Hani genç oyuncular G. Torres gelecekti Bi pedro yu aldık Gerisi vasat transferler.
Franco-Gökhan Töre-Günay Güvenç-Ömer Şişmanoğlu
Bence vasat olan transferler değil, taraftarımızın inanılmaz tutumu.Anlayana tabi..
Guzel transfer insallah hayirli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: mcx
Hani genç oyuncular G. Torres gelecekti Bi pedro yu aldık Gerisi vasat transferler.
Bence vasat olan transferler değil, taraftarımızın inanılmaz tutumu.Anlayana tabi..
vasattan kastım orta seviye, kötü değiller ama artık büyük maç kazanma vaktimiz gelmedi mi ? biz derbileri kötü oynadığımız için değil önemli anları hep negatif bitirdiğimiz için kaybediyoruz. hep kırmızılar, penaltılar bize biz zaten alıştık seviyoruz her haliyle :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
vasattan kastım orta seviye, kötü değiller ama artık büyük maç kazanma vaktimiz gelmedi mi ? biz derbileri kötü oynadığımız için değil önemli anları hep negatif bitirdiğimiz için kaybediyoruz. hep kırmızılar, penaltılar bize biz zaten alıştık seviyoruz her haliyle :)
Haklısın da usta diğer transferleri görmezden gelip tek transfere bakarak takımı bombalamak ile negatif yaklaşan sen değil misin ? Bu mesajına katılıyorum ama onu belirteyim.
yıldız alırız mıy mıy edersiniz genc yetenek alırız iyice seviye düştü derseniz anadoludan topcu alırız iyice anadolu kulubu olduk dersiniz
ne istiyorsunuz arkadaş
uygun fiyatlara oyuncu alıyoruz,sokaga paraları sacmıyoruz adamlar reira'ya 2 milyon euro veriyor yıllık resmen krasice bir ton para verdiler gıkları cıkmıyor
kendinize gelin biraz
nokta transferlere devam ediyor yönetim ve saz arkadaşları
tebrik ediyorum hepsini
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
bu ne lan kimseyi begenmiyoruz kimsiniz oglum siz
yıldız alırız mıy mıy edersiniz genc yetenek alırız iyice seviye düştü derseniz anadoludan topcu alırız iyice anadolu kulubu olduk dersiniz
ne istiyorsunuz arkadaş
uygun fiyatlara oyuncu alıyoruz,sokaga paraları sacmıyoruz adamlar reira'ya 2 milyon euro veriyor yıllık resmen krasice bir ton para verdiler gıkları cıkmıyor
kendinize gelin biraz
tebrik ediyorum hepsini
riera'ya ne 2 milyon'u 2.9 m euro veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: -siyahbeyaz-
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
bu ne lan kimseyi begenmiyoruz kimsiniz oglum siz
ne istiyorsunuz arkadaş
kendinize gelin biraz
PSV forumda Atiba'yı Mustafa Sarp'a benzetiyolarmış
sanki anlıyonuz ne dediklerini
Çok mu yabancı aldık nedir?
Neyse bu konuyu favorilerime ekledim, son gülen iyi güler. Yönetiçi kardeşte kına yakabilir, Oryon lülü diyor sorun yok, biz diyoruz provoke. Hadi çanım hayal Dünyanızda başarılar size, Melo'nun hızlısıymış..
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
Neyse bu konuyu favorilerime ekledim, son gülen iyi güler. Yönetiçi kardeşte kına yakabilir, Oryon lülü diyor sorun yok, biz diyoruz provoke. Hadi çanım hayal Dünyanızda başarılar size, Melo'nun hızlısıymış..
Psv forumu filan dedin bak yukarda ekledim. Son dört sayfayı inceledim olumsuz yorum yok. Kuru sıkı attığın için sıkılman lazım ama oda yok tabi , hala demogoji peşindesin. Benim kaynağım farklı psv forumu diyorsan, yolla çevireyim.
Millet Cardozo, drogba alır bizim aldığımız adama bak
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
Psv forumu filan dedin bak yukarda ekledim. Son dört sayfayı inceledim olumsuz yorum yok. Kuru sıkı attığın için sıkılman lazım ama oda yok tabi , hala demogoji peşindesin. Benim kaynağım farklı psv forumu diyorsan, yolla çevireyim.
Yahu hoçam anlamıyorsunuz beni. Elbette ki forumda ki oyunçu sayfasında kötü şeylere rastlayamazsınız. Bu Türkiye'de de böyle değil mi? Mesela sizden örnek verelim, Veli. Açılan Veli konularına atılan mesajların %80'i olumludur, ançak maç esnasında Veli için atılan mesajlara baksak tam tersi, %80'i Veli'yi kötüler nitelikte olur. Ha keza Mustafa Sarp konularında, onu öven taraftarlar daha dün gibi aklımda. Ayrıça sadeçe forumlara bakmak gerekmez, çevremde ne kadar PSV fanı, Hollanda Ligini takip eden adam varsa beğenmiyor Atiba'yı, ben de kendisini aanlı izlediğimde bu çıkarımı elde ettim. Atiba'yı Mustafa Sarpla karşılaştırmam çok abes kaçmış olabilir, haklısınız ançak, Atiba'nın menajeri 2 aydır harıl harıl ülke geziyor, takım arıyor. Türkiye'de kapısında yatmadıkları kulüp kalmadı, Karabük'ten, Antalyaspor'a kadar. Atiba kötü oyunçu mu? Hayır. Ançak şu durumda BJK için kötü transfer diyorum. Anlamadığım bir kaç arkadaş durmadan ortamı germeye çalışıyor. Benim de hatalarım oldu şu konuda, herkesten özür diliyorum ançak bazıları gerçekten insanı dellendiriyor. Çiddi bir yorum atıyoruz, altına saçma sapan bir gif. Neyse, kırdığım herkesten tekrar özür diliyorum. Konunun bu kadar gerilmesi bile saçmalık.
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
Para mı var kardeşim? Takımın transfer bütçesi 15 milyon euro. Takımın borçlarını saymıyorum bile. Zamanında aldıkta gutileri quaresmaları halimiz ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: Soprano
quote:
Para mı var kardeşim? Takımın transfer bütçesi 15 milyon euro. Takımın borçlarını saymıyorum bile. Zamanında aldıkta gutileri quaresmaları halimiz ortada.
Kardeşim bende biliyorum sadece bunu alabildiğimizi ben koskoca beşiktaşın düştüğü hale kızıyorum..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Soprano
quote:
Kardeşim bende biliyorum sadece bunu alabildiğimizi ben koskoca beşiktaşın düştüğü hale kızıyorum..
bu hale zamanında drogba cardoza düzeyinde adamlar aldığımız için geldik zaten. beşiktaş hiç bir zaman yıldız kadrolu bir takım olmadı ve olmamalı halkın takımı olmalı ama modern futbol izin vermiyor işte
fm 13 te bu adamı satmak için neler yapmıştım olmayan bonservis bedelinin yarısına takstli satıp kurtulmuştum bence kötü bir transfer....
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
fm 13 te bu adamı satmak için neler yapmıştım olmayan bonservis bedelinin yarısına takstli satıp kurtulmuştum bence kötü bir transfer....