Şimdi Ara

ATI READON 3870 COD BLACK OPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medol of honer ın en son çıkanını canavar gibi oynadım..belki sistemi çok zorlicak bi oyun değildi ama crysisi felan sorunsuz oynadım..çok hevesli bi şekilde call of duty black ops u yükledim fakat daha giriş videosunda donmaya başladı hayrett ettim.. adama elektrik şoku verilirken ilk daha giriş videosunda hata verdi ati..gönderme dedim dewam etti ve peşinden bidaha hata verdi oyunu kapadı...sonra yeniden açtım oyunu fakat gene giriş videosunda hata verdi ama bu sefer mavi bir ekran geldi karşıma reset attı pc..bende sürümünü güncellim dedim...atinin sitesinden bişiler indirdim 45mb civarında 2 dosya..fakat buseferde bunları kurarken o program hata verdi GPU yüklü olmadığından 3d ayarlarınız felan çalışmıo gibi bi hata..

AMD PHENOM II X4 810
    2.61 GHZ
    3,25 RAM
    ATİ 3870 yada 3850 daha ne olduğunu hala çözemedim ekran kartım var :D

ATI READON 3870 COD BLACK OPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmi37 -- 11 Kasım 2010; 23:28:30 >

• evet oyun yüksek sistem istiyorum core i7 4.0 ghz 4 gb ram gtx 460 ile bi ara bende öyle bişi aldım sanki çok çok hafif
  • Oyundan kaynaklı bir sorun.

Herkesde olmuyor ama ilginç
  • oyun kaynaklıysa başka biyerden gene bulurum ama bana sanki pcden kaynaklı gibime gelio..format attıktan sonra ekran kartını kurarken hata verdi geç dedim bende belkide ondandır..öff gene mi format atıcam..
  • herkes cod black opsun kasma sorunundan şikayetçi oyunla ilgili bir sorun. google den aratırsan şikayetleri görürsün yama ile düzeltecekler sanırım. driver sorununa gelince temiz bir şekilde driveri kaldırıp sitesinden kartına güre en güncel driveri kurmanızı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.