arkadaşlar dün maneste yeni clana girdim baktık clanla trol kesioduk atilla oradaymış clanla daldık kestikde ama boş çıktı bişi düşmedi nasıl oluo bu iş
niye canım illa dolumu çıkması lazımdı ?
Atilla'nın drop verme gibi bi zorunluluğu yok bu arada çok az Boss kesiyosun galiba
Her Boss Drop Wercek Diye Birşey Yok Biz Areste 3 gün Ardı Ardına 3 kere Kesmiştik 3 de boş çıkmıştı..
illa dolumu çıkçak benim arkadaşta kekakakuri miydi ne onu kesti onada boş çıkmış gıcık oldu
bıze savasta denk geldıgı oldu normaldede kestık test serverındede kestım bana pp dısında bısey cıkmıyor :)
Atilla Her Zaman Drop Vermez.Bende Magemle Bi Clana Girmiştim Pelerin Görevini Yapcaktık.Birisi Atilla Dedi Party Baskanıydım.Kestik Atillayı Clanca Kutudan Ep Bana Wp Arkadaşıma Çıktı.
Bu sabah bir lobo kestim boş Samma kestik o da boş
illaha cıkcak die bişiş yok bu akdar da oynu bilmiosan oynama bırak biz 10 kere kesti dalga gecer gibi hepsindn +5 +6 str taki cıktı
her boss drop verse son 3 boss kesişimden de drop yok bi cleaver bide fp çıktı
Her Boss Drop verse saçma olmaz mı düşünme hissin yok mu senin ?
niye canım illa dolumu çıkması lazımdı ?
ilk defa boss kestin galba
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
ilk defa boss kestin galba
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
Bu sabah bir lobo kestim boş Samma kestik o da boş
şimdiye kadar lobo lupus lycaon'u 15-20 kez kesmişimdir abartmıyorum 1 kere lycaon pendant düşürdüm diğerlerinin hepsi boş
Ya bende kekurikaka kestiydim icinden kekıri ring bide bisi daha ciktiydi bana hiç çıkmamazlık yapmadı kereta :P Ama sadece kekurikaka kestim boss olarak o da 1 dane :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme