Üstadlar bendede Radeon 6510 hd ekran kartı var sistem özelliklerim:
i5 3.4 ghz 4 çekirdek işlemci 6 gb 1.333 ram 1 tr hardisk, 120 gb ssd 2 gb Radeon 6510 hd ve ana kart pagetron
ssdyi sonradan ekledim ve ben ekran kartımdan memnunum şu ana kadar kasmasını görmenim hatta fazla ısınmıyor bile arkadaşın ekran kartı ile kıyasladığımda benimki daha az ısınıyor ve zorlamıyor arkadaşın ekran kartı nvida gt 470 2gb
Bu konuyu görene kadar 6510 diye bir karttan haberim yoktu. Düşündüm acaba 6510 kullanan bir APU var da, harici kartla düzgün oynadıkları oyunu 6510'un oynattığını mı düşünüyorlar diye..
Kendinize eziyet etmeyin. i5'li ssd'li sistemde 6510 nedir hocam.. Tamam, bizim gibi upg canavarına teslim de olmayın ama bu devirde en aşağı 6850 ya da 7770 kullanmak lazım artık.
Yani senin demende haklı ama şimdi ssd sonradan takılma yoksa pc casperin ha senin dediğin o kartlarda iyi ancak ben 6510nun kötülenmesine sinir oluyorum o kadar program o kadar oyun neyle çalışıyor tabikide ssdyi taktıktan sonra uçak oldu tutana aşk olsunda hardisk her ne kadar ssd olsada ekran kartı belli düzeyde zorlar ben ssdyi birkaç işlem aynı anda yapabilmek için almıştım. tabi pc üzerinde çok fark yaratıyor 8 snde açılıyor taşıma şeylerini uzun zamandır görmüyorum çok hızlı oluyor.
Bende Niye Similator Oyunlarında Kasıyor ETS 2 Özellikle Full de Crysis 3 de Özellikle BF3 Ultra da İllet Bu 6510 En Kısa Zamanda GTX650 ye geçeceğim hazır pc pişmanlıktır
Ayne katılıyorum. Ben şöyle bir hikaye anlatıyım. 2011 sekizinci ayında Teknosadan taksitle i-5 2400 işlemcili 500gb harddisk pegatron anakart ddr3 1333 mhz 8 gb rem vesaire 1190 tl ye . ekran kartı da bildiğiniz üzere 6510 2gb (hesapta). o zamnlarda özelliklerle alkalı pek birşey bilmiordum. sonradan biraz araştırmaya başladım .
şimdi ekran kartı nerde derseniz çok komik !! anlatıcam ama önce bu ekran kartı o kadarda kötü değil fakat çok iyide değil.
Burada olay CAsper/ın kazıkçılığının ön plana çıkması. ben yarış oyunlarını seviyor ve oynuyorum. mesal f1 2012 the run most vanted vesaire 1920p/1080 çözünürlükte ultr ayarlarda oynanması mümkün değil . yüksekte ancak bazılarında da medyum. gerisi yalan.
her neyse . 2-3 ay önce ksadan vızır vızır ses geliyodu. garantisi var ama ben açıp tozunu falan alıyım dedim sonra kapattım.neyse seskesmedi. sonra kendiliğinden kesildi.1-2 ay önce.c sonra oyunlarda anlık fps düşmesi yaşayınca ekran kartının ısısının 110 ve 120 ye dayandığını gördüm.tekrarkasayı açtım e ekran kartının fanının dağıldığını gördüm ve fan o kadar minnacıkkı bir parmak toz işni bitirmiş. Ama geçekten dayanıklı bir kartmış çünkü 2ay boyunca soğutma olmadan devam etti. neyse servisi aradım ( bu arada ekran kartını zaten yenilecektim) 20 lira fan dedi 10 lira işçilik, uğraşmıyım dedim götürdüm. 1 saat bekledikten sonra içeriden geldi ve 'abi kart masada kaldı' dedi!!! şok oldum yav sanki kalp ameliyatına girmiş gibi hissetim zavallı kartımı, neyse yav cano dedim benim kart çalışıyodu fanda sorun var dedim. tamam abi de dedi ama kart masada kaldı dedi yine uzatmayım dedim bari sağlık olsun, yarın arıcak beni garantiden olurmu falan filan diye. biraz teknik değerlendirme olmadı ama böyle komik bişe iste.
Neyse Bir kez casper la tanışan için en önemli kazanç gelşim gösterilmesi. kazıklanmış olduğumun farkındayım. ayrıca casperin 5 tabletinden 3 mutlaka servise gidiyor ve yeni telefonuna da bişe söylemim 2 de 0 yeterli olur.
Birde özellikle casperla ilgili avm lerde satılan indirimli bilgisayarlar tamir görmüş olup sıfır diye satılıyor.
neyse bana bi ekran kartı önerin bari 500 tl ye kadar. şimdi oyunları anakarttan oynuyom 1366/768 çözünürlükte low da canavar gibi.........
Hocam witcher 3 denermisin, kartı almayı düşünüyorum da
6 yıldır kullanıyorum açamadığım oyun yok grafikleri kötü bile olsa kasmadan açıyor gta 5 yüklü kasmadan oynuyorum .iyi ekran kartı bence emektar.
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
sen gördüğüne inanma bana inan... o kartla gta4 full ayarda oynayamazsın...
gta 4ü full ayarlarda kasmadan oynuyorum.
gta 5 i de açıyor kasmadan oynuyorum kalitesi yüksek olmasa bile kasmadan açıyor .
ekran kartına bok atma durduk yere gayet güzel 6 yıldır açamadığım oyun yok kasmadan oynadım her şeyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme