Orjinalden alıntı: annihilator 9800GTX+ 4850'den daha iyi.
Hızaştırılınca daha iyi. Aksi durumda kartlar aynı sayılır. Daha önce başka bir konuda siz de bunu söylemiştiniz zaten. Herşeye hızaştırma üstünlüğü ile bakmak da yanlış.
arkadaşım halen kart almadıysan ve alacaksan madden bir sorunun yoksa git gtx280 al hiç bir sıkıntı çekmezsin, ben şu anda 2 ayrı makinada gtx280 ve gtx280sli kullanmaktayım, tek kart olarak bile hiç ısınmadan takılmadan sorunsuz yağ gibi oyun oynarsın, yukarıdaki bir çok arkadaş bu karta sahip olmadıklrı halde , sağdan soldan duydukları ile yorum yapmışlar , boş konuşmaya gerek yok, ben şahsen evga 790i ultra ve qx9650@4,0ghz. ile gtx280@750-1525-2400 ayarlarında (7/24 ) hiç bir oyunda kasılmadan ve sıkılmadan oyun oynuyorum (pek zaman bulamasamda ) ayrıca gtx280 sli ile ilgili basit ama fikir verebilecek bir incelemede açmıştım, istersen bir bak,http://forum.donanimhaber.com/m_25050108/mpage_1/key_//tm.htm#25080760
burda mesele x2 degıl cf,slı,gx2 degıl ne olursa olsun bu tur donanımlar sorunlu onun için tek gpulu sıstem her zaman sağlıklı oldugu için gtx280 dıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme