Şimdi Ara

Ati Radeon HD 6510 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
18.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutduran

sistemin etkisi olmaz sanırım dimi ? işlemci ram vs.

Bir nebze etki eder ama cok ilginc ya gece gece kilitledin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 21 Şubat 2012; 0:49:16 >
  • hocam ben yorumları okuyunca kitlendim o kadar para verdim boşa mı gitti dedim yeni kart almayı bile düşündüm. :D
  • Cok ilginc cok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Hocam MW ye niye şaşırdınız ki 8600M GT yi bile çok zorlamıyor. Bize GTA 4 SS i lazım yoksa inanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Hocam MW ye niye şaşırdınız ki 8600M GT yi bile çok zorlamıyor. Bize GTA 4 SS i lazım yoksa inanmam

dostum dx10 olsa eyw da dx11 kesinlikle beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

dostum dx10 olsa eyw da dx11 kesinlikle beklemiyordum

Hocam başka forumlarda da yazmışlar benzer sonuçları fakat GTA 4 ü görmek lazım birde BF 3 ü

• BF3'de ultra ayarlarda kaç fps veriyor..
  • haydi hep beraber Casper'dan özür dilemeye.
  • Katılım zamanı 20 şubat.
    Yani büyük ihtimal fake hesap.Sazan avı olabilir.Ya da casperdan bir yönetici foruma üye oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Katılım zamanı 20 şubat.
    Yani büyük ihtimal fake hesap.Sazan avı olabilir.Ya da casperdan bir yönetici foruma üye oldu..

Bir kaç forumda daha rastladım hocam yarın detaylı bir şekilde araştıracağım Casperden forumlara toplu eylemler düzenleniyor olabilir

• quote:

Merhaba ben bir kaç ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Hazır casper pc ekran kartı 6510. Frumlarda hiç hayırlı birşey okumadım bu konu ile ilgili. Şimdi kafama takılan bu miller hiç bir oyunu çalıştırmaz iğrenç kart falan filan yazmış :D ben bu kartla black ops, mw3,btf3 gibi oyunları bitirdim en yüksek ayarlarıyla. gta4 oynuyorum yine en yüksek ayarlarında hiç kasmıyor. 3dmax programı kullanıyorum yine hiç bir şekilde kasma yok gayet memnunum yani ama aklıma takılan birşey var herkez böyle nefretle bahsederken :D bende bu rahatlık olması neden sizce. yani performansı yüksek diye ömrü kısalır mı veya yanma ihtimali olabilir mi nette araştırdım net verilere ulaşamadım k.bakmayın şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

sağlam bir yalancısın. frapsla SS alamadığına göre (ya da almadığına göre) yürü git FAKE hesap seniii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 21 Şubat 2012; 4:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Merhaba ben bir kaç ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Hazır casper pc ekran kartı 6510. Frumlarda hiç hayırlı birşey okumadım bu konu ile ilgili. Şimdi kafama takılan bu miller hiç bir oyunu çalıştırmaz iğrenç kart falan filan yazmış :D ben bu kartla black ops, mw3,btf3 gibi oyunları bitirdim en yüksek ayarlarıyla. gta4 oynuyorum yine en yüksek ayarlarında hiç kasmıyor. 3dmax programı kullanıyorum yine hiç bir şekilde kasma yok gayet memnunum yani ama aklıma takılan birşey var herkez böyle nefretle bahsederken :D bende bu rahatlık olması neden sizce. yani performansı yüksek diye ömrü kısalır mı veya yanma ihtimali olabilir mi nette araştırdım net verilere ulaşamadım k.bakmayın şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

sağlam bir yalancısın. frapsla SS alamadığına göre (ya da almadığına göre) yürü git FAKE hesap seniii

Yalan söylemiyor olabilir. Arkadaş Print Screen le alamadığını, alınca ekranın karanlık çıktığını söylemiş. Bu sorun bende de var. Print Screen le aldığım SS ler karanlık çıkıyor. Fraps la denemedim onu bilemeyeceğim (Şimdi tartışma çıkacak )

• İnsan İYİİ yi görmeyince iyi yi İYİİ sanıyor tabi.

Ben de zamanında kartım idare eder ya derdim. Ki 9550 yi alıncaya kadar. teyze oğlunun NFSU da ya bu adamlar bende gözükmüyor dediği zamanları dün gibi hatırlarım.

Gene onun sistemdeki yavaşlık 9550 alıp bir kaç hafta kullandıktan sonra çok gözüme batmaya başlamıştı.

Evdeki Sony kulaklığım idare eder sanırdım. MyMemory den kalite bir kulaklık getirdikten sonra sesine katlanamaz oldum.

Olay beyle.

Kaldı ki millet şaşırmış. Arkadaşlar o 6510 ekran kartlı sistem kim bilir kaça satıldı. Onboard ekran kartlı. Pegatron marka anakartlı ( LGA775 soket anakartın 3 te 1 ini kaplıyor zaten. ). 2GB ram li 320GB HDD li sistemi elemana 1500TL ye kitlemişler.

Yani olay iyi ya da kötü olmasından ziyade o parayı etmemesi ile alakalı.

Yoksa 6750 ekran kartlı Casper larda var. 6750 pek çok oyunda yeterli bir kart. Yani belki bileşenler iyi. Ama sistem fiyatı 2000TL. Olmaz ki. O paraya 6950 li sistem toplanır. Olay bu.

Bir de Casper satış noktalarında sitedeki fiyat yok. Adamlar çakabildiğine çakıyor. Sitede olmayan Casper lar var piyasada. Belli bir standart yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

İnsan İYİİ yi görmeyince iyi yi İYİİ sanıyor tabi.

aynen. bir arkadaşa hd6850' li sistem kurduk, gta4 15-20 fps oynanıyor(bariz oyun problemli), uzun süredir iyi ekran kartlı sistem görmediği için oyunun akıcı olduğunu sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 21 Şubat 2012; 9:15:34 >
  • HD6510 testini bile bulamadım internette, o kadar değersiz yani
    Al sana 6570 testi, toms yanına GTX 550 Ti bile koymamış karşılaştırmak için, kalmış 560 ve üstleri

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6570-radeon-hd-6670-turks,2925-5.html
  • Tamam arkadaşlar haklısınız birşey demiyorum :) pc sıçıyo hiç bir bok oynayamıyorum off çok kasıyo... duymak istediğiniz buysa buyrun :D
  • ben 6870 le full ayarlarda fps 14 lere düşüyor sen nasıl oynuyorsun çok merak ettim :)
  • valla hocam ben casper çalışanı değilim ajan veya casusta değilim :D ben çok iyi bir ektan kartıda dmiyorum :D ama bunları oynayabildiğim barizken neden yalan söyliyim.

pcyi 1800tlye aldım i7 işlemci 8 gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı. sipariş verdiğimde forumlarda konuları takip ettim. keşke almasaydım dedim. ama hiçte öyle olmadığını gördüm acaba bende mi bir sorun var diye yazdım ama yine aynı yorumlar :D e size mi inanayım oynadığımamı inanayım şaşırdım :) şu fraps olayı neymiş araştırıyorum bi pek bilgim yok...
  • sen gördüğüne inanma bana inan...
    o kartla gta4 full ayarda oynayamazsın...
  • http://d1202.hizliresim.com/u/p/2wx8w.jpg

buyrun hocam fraps programını yükledim 30 iyi bir sonuçmu bilmiyorum...

Not: aynı işlemle gta4 24 çıktı sonuç. oynadıkça değişiyo tabi bu en düşüğü bi 5 dk oynadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutduran -- 21 Şubat 2012; 11:29:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.