Şimdi Ara

ATI RADEON HD 6470M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI RADEON HD 6470M ekran kartı nasıldı oyunları çalıştırırmı.oyunlardan yüksek performan beklemiyorum zaten.örneğin call od duty black ops ve mw3 ü çalıştırırmı.
    hd film izlerken takılma falan olur mu.bu arada ekran kartı yaklaşık top bellek 2703 yazıyor.
    bu ekran kartı iyi orta kötü hangisi?
    birde laptop ta bu 6470m var birde ıntel hd graphics diye birşey var.bu ikisi nedir.oyun açınca kendisi uygun olan ekran kartına mı geçiyor.

• birde bu ekran kartı direcxt 10 mu yoksa 11 mi destekler.hangisini yüklemeliyim.yardım pls.
  • directx 11 i destekler mi bu kart.biri cevap atsın artık.
  • dx 11 kart

fakat 160 shaderi var ve 64 bit ddr3. yani oyun olarak performans beklemeyin (lowda bile kasar yeni oyunlarda büyük ihtimal). ancak gta san andreas , vice city , cod2 oynarsınız.

intel karta göre daha iyidir oyun olarak.

daha yüksek kartlı laptoplara bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 18 Eylül 2012; 1:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

dx 11 kart

fakat 160 shaderi var ve 64 bit ddr3. yani oyun olarak performans beklemeyin (lowda bile kasar yeni oyunlarda büyük ihtimal). ancak gta san andreas , vice city , cod2 oynarsınız.

ddr2 64 bit 4300 serisi kart 1360x768 de 30+ max payne 3 te 1280x768 25-35fps veriyor bu kartın low ayarlarda kasacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

dx 11 kart

ddr2 64 bit 4300 serisi kart 1360x768 de 30+ max payne 3 te 1280x768 25-35fps veriyor bu kartın low ayarlarda kasacagını sanmıyorum

oynatabilir fakat ne kadar zevk verir orası tartışılır. ben şahsen o kartlı bir laptopu tavsiye etmiyorum. gta 5 çıktığında belki 800x600 ultra low da oynatır. ve görüntü olarak nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. o yüzden biraz orta seviyeye yakın 128 bit ddr3 ramli yeni nesil ekran kartlı bir laptop tercih etmeli. oyun için 64 bit bir kart tavsiye etmiyorum.

sonuç olarak laptopta rahat rahat oyun oynayayım diyorsanız en düşük 128 bit ddr3 ramli yeni nesil ( hd6xxxm hd7xxxm , nvidia 5xxm nvidia 6xxm) kartları tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 18 Eylül 2012; 8:55:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.