Öncelikle çift grafik kartı geçişle ilgili bir sorun yok.Tüm driverler güncel ve ayarlar yapılı.2 bilgisayarda da win 7 ultimate x64 ve aynı şeyler yüklü.Hatta packard bell olana bayadır format atılmıyor ve çer çöp dolu.Bilgisayarların genel performanslarına bakıldığında casper katlıyor (sonuç itibariyle ssd).Ama grafik performanslarında bir acayiplik var.Ben de msi kombustorle test yapayım dedim.Aynı testte gt520m 41 fps,gt420m 63 fps verdi.Isınma seviyeleri aynı 40 - 60 arası.Daha ağır testlerde gt520m 1-2 fps arası iken,420m 10-11 fps verdi.Ayrıca gt520m in sağ tarafta GPU Throttle -6 mhz yazıyor,sıcaklık 40 derece olmasına rağmen.
2 laptopta da driver ayarları aynı.Aynı oyunu açınca bariz bir şekilde 520m de düşük fps hissediliyor,genel anlamda bir ağırlık var,daha yüksek özelliklere sahip olmasına rağmen.Bunun nedeni ne olabilir ? Binbir türlü şey denedim,kafam allak bullak oldu.Ayrıca neden GPU Throttle (Ekran kartı kendini ısınmasın diye yavaşlatması) sürekli aktif ? -6 mhz fpsde bu kadar oynama yapar mı ?