Arkadaşlar shystar hd2 dijital tv kartı almayı düşünüyorum bilgisayarın tüm özellikleri sistem gereksinimlerini karşılıyo ama 3dgraphic kart diye bi bölüm var.benim elimdeki ekran kartı Ati radeon x550xt graphic processor internal dac(400mhz) 256.00 mb diyodirectx de baktım.şimdi bu ekran kartı ile skystar hd2 yi çalıştırabilirmiyim.bu 3d graphcis kart olayı başımı ağrıtırmı boş yere 256 ytl vermek istemiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar bu konuda bi bilgisi olan yokmu acaba.
Eğer Skystar'ın belirttiği gereksinimleri yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz. Kişisel kanaatim sorun olmayacağı yönünde ama daha net bir sonuç için gereksinimleri belirtmende fayda var
piyasadaki tüm ekran kartları 3d dir zaten, ekran kartının tv kartına etkisi görüntünün ekranda takılma olmadan rahat bir sekilde izlemende devreye girer. elindeki ekran kartıyla bahsettigin tv kartını kullanabilirsin ama hd yayınları izlerken belki biraz takılma olabilir cünkü o ekran kartı yaklasık 3 senelik bir kart yanlıs bilmiyorsam. sonuc olarak karta verdigin para bosa gitmez, dijital yayınları rahatlıkla izleyebilirsin o sistemle.
quote:
Orjinalden alıntı: AndryTR
Eğer Skystar'ın belirttiği gereksinimleri yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz. Kişisel kanaatim sorun olmayacağı yönünde ama daha net bir sonuç için gereksinimleri belirtmende fayda var