Şimdi Ara

ATI Radeon X550? nVidia FX550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir adet PC var. Biraz eski :) Ekran kartı konusundada 2 seçimim var. Birisi ATI Radeon X500 256MB, diğeri ise nVidia FX550 128MB.

Sizce hangisini seçmeleyim? Performans ve hız olarak beni yolda bırakmayacak bir kart olmalı.

Kolay gelsin..

• ekran kart slotu agp slot her hal o nedenle bu ekran kartı ideal olacaktır.

http://www.deveyuku.com/prodView.asp?idCategory=27395&idproduct=136917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 29 Eylül 2009; 15:46:39 >
  • atı x550 nvıdıa fx 5500 dur. isimleri yanlıs yazmayalım.

ILK OLARAK IKI KARTTA COK COK DUSUK SEVIYE KARTLAR VE IKISIDE GUNUMUZ OYUNLARINDA SENI YARI YOLDA DEGIL YOLUN BASINDA BIRAKIR

PERFORMANS OLARAK FX 5500 3D MARK 2003 TEN 1300 CIVARI PUAN ALABILIRKEN X 550 ISE 3000 CIVARI PUAN ALABILIYO

BU DA DEMEKTIR KI IKISI ARASINDA X 550 2 KATTAN FAZLA DAHA IYI

REEL YASAMDA ISE X 550 SANA EN FAZLA 5 YIL ONCESININ OYUNLARINI ADAM GIBI OYNATTIRIR

2 YIL ONCESINE KADAR CIKMIS OYUNLARIN ISE ANCA MENUSUNE GIRERSIN AKICI OYUN HAYAL
  • İyi de suan iki kart önümde. Ben bu ikisi arasında bir tercih yapmak zorundayım. Ona göre takıp kullanıcağım.. Siz farklı bir model önerdiniz. Genede teşekkürler. Ben sadece bu iki model arasındaki farkı soracaktım..

okanbay cok teşşekür ederim ama ben pek oyun oynamak için değil, ağırlıklı uzak masaüstü kullanımı yapacağım. Dosya alışverişi, FTP sunucu vb gibi kullanıcam cihazi. Aslında bu durumda karta pek ihtiyac yok ama, hangisi olsa iyi olur sorusana cevap arıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SENHAN -- 28 Eylül 2009; 15:51:06 >
  • FX5500 AGP
    X550 PCI-E

Yanlış bilmiyorsam, yukarıdaki gibi olması lazım. Elinizdeki PC nin anakartı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 28 Eylül 2009; 15:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

FX5500 AGP
    X500 PCI-E

Yanlış bilmiyorsam, yukarıdaki gibi olması lazım. Elinizdeki PC nin anakartı nedir?

X550 nın agp versıyonu yok ama fx 5500 un pcı ex versıyonu var bıldıgım kadarıyla

SENHAN elındekı kartların pc ye takılan sarı kısımlarına bak bakalım aynımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbay

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

FX5500 AGP
    X500 PCI-E

X550 nın agp versıyonu yok ama fx 5500 un pcı ex versıyonu var bıldıgım kadarıyla

SENHAN elındekı kartların pc ye takılan sarı kısımlarına bak bakalım aynımı

x550 agp versiyonu vardı cok iyi hatırlıyorum hatta markası saphire'di yıllar once ama zor bulunan bir modeldi ama arkadaşınkinin agp oldugunu hic sanmıyorum.

x550, 5500 den 2-3 kat daha iyi bir kattır ama arkadaşların belirttigi gibi bu kart ancak 5 yıl oncesinin oyunlarını orta seviyede oynatır. Ve senin anakartın agp ise x550 takamazsın pci exp ise fx5500 takamzsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Eylül 2009; 16:28:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.