Şimdi Ara

ati xpress 1250 mi ati radeon 256 MB 9250 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Şu anki anakartım biostar t 690 am2 üzerinde de ati xpress 1250 onboard ekran kartı var. ayrıca elimde birde ati radeon 256 mb 9250 var. sizce bunu takarsam performans ta bir değişiklik olur mu ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Çok büyük bir değişiklik bekleme.
  • yani 9250 yi takmama değer mi ? yoksa aynı değerde kalıp farklılık göstermez mi ?
  • Bana kalırsa değmez. He zararı olur mu olmaz o ayrı. 9550 olsa tak derdim her türlü :) Ghost Recon Advanced Wirfighter oynamıştım 9550 ile :)

Hangi oyunları oynamayı düşünüyordun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Eylül 2010; 19:19:23 >
  • hocam bende şu an x1250 var aynı anakarttan. çogu oyunu düşük detayda oynatıyor yeni çıkan oyunlar hariç tabi. 2. si ati 9250 agp bi kart zaten ta690g ye takamazsınız
  • desteklemiyor mu ki 9250 yi takamıyorum. ayrıca oyun oynayan bir insan değilim oynasamda cs oynarım başkada bişi değil.
  • evet slot yapısı uymaz anakarta biri agp biri pci express. zaten cs oynuyorsanız x1250 rahatlıkla yeterli. ben x1250 ile battlefield 2 , nfs undercover , cod 4 ü 1024x768 de low detayda oynayabiliyorum rahatça. cs çantada keklik x1250 için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam o zaman çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için. bide farklı bişi sorucam sizde de aynı anakart olduğu için.
    bende 2 tane 1 gb ddr2 667 mhz ram var fakat cpuZ programından baktığım zaman single gözüküyor. ramler 2 ve 4. slotta takılı. bunu nasıl dual yapabilirim ?
  • biostarda dual çalışması için iki aynı renk slota takıcaksn sanırım dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.