Şimdi Ara

ATi Radeon HD 5000 serisi ile fare imleci olağandışı büyüyebiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ati fabrikasında gözlüklü adamın biri kendine göre tasarlamış ama lansmanında değişiklikleri geri almayı unutmuş olabilir. umarım öyle birşey olmamıştır :D
  • baksen şu işe alla alla.Bu haberi duyan kesin ati almaz :D hahaha
  • eyeinfinity den hızlarını alamadılar galiba

şu ati yazılım işini bir becerebilse tadından yenmeyecek ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 26 Ekim 2009; 16:33:32 >
  • sanki başınıza her gün böyle şeyler geliyormuş gibi konuşuyorsunuz, uzar tabi canım o kadar fps veriyor demediğiniz kalmış, bu gün imleç uzar yarın karşınızdaki düşmanın bi tarafı uzar.............ekran kartı imleci sizin gördüğünüz gibi görmez onun için imleç bi koddur bu kodu kart yanlış okuyor demektir, bi şeyden anlamıyorsunuz bari saçmalayıpda verilen haberle dalga geçer gibi bunun burda ne işi var demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

"Windows 7 altında ve bazı çoklu monitör kurulumlarında fare imlecinin olağan dışı bir şekilde iki kat büyüyebildiği rapor edildi."

iste sorun büyük değil.

quote:

sorun büyük değil imleç büyük

Kesinlikle xD
  • Buyuk iyidir her zaman , faremizin AMD tarafindan ek masraf gerekmeksizin buyutulmesinden memnun olurduk olmasina da bu problem fiyatlara yansiyip da 5000 serisi kartlar ucuza satilsaydi da hepimiz alabilseydik de varsin faremiz buyuk olsundu :) Jiddi harikalar diyarinda 3 !
  • soruna gellll :D:D
  • dünyada bir ilk imleç büyümesi evet amd nin sologanı gerçek oldu:GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ! muhaaaa:D
  • 3 monitörlü sistemimiz olsunda bırakın faremiz büyüsün :)
  • herseyın buyugu makbuldur
  • ya varya çok gülüyorum bu konuşmalara.

niye en iyi performans, paranıza en uygunu neyse onu kullanmıyorsunuz da fanlık yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Bakın şimdi eskiden 8800gt kullanıyordum şimdi 5870 kullanıyorum ati mi nvidia mı umrumda mı? Değil. En iyisi hangisiyse onu kullanırım. Yarın nvidia daha güzelini çıkartır onu kullanırım. İşlemci değiştirmek istersem inteli 2. el satıp bana en uygunu hangisiyse (amd ya da intel) giderim onu alırım.

Bu fanlık olayını abartmayın bence. Amcam nvidia nın sahibi olsa en iyi en performanslı model atiden olsa gidip nvidia kart almam ati kullanırım veya tam tersi.

Amacınız ne anlamıyorum amd veya nvidia satış başına kar mı veriyor nedir bunun olayı biriniz açıklasın ya cidden çok komik tartışmalar bunlar.
  • Aynı futboldaki taraf tutmak gibi birşey... Hepsi saçmalık... Bir çıkarımız olsa bari.. neyse...
  • bir sorun dahamı gerilerde kaldı
  • Benimki hala büyük.Sorunu çözülen var mı acaba?
  • ekran boyutu büyüdüğü için imleçde büyümüş üzüm üzüme baka baka kararır ne var bunda ya
  • Bu sorunun çözümü hala bulunamadı mı?
  • konuyu hortlatıyorum ama çözebilen yokmu ey DH ahalisi. yardım edecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2i4LiFe

Benimki hala büyük.Sorunu çözülen var mı acaba?

Sakat ileti detected!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orijinalden alıntı: E2i4LiFe

Benimki hala büyük.Sorunu çözülen var mı acaba?

Sakat ileti detected!

Bundanda şikayet eden varmıdır acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.