forumda bunun cevabi ztn war ama arkadasin verdigi linktende görebilecein gibi go7600 ne yazikki daha ii...
birbirlerine önemsenecek kadar fark atamayan iki kart
performansları neredeyse aynı....aralarında farkı oyunlarda değil test programlarında görebilirsin ancak..
illa birini seçicim dersen yazı-tura at....
açıkçası bu performans testlerine pek güvenmiyorum ark.lar.. oynayıp test eden ark.lara soruyorum sadece.. 7600 ve x1600 kullanan ark.lar varsa cevaplarını bekliyorum. zamanında 6600 ile x1600 kıyaslanırdı bende 2 kartta mevcuttu ve x1600 daha ağır basıyordu oyunlarda..
quote:
Orjinalden alıntı: sinnan
forumu tararsan gorursun
öle forumu tararssan görürsün demekle olmaz biliosan yazarsın 1 kelime. böle artislik yapmayı marifet sananlardan çok var bu forumda
quote:
Orjinalden alıntı: oLeeey
quote:
forumu tararsan gorursun
öle forumu tararssan görürsün demekle olmaz biliosan yazarsın 1 kelime. böle artislik yapmayı marifet sananlardan çok var bu forumda
quote:
Orjinalden alıntı: kontroller
go7600
tabiki 7600 daha iii x 1600 den ...
7600
quote:
Orjinalden alıntı: nlrmrt
quote:
Orjinalden alıntı: oLeeey
quote:
forumu tararsan gorursun
AL Bİ ARTİS DAHA. OLUM BÖLE ÇOCUK GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞACAĞINIZA CEVAP VERSENİZE. BAN YAZINCA NOLUOR MUTLU MU OLUYOSUN? ORGAZM MI OLUOSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme