Şimdi Ara

ATI RADEON HD 4350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartim basliktada olduğu gibi ati Radeon HD 4350 karti biraz araştırdım ve performans için iyi bir kart olmadığını öğrendim onun yerine 100-200 tl arasında performans için nasıl kartlar önerirsiniz
    İşlemci:Amd athlon tm x2 240 processor
    Ram:2gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolunay000

Merhaba arkadaşlar ekran kartim basliktada olduğu gibi ati Radeon HD 4350 karti biraz araştırdım ve performans için iyi bir kart olmadığını öğrendim onun yerine 100-200 tl arasında performans için nasıl kartlar önerirsiniz
    İşlemci:Amd athlon tm x2 240 processor
    Ram:2gb

sistemine gidecek en iyi kart r7 250 gddr5, ya da hd 7750.. ikinci el ya da 235 tl vererek sinerji.gen.tr den Asus 1gb r7 250 gddr5 alabilirsin.

• Sostemin ortalama bir sistem.bile degil 2 GB Ram ekle R7 250/7750 filan ekleyebilirsin ancak.Ama fazla bir sey bekleme yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Sostemin ortalama bir sistem.bile degil 2 GB Ram ekle R7 250/7750 filan ekleyebilirsin ancak.Ama fazla bir sey bekleme yine de.

Bende biliyorum iyi olmadığını ama yeni pc alamam şu anda bu r7250/7750hd ve 2gb ram aşağı yukarı ne kadara patlar bir fikrin varmi?

• quote:

quote:

Sostemin ortalama bir sistem.bile degil 2 GB Ram ekle R7 250/7750 filan ekleyebilirsin ancak.Ama fazla bir sey bekleme yine de.

Bende biliyorum iyi olmadığını ama yeni pc alamam şu anda bu r7250/7750hd ve 2gb ram aşağı yukarı ne kadara patlar bir fikrin varmi?

0 olarak 270-280 liraya cikar sana.

• quote:

quote:

quote:

0 olarak 270-280 liraya cikar sana.

Teşekkürler

• r7 250 veya r7 240 alabilirisn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.