durum dahada kötüymüş :D Al bendende konuyla alakasız birşey şimdiki oyunları son grafikte oynamak için en az 3.5 bin lik bir bilgisayar lazım.

Biz hala 5-6 yıllık bilgisayarla duruyoruz işkence gibi birşey ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.