Şimdi Ara

ati x1600 vs gf 7600go ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mobility ekran kartlarında ati x1600 mü yoksa gf 7600 go mu daha iyi performans veriyor arkadaşlar ?

• evet yok mu soruma yanıt verebilecek babayiğit
  • e hadi
  • forumu tararsan gorursun
  • x1600
  • go7600
  • http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bir de Ketya'nın linki olucak onu bulamadım şimdi
  • forumda bunun cevabi ztn war ama arkadasin verdigi linktende görebilecein gibi go7600 ne yazikki daha ii...
  • birbirlerine önemsenecek kadar fark atamayan iki kart

performansları neredeyse aynı....aralarında farkı oyunlarda değil test programlarında görebilirsin ancak..

illa birini seçicim dersen yazı-tura at....
  • açıkçası bu performans testlerine pek güvenmiyorum ark.lar.. oynayıp test eden ark.lara soruyorum sadece.. 7600 ve x1600 kullanan ark.lar varsa cevaplarını bekliyorum. zamanında 6600 ile x1600 kıyaslanırdı bende 2 kartta mevcuttu ve x1600 daha ağır basıyordu oyunlarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

forumu tararsan gorursun

öle forumu tararssan görürsün demekle olmaz biliosan yazarsın 1 kelime. böle artislik yapmayı marifet sananlardan çok var bu forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLeeey

quote:

forumu tararsan gorursun

öle forumu tararssan görürsün demekle olmaz biliosan yazarsın 1 kelime. böle artislik yapmayı marifet sananlardan çok var bu forumda

• quote:

Orjinalden alıntı: kontroller

go7600
  • tabiki 7600 daha iii x 1600 den ...
  • 7600
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlrmrt

quote:

Orjinalden alıntı: oLeeey

quote:

forumu tararsan gorursun

AL Bİ ARTİS DAHA. OLUM BÖLE ÇOCUK GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞACAĞINIZA CEVAP VERSENİZE. BAN YAZINCA NOLUOR MUTLU MU OLUYOSUN? ORGAZM MI OLUOSUN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.