merhaba arkadaşlar son dönemlerin bir çok oyununu açamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir. Konunun yeri burası olmayabilir fakat donanımsal bir problem oldugunu düşündügüm için buraya açtım. ATI Radeon HD 4800 Series ekran kartına sahibim. Farcry 4 Call of duty modern warface oynayamıyorum. OverClock filan yaparak oynayabilirmiyim acaba ?
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~2.7GHz 6 gb ram ım var. Dxdiagtan baktıgımdada DirectX11 olarak gözükmektedir.
DirectX Version: DirectX 11
konu hakkında desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: APoTHeKe
merhaba arkadaşlar son dönemlerin bir çok oyununu açamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir. Konunun yeri burası olmayabilir fakat donanımsal bir problem oldugunu düşündügüm için buraya açtım. ATI Radeon HD 4800 Series ekran kartına sahibim. Farcry 4 Call of duty modern warface oynayamıyorum. OverClock filan yaparak oynayabilirmiyim acaba ?
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~2.7GHz 6 gb ram ım var. Dxdiagtan baktıgımdada DirectX11 olarak gözükmektedir.
DirectX Version: DirectX 11
konu hakkında desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
Grafik kartin dx11 desteklemiyor. Bu yüzden dx11 destekli oyunlari oynuyamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
APoTHeKe
kullanıcısına yanıt
maalesef oynayamazsın işlemcin ve ramin fena değil orta sınıf bir ekran kartı ile yeni nesil oyunları oynayabilirsin.