Şimdi Ara

atı radeon x1650 pro ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunun bu ekran kartının oyunlar donması bazen reset atması

pc özelliklerim amd 5200 athlon 64*2dual
    2.61 1 gb ram ati x1650pro ekran kartı

ve atının kendi sitesinden güncellemede yaptım diğer forumlarda okudugum herşeyi yaptım desem yeridir

birde en çok sorun veren ekran kartıymış diyede duydum

cs 1.6da bile görüntü hızlı gidiyor yada donmalara yapıyor nasıl bu sorunu halledebilecegimi bilen bir arkadaşımız varsa ilgilenirse gerçektende memnun olurum şimdiden ilgilerinize çok teşekkür ederim....

• yardım eden yokmu ??
  • sisteme başka bi ram takıp denemenizi öneririm.bende x1550 var hiç srn yartmy.kartı başka makinada deneme şansınız varsa deneyin belki başka bi donanımda srn olabilir.
  • deniyecegim arkadaşım bakalım sonuç ne olucak eğer olumlu olursada burdan haber vericem ilgine teşekkürler arkadaşım
  • 1gb ram düşük kalmış, çok fazla program kurmamanı ve ekran kartı driver güncellemesini de yapmanı öneririm.

Emphire arkadaşımızın dediği gibi akrtı başka bir sistemde denemende fayda var...
  • merhaba bende aynı sorunu x 1600 proda yaşıyordum.Oyuna girince makıne kıtleniyordu mecburen reset atmak zorunda kalıyordum xp kullanıcısıysan pcnde overclocklu donanım olmayacak işlemci vb ve ekran kartının ramden kullandığı hafıza var tam adını hatırlamıyorum ama onu kapat yada 4 mb çek ben öyle yaptım sorun halloldu bir dene benım anakart p4pe-x
  • sakın 9.3 ü yüklemeyesin eğer 9.3 yüklüyse sil 9.2yi yükle oc var mı
  • drıver güncellemesini yaptım arkadaşın dedigi gibi 9.3 deilde 9.2yi yükledim üstüne birde 3d yükledim bir iki oyunda sorun yok ama o kadar saçma bir oyunda sorun veriyorki delirmemek elde deil cs 1.6 da görüntüde kasılmalar donmalar oluor :(:(:( anlamadım gitti :(:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

1gb ram düşük kalmış, çok fazla program kurmamanı ve ekran kartı driver güncellemesini de yapmanı öneririm.

Emphire arkadaşımızın dediği gibi akrtı başka bir sistemde denemende fayda var...

arkadaşım haklısın ram düşük yükselticem zaten 3gb yapıcam birde söyledigin gibi programlarda çok gelior olabilir şahsen ekle/kaldırda fazla bişeyde görünmüyor format atmakta çözüm deil ilk aldıgımda böyle bir sorunla karşılaşmadım sonraki zamanlarda format attıkça bu sorun çıktı ortaya servise yollasam bir tane forumda okumuştum aynı ekran kartının aynı sorunu adamlar bakmış geri yollamış bir şeyi yok die sanırım atı nin en çok sorun çıkartan kartıda buymuş araştırmalarıma göre hangi akla hizmet aldıgımı irdeliyorum bu son zamanlarda :(:(:(

• quote:

Orjinalden alıntı: aydogdu1453

merhaba bende aynı sorunu x 1600 proda yaşıyordum.Oyuna girince makıne kıtleniyordu mecburen reset atmak zorunda kalıyordum xp kullanıcısıysan pcnde overclocklu donanım olmayacak işlemci vb ve ekran kartının ramden kullandığı hafıza var tam adını hatırlamıyorum ama onu kapat yada 4 mb çek ben öyle yaptım sorun halloldu bir dene benım anakart p4pe-x

ben overclock yapmayı bilmiyorum malesef:(:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.