Şimdi Ara

ATi Radeon HD 5000 serisi ile fare imleci olağandışı büyüyebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATi Radeon HD 5000 serisi ile Windows 7 altında fare imleciyle ilgili problem yaşandığı tespit edildi. AMD tarafından da doğrulanan bilgiye göre Windows 7 altında ve bazı çoklu monitör kurulumlarında fare imlecinin olağan dışı bir şekilde iki kat büyüyebildiği rapor edildi. Hem AMD hem de Intel sistemlerde görülen probleme yakın zamanda lanse edilen Catalyst 9.10 sürücüsü çözüm getirmezken, yapılan açıklamalar sorunun Kasım ayında yayımlanacak Catalyst 9.11 sürücüsüyle düzeltileceğini işaret ediyor. Şu an için probleme dönük çözümün ise, durumun yaşanması halinde sistemi yeniden başlatmak olduğu belirtiliyor.

• Sürücüyle düzelecek ise problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Ekim 2009; 22:27:22 >
  • mouse tan çok daha önemli sorunlar var (eğer sadece software problemi değilse, şu an için kimse kesin cevabı bilmiyor)
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=305640

MSI Afterburner programı , diğer rivatuner benzeri programlar, everest vs gibi programlarla birlikte sorunlar çıkarıyormuş. 3D 2D ve diğer power modelarda ("ultra low power mode (157/300 0.949C) and low/high power mode (600/900 1.063V and 850/1200 1.125V)") voltaj sıçramaları ve dalgalanmaları fazla ve rasgele şekildeymiş. Yer yer 2v üzerine çıktığı ve GPU ısısının fazlasıyla arttığı da oluyormuş. Sorunun ultra low power mode (157/300) ve MSI Afterburner benzeri programlardan kaynaklandığı yönünde fikirler var (hernekadar rivatuner ve MSI programının yapımcısı aksini söylesede). Eğer software bir problem diilse , 5000 serisi için kötü bir haber. Bende merakla bu problemi takip ediyorum, 5870 alabilirim yakın zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2009; 18:26:10 >

• kul yapımı elbet sorun olacak

çok kısa sürede düzeltilecektir.
  • çok ilginç 30 cm ye yakın uzunluktaki bir karta sahip olan pcnin windowsunun büyük imleci olur diye düşünmüşlerdir.:)
  • Kartı erken çıkartalımda sorunları sonra hallederiz nasıl olsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Kartı erken çıkartalımda sorunları sonra hallederiz nasıl olsa ...

Doğru diyorsun hata yapıyorlarda en mantıklısı da bu onlar için

Bu tür çok göze çarpan saçma buglar zaten hemen hallediliyor dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • zaten ati su drıver işini bir duzeltemedi hep sorun hep sorun
  • böyle bir sorun olamaz:D:D
  • Bu yazılım işi ne kadar önemli, ne kadar hassas iş böyle yahu !
  • "Windows 7 altında ve bazı çoklu monitör kurulumlarında fare imlecinin olağan dışı bir şekilde iki kat büyüyebildiği rapor edildi."

ise sorun büyük değil.
  • haber yapılması iyi güzelde anasayfada yayınlanacak kadar büyük bir hata olmadığı kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 26 Ekim 2009; 0:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

"Windows 7 altında ve bazı çoklu monitör kurulumlarında fare imlecinin olağan dışı bir şekilde iki kat büyüyebildiği rapor edildi."

ise sorun büyük değil.

sorun büyük değil imleç büyük
  • Bana kalırsa 5000 serisini karalayacak bir konu yok ortada.Haksız giydirmeler olmasın..
  • o resimdeki kadar büyüyorsa önemli değil, bir sonraki patchda düzeltirler kesin
  • Windows 7 ve 5870 HD kullanıyorum böyle bir problem görmedim görsem de sorun değil kart büyük, mouse imleci büyük olsa ne olacak performansta büyük yok ötesi
  • İmleci arada sırada büyür küçülür kimse dert etmez bunu
  • hakkaten ana sayfada ne işi war bu haberin ya

fare imleci
  • tam diyodum aha ATI yaptı nvidia yapamıyo nvidianında neden yapmadığı anlaşıldı nvidia da denemiş ondada kesin klasörler büyük gözüküyodur
  • küçük mavi haplar çıktı böyle oldu :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.