Şimdi Ara

ATİ RADEON X550 YERİNE TAKILABİLECEK EKRAN KARTI NELERDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an o kadarına gerek yok hocam ya .. peki bunlar benim sistemle uyumlu mu anakartı yada ekran kartını yakmayalım
  • AMD X serisi ekran kartları pci-express uyumlu olduğu için HD serisi ekran kartlarını da sisteminizde kullanabilirsiniz, uyumluluk sorunu olmaz. Zaten bu kartlar az güç tükettiği için power supply açısından da büyük ihtimalle sorun yaratmayacaktır.
  • anladım hocam hd5670 da hoşuma gitti .. teşekkür ederim saolun ilginiz için.. herkese çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı Allah razı olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholic_

hocam son birşey sorucam konuyu kapatcam sonra .. x1650 XT si var bide o mu daha iyi yoksa pro olan mı ?

XT daha ıyıdır ama arkadas 5670 onermıs ben 15-20 tl ıle ısten sıyrıl dıye 1650 falan onerdım. 5670 dx11 kart gucun yeterse onu al o da guc tuketmıyor fazla psu yeter ona da..
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    40 liraya x1650 pro almaya karar verdim hocam.. birde bu linkte anakartın özellikleri var. bende 1.5 gb ram var onu tam 2 ye tamamlayayım diyorum da ama anakart en fazla 2 gb ram destekliyor zaten değil mi ? en üst ddr2 667 mhz takarım değil mi daha öteye gitmez ?

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000217
  • quote:

40 liraya x1650 pro almaya karar verdim hocam.. birde bu linkte anakartın özellikleri var. bende 1.5 gb ram var onu tam 2 ye tamamlayayım diyorum da ama anakart en fazla 2 gb ram destekliyor zaten değil mi ? en üst ddr2 667 mhz takarım değil mi daha öteye gitmez ?

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000217

aynen öyle amx 2 gb ama sneın ramlar ne ona uygun al bari. gercı sımdı 1.5 sa ıkı parcaysa gıdıp 1 gb alman gerek bu seferde 512 mb bos dusecek. masraf etmesen de olabılır ama ıstersen zaten 15 tl gıbı bırsey ddr2 1 gb ramlar. elındekı ramalrın boyutu ve mhz lerını yazarmsın.?

ikiside ddr2 533 mhz .. biri 1gb diğeri 512 mb.. görselide yükledim..
    512 nin yerine yine kingston ddr2 1 gb 533mhz alıcam inş 2gb olsun daha iyi olur. birde sizin dediğimiz ekran kartını x1650 pro yu alıcam .. beni biraz daha oyalasın zaten yeni pc alıcam ama suan kurtarması lazım kurtarcak gibi duruyor inş öyle olur..
     ATİ RADEON X550 YERİNE TAKILABİLECEK EKRAN KARTI NELERDİR?
  • quote:

ikiside ddr2 533 mhz .. biri 1gb diğeri 512 mb.. görselide yükledim..
    512 nin yerine yine kingston ddr2 1 gb 533mhz alıcam inş 2gb olsun daha iyi olur. birde sizin dediğimiz ekran kartını x1650 pro yu alıcam .. beni biraz daha oyalasın zaten yeni pc alıcam ama suan kurtarması lazım kurtarcak gibi duruyor inş öyle olur..
     ATİ RADEON X550 YERİNE TAKILABİLECEK EKRAN KARTI NELERDİR?

aynen ıyı edersın. ya cunku dedıgım gıbı bu pc ye yapacagın butun yatırımlar çöp olacak yarın bırgun. sımdı sen 2 gb ramınle xp ıle ve o kartla dusuk cozunurlukte de olsa oynaarsın. ha tabı 64 bıt sıstem ısteyen oyunlar da var onları yazılımdan dolayı oynayamayabılırısn. ama anakartın 2 gb ram desteklemesı acayıbıme gıttı. foxconn o kadar eskı mıymıs ya sonucta ddr2 anakart :D

Ben bu bilgisayarı 2006 da aldım o zaman lise 1 sonuydu. bilgisayardan anlamıyordum o yüzden karanbola gitti. şimdi yeni bir pc alsam öyle olmaz zaten :D
  • quote:

Ben bu bilgisayarı 2006 da aldım o zaman lise 1 sonuydu. bilgisayardan anlamıyordum o yüzden karanbola gitti. şimdi yeni bir pc alsam öyle olmaz zaten :D

Aynen zaten 2006 nere bu yıl nere. Hıc anlamayan bırı olsaydın bile sorardın bu devirde. Ama donanım bılgın pc dızmeye yeter bence..
  • ati x1650 pro ve 1 gb ram aldım . pc baya bir toparlandı . herkese çok teşekkür ederim saolun ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.