Şimdi Ara

ati x1600pro oyundan atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bende x1600pro var ama aldığımdan beri sorun yaşıyorum.1 yada 1.5 saat sonra oyundan atıyo windows ekranına geri dönüyo bunun sebebi nedir kafayı yemek üzereyim servise götürmelik bi durum var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim...

• Isınma sorunu olabilir.kaç derecede çalışıyor?
  • valla bende 3dmark yok cataliystende baklıyomuş ama bilmiyorum nerden bakıldığını.yardımcı olursanız sıcaklığı söyleyebilirim..şimdiden sağolun.
  • driver güncelle , cd sinden gelen dirverlarda problem olabilir
  • Kartın driver ını internetten indir ve tekrar yükle, belki cd de sorun vardır. Yine aynı sorun olursa, ısı problemi vardır, aldığın yere götür, teknik servisi baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 25 Haziran 2006; 22:31:43 >
  • arkadaşlar benim ati toolda çekirdek hızı falan gözükmüyo nedendir sizce owerclock yapamıyorum.find max core deyincede ekran kafayı yiyo görüntüler birbirine giriyo bilgisayar kitleniyo kartım x1600pro yanıtlarsanız sevinrim birde sıcaklığna nerden bakıcam daha acemiyimde
  • everst ultimate edition kullan.orda bütün değerleri görebilirsin.

download linki:
    http://www.inndir.com/program.php?id=24352
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia gt 520m fps sorunu
    10 yıl önce açıldı
    9600gt dx10 ve win7-64bit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm find max core yapma eğer oc yapcaksan kendin arttır + her oyunda mı atıyo bi format çek temiz bi win kur öyle dene bakalım
  • arkadaşlar benim kart düzelmedi dediklerinizi aynen yaptım hala 1 saat sonra oyundan atıyo.servise yolladım bende.masaüstünde sıcaklık 60da oyundada 70in üstüne çıkınca direk atıyo bende servise gönderdim.powerım ise 300wattlık anakrtım ise p4s800 uyuşmama olabilir mi..
  • ben 100c yi görmüştüm X1600PRO' m da hiçbir sorun çıkartmamıştı bence senin sorunnun driver gibi gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

ben 100c yi görmüştüm X1600PRO' m da hiçbir sorun çıkartmamıştı bence senin sorunnun driver gibi gözüküyor..

oc il ugraşırkenmi 100 dereceyi gördü?
  • ben 6.5 i denedim ama yine olmadı.bende yolladım sonunda çok sinirlenmiştim.yada en iyi driver hangisi önerebilir misiniz kart gelince onu kurarımoyundan atmasında sorun neyse yapmaya hazırım bide o kadar paraya yazık oldu 6600gt alırdım ama atiden vazgeçemiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.