Şimdi Ara

ATi Radeon HD 4870 X2 (R700) & Nvidia GTX 280 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetkep

quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

ben bu atinin yerinde olsam birleştiririm iki tane 4870 i yaparım tek gpu

harcanıyosun bu forumlarda sen

ben harcanıyorum ama senin harcanacak yerin de kalmamış be dostum
  • 4870x2 de multishuttering var isterse 87897687564897864513245648979 kat fark atsın boşboşboşboş gtx280 hukmen galip gelir
  • quote:

quote:

quote:

ben bu atinin yerinde olsam birleştiririm iki tane 4870 i yaparım tek gpu

harcanıyosun bu forumlarda sen

ben harcanıyorum ama senin harcanacak yerin de kalmamış be dostum

• bence bekle HD 4870X2 al az kaldı zaten ama tabi ki en iyi fikri testler verir.almadan önce testlere göz at derim.çünkü daha piyasaya gelmedigi için 4870X2 için bişey demek dogru değil.gelince GTX280 ile karsılastırır karar verirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

4870x2 de multishuttering var isterse 87897687564897864513245648979 kat fark atsın boşboşboşboş gtx280 hukmen galip gelir

bu kanıya nerden vardın uyduruk bi sitenin aldığı paraya karşılık 2560x lı bir çözünürlükte 24x aa ve 16x af very high düzeyinde nvidia destekli bir oyunda yapılan testin 1 dakikalık videosunu izleyerekmi ben bide gt280 nin kini görmek isterim aynı değerlerde mümkün ise peh multishuttering miş sallayın meydan boş
    sampsa diye bi adam yapmıştı multishuttering testlerini multishuttering çıkmamıştı
  • resmen videosu vardı be ve böyle bi sorunda ezelden vardı ne ati delisiymişsin sen bilader roman yazdın resmen yok rüşvet verdiler yok onu yaptılar yok bunu hey allahımyA
  • quote:

4870x2 de multishuttering var isterse 87897687564897864513245648979 kat fark atsın boşboşboşboş gtx280 hukmen galip gelir

senin dünyanda öyle olabilir
    gerçek dünyaya hoşgeldin
  • quote:

quote:

quote:

gtx280 ...şu an en performanslı karttır.
    çift gpu lu kartlardan kimse istediğini alamıyor .bugüne kadar öyleydi bundan sonra nası olur bilemem ama tarih tekerrür edecek gibi.daha dün 4870X2 hakkında olumsuz bir konu açıldı bile.her nekadar doğruluğu tartışılsada akılda soru işaretleri bıraktığı kesin.

oraya yazamadım buraya yazıyorum o sitedeki video vardıya neden acaba neden gt280 in aynı kalite aynı çöz deki videosunu koymamışlar ki yoksa oyunu açamamışmı?

orda bunun hakkındaki görüşlerimi yazmıştım.bu konuda seninle hemfikirim.
    tartışmaya gerek yok.kullanıcı testlerini ilerleyen günlerde görünce aklımızdaki soru işaretleride kalkar zaten.

her turlu testte gtx 280 i gectigi halde neden hala nvidia fanatikligi

• quote:

resmen videosu vardı be ve böyle bi sorunda ezelden vardı ne ati delisiymişsin sen bilader roman yazdın resmen yok rüşvet verdiler yok onu yaptılar yok bunu hey allahımyA

kardeşim ben nekadar ati delisiysem sizde en az okadar nvidia delisisiniz bu bir
    o değerlerde nasıl oynanabilirlik bekliyordun bence 10 küsürlük bi fps yeterli o değerlerde, gt280 slı bile .ıçar sen neden bahsediyosun biz burda crysis gibi lanet bi oyundan bahsediyoruz ama hala anlamak istemiyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

bir karta 1000ytl verilir mi?
    o paraya sistem toplayanlar var..

VERİLİR CANIM ÖYLE BİR VERİLİRKİ :) geçen bende gx2 aldım faturasında 1003 ytl yazıyordu ben 2. el aldım ama o adam nasıl vermişse ilk çıktığında bu adamda verir :D huzur zevk ve para meselesi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: igneci

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

ati 4870 x2 işini görür...

digerinden artısı ne????

eksiği yok fazlası var biraz
     ATi Radeon HD 4870 X2 (R700) & Nvidia GTX 280

bu nasıl bir test yaw 4870x2 4870cf a kac kat fark atmış ayrıca testte tek 4870 nerde ?? biraz daha bekle 55 nm gtx280lerden al tek gpu suan en iyisidir

• R700'un daha cikmamis olmasi gibi bir sorun var. Ciksin, o zaman bakariz. Acikcasi gecen seferki preview'lar benim icimi pek acmadi bu kart konusunda.

CF'den hic bir farki yok. Microstuttering de giderilmise benzemiyor.

Tabii belirleyici faktor fiyat olacaktir, o ayri.

The Wanted: ATI'nin ustunlugu diye bir sey soz konusu degil arkadasim, 9800GTX+ 4850'den daha iyi, GTX 260 da 4870 ile ayni fiyatta ve ayni seviyede.

4870'in fanini %50'ye al bakalim odanin icinde durabiliyor musun?

"Multi shuttering" den bahsetmissin. Bahsettigin konu ile alakan bile olmadigi belli (zira o "multi shuttering" degil "micro stuttering"); daha adini bile bilmiyorsun, bilgin olmadigi konuda da ahkam kesme, senin dediklerini kaale alan kaldiysa bu forumda tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 30 Temmuz 2008; 20:06:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: igneci

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

ati 4870 x2 işini görür...

digerinden artısı ne????

eksiği yok fazlası var biraz
     ATi Radeon HD 4870 X2 (R700) & Nvidia GTX 280

bu nasıl bir test yaw 4870x2 4870cf a kac kat fark atmış ayrıca testte tek 4870 nerde ?? biraz daha bekle 55 nm gtx280lerden al tek gpu suan en iyisidir

Test'i iyi kontrol et gtx 280 SLı'ın aşasında tek gpu'lu 4870 var.Ancak benim dikkatimi çeken olay şu;4870 CF niye hd 4870'den az fps almış.

Crossfire kartın performansını arttırmıyor muydu??yoksa ben mi yanlış biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 30 Temmuz 2008; 20:07:57 >

• quote:

Reklamları izlediniz sırada teknoloji haberleri var.
  • VALLA BEYLER Bİ KONU ACTIM ORTALIK KARIŞTI YAW :))) AMA YİNEDE ATİCİLERE VE NVİDİACILARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER VALLA BENİM KANIMCA ATİ DİYORUM. SON KARARIM ATİ .. KARTIN CIKMASINI BEKLİYECEM BAŞKA YOLU YOK
  • O test son derece saçma gx2 ve 4870cf'ın o sonuçları alması mümkün değil

Bazıları körü körüne inanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Temmuz 2008; 20:21:30 >
  • 2 adet 4870 al cf yap 300 ytl cebinde kalsın
  • Şu gereksiz adam o kadar lafın üzerine forumdan ne zaman banlanacak merak ediyorum.
  • 4870X2 İÇİN OCZ MARKA 600 WATTLIK GÜÇ KAYNAGI VAR YETERLİ OLURMU ACABA?
  • 8 pinlik PCI-E girisi var mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.