Şimdi Ara

ati x1400 radeon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar benim fujitsu siemens amilo 1536 model cihazım var ekran kartı ATI MobilityTM Radeon® X1400 up to 512MB Hypermemory2 with 128 MB DDR2. simdi bununla ilgili 4 sorum var:
    1_bu ekran kartı kac mb 128 mi 256 mı
    2_hypermemory olması ne anlama gelio
    3_ paylasımlımı paylasımsız mı
    4_bu ekran kartını bios ayarlrını degistirerek 512 mb olarakta kullanabilme ihtimalim var denildi bana bu dogrumudur.

• Paylaşımlı...Hypermmemory ramden kullanarak çıkabileceği en yüksek miktar..o ekran kartı 128 mb...paylaşımlı...512 kullanamazsın
  • peki baba saol bide bu x1400 lerin paylasımsız 256 mb olanı varmı
  • Bendede aynı laptoptan var..BEnimde aklıma takılan dedeiklerine göre X1400 128 bitmiş ama laptopta hangi driverı yüklediysem 64bit olarak görünüyor...Bununla ilgilii bir bilgisi olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Bendede aynı laptoptan var..BEnimde aklıma takılan dedeiklerine göre X1400 128 bitmiş ama laptopta hangi driverı yüklediysem 64bit olarak görünüyor...Bununla ilgilii bir bilgisi olan varmı??

hem 128 hem de 64 bit versiyonu var, dell'de kullanılan da 64 bit'lik olandan. everest ile anlayabilirsiniz.
  • tekrar merhaba peki bu ekran kartının 256 mb olanı varmıdır?ben noteboogumu alırken ozellike 256 mb ekran kartı olmasını istedim noeboogu aldıgım yer bana bu cihazın 256 mb ekran kartlı oldugunu soledi ve ben ramimi arttırsam 2 gb yapsam bu bana bi avantaj saglarmı bazı oyunları oynarkaen agır oynuyorum ve autocad kullanıyorum pc de
  • Böyle hipermemory ekran kartlarının 512/1024mb olanları var mı?

onların fiyatları ne kadar?

onlar 1024 e kadar nasıl yükselebiliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam bende notebook alırken ekran kartını 256 mb diye aldım ama 128 mbytms yani 128 mb tan sorasını ramdan alıo dediler bana mantık olarak ramını arttırman yarar saglar galiba....ama tam bilen birinin yorumu sart yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.