Şimdi Ara

ati radeon x550xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar shystar hd2 dijital tv kartı almayı düşünüyorum bilgisayarın tüm özellikleri sistem gereksinimlerini karşılıyo ama 3dgraphic kart diye bi bölüm var.benim elimdeki ekran kartı Ati radeon x550xt graphic processor internal dac(400mhz) 256.00 mb diyodirectx de baktım.şimdi bu ekran kartı ile skystar hd2 yi çalıştırabilirmiyim.bu 3d graphcis kart olayı başımı ağrıtırmı boş yere 256 ytl vermek istemiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar bu konuda bi bilgisi olan yokmu acaba.
  • Eğer Skystar'ın belirttiği gereksinimleri yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz. Kişisel kanaatim sorun olmayacağı yönünde ama daha net bir sonuç için gereksinimleri belirtmende fayda var
  • piyasadaki tüm ekran kartları 3d dir zaten, ekran kartının tv kartına etkisi görüntünün ekranda takılma olmadan rahat bir sekilde izlemende devreye girer. elindeki ekran kartıyla bahsettigin tv kartını kullanabilirsin ama hd yayınları izlerken belki biraz takılma olabilir cünkü o ekran kartı yaklasık 3 senelik bir kart yanlıs bilmiyorsam.
    sonuc olarak karta verdigin para bosa gitmez, dijital yayınları rahatlıkla izleyebilirsin o sistemle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

Eğer Skystar'ın belirttiği gereksinimleri yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz. Kişisel kanaatim sorun olmayacağı yönünde ama daha net bir sonuç için gereksinimleri belirtmende fayda var

System requirements

Intel Pentium 4 (1.8 GHz or higher)
    512 MB RAM (min.)

64 MB free space on hard drive
    Min. 10 GB free space on hard drive for PVR function

1 available PCI slot

3D graphics card recommended
    Sound card that supports DirectX

DirectX 9.0 or high

graphics card dışında diğer gereksinimler tutuyo sadece onu bilmiyorum cevaplarınız için saolun arkadaşlar.

• dijital kartın sistem gereksinimlerini yazdım arkadaşlar.
  • kullanırsın merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Chess Ati Radeon 8500LE
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gereksinimlerde sadece 3D ekran kartı istemiş. O da sende var. Sıkıntı verecek bir durum yok yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.