Şimdi Ara

ATI Radeon HD 4800 Series kötü mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski hocam. Ben olsam değişirdim. Bir yerden sonra tad vererek oyun oynatmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4870 şuan burda bir internet kafede kullanıyorlar quad e8300 ile beraber gta ıv normal ayarlarda 30fps minimum oynatıyor gta 5 de ise genel olarak aksyon aralarında 15fps ye kadar düşüyor 4gb ram de mevcut sistemlerinde bence değiştirmelisin şuan hd78xx serileri mevcut 48xx den üstüne kaç seri çıkmış eski baya değiştirmenizde yarar var
  • sapphire 4830 512 mbit almıştım 2009 mart ayında 2015 mart ayına kadar kullandım bozuldu asus r7 240 aldım perfromansı 6 yıllık ekran kartından daha kötüydü bide asus dandik nanya dramleri takmış 1800 mhz diyor dramler o hızda stabil çalışmıyor ekran kartı 1200 mhz'a düşürünce stabil olmaya başladı 6 ay giderse iyi asus kart :)
  • ben sorunu çözdüm.
    1- aygıt yöneticisine girin
    2- görüntü sürücülerine girin
    3- cihazı/sürücüyü kaldır
    4- yeniden başlatın
    -aygıt yöneticisine girin
    5- temel görüntü bağdaştırıcısı bulun
    6- güncelleştir
    7- otomatik güncelleştir
    8- Windows otomatik olarak indirip kuruyor 2 dakika sürüyor
    bunun için tüm güncelleştirmelerin açık olması lazım
  • Hocam ne oynayacağına bağlı şimdi, lol, cs go falansa veya bf3, bfbc2 gibi 2011 döneminin sistem isteyen oyunları ise oynayacağın oyunlar bir core 2 quad+ 4 gb ram ile birlikte iş görür. Ama günümüz oyunları içinse artık o kart çoktan rahmetli oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben en son hd 4830 ile cor waw full grafik 60 fpps 1080p oynuyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şuan o ekran kartı var ve dx 12 gerçekten o kadar eski diyecek kadarda değil en azından gta 5 oynaıyo şuan eski ekran kartları gta 5 açamıyo çoğu ama bu açıyor yani şimdilik tavsiye ederim ama gta 5 kasıyor ama çok kasmıyor gta oynayacaksanın 4870 tavsiye ederim

• Artyom Khan A kullanıcısına yanıt

gta 5 açıyor :)

• Arkadaşlar, Atı Radeon HD 4800 Series ekran kartı eski olsa bile halen iş görüyor. ben 2gb ramlı bir bilgisayarda bu ekran kartını kullanıyorum. Aslında çok kötü değil ama bazen hata verebiliyor (catalyst control center'i açınca bazen bilgisayar önce beyaz bir ekran gelip sonra ekranı yineliyor) ama onun dışında düşük performanslı bilgisayarlar için (2gb ram) uygun bir ekran kartı. En azında Zula (minimum grafiklerde), Roblox, Pubg mobile vb. oyunları kaldırabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.