Şimdi Ara

Atık maddelerden pc modifiye ediyorum! İLGİNİZİ ÇEKEÇEKTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü bir ara ttnet dağıtıyordu benimde pcim bozulmustu kardeşimin elinden almıştım.

SONRA
     Atık maddelerden pc modifiye ediyorum! İLGİNİZİ ÇEKEÇEKTİR

Ben ürünün üstüne yanlişlikla kahveler döktüm enerji içecekeleri ve ekranida bi sabah uyaninda üstüne basarak kırdım..

Bir kaç kere içini açınca da ürünün bütün vidaları bozuldu bende bu vidaları sökmeye üşenince bıraktım öyle çalıştı gün geçtikce ısı 80c cikamaya basladı pc artık acilinca reset atiyordu.

bende artık bir modifikasyon gerek dedim ve tüm aşamaları kaydettim ve bunu yaparkende atık ürünler kullandım. Şimdi canlı yayında size izleteceğim ortalardayım tamiratın.

Detaylar zamanla gelecek...

STREAM İZLEMEK İSTEYEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLASIN
    http://www.twitch.tv/simur901

• Arkadaşlar tüm aşamaları kayda aldigim bir alan var onu bugun yarin kuracagim sitede koycam

bunun dişinda akşamlari genelde canlı yayın yapıyorum

İlginç bir proje takip edip bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Youtube twitch yayınlarım Linke tıkla

www.twitch.tv/simur901

• Fikir iyi fakat siteye resim ekleseniz hoş olurdu.
  • Burada resimlerle anlatarak video izlemek istemeyenlere yardımcı olabilirsin .
  • Yakinda kademe kademe yapilmiş tüm videoları paylaşcam arakdaşlar ayrıca yaparken izleyebileceğiniz bir youtube de live cektigim videolar var onlara bakarsiniz uzunlar sadece emegi görmek için.
    YOUTUBE VİDEOLARİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Yakında videolar gelicek asıl olanlar onlar 2 dk en fazla kademe kademe anlatacak az kaldı bitmesine
  • Hocam kusura bakmayın ama izlemek işkenceden farksız. Görüntü kalitesi çok kötü 240p. Emeğinize sağlık fakat izlerken detaylar hiç gözükmüyor.
  • Yenileri gelince böyle olmuyacak onlarda resimde koyacagim.. düz anlatan bir pdf de eklicem
  • Beklemedeyiz
  • bende aynı şekil düşünüyorum laptobum için bişeyler takip
  • Bu aralar yazilim işlerim bitsin hepsini editleyip ekleyecegim.. Bu arada pc bitirdim canavar gibi oldu eski laptopun oc durumuna göre kat kat fazla performansını 30 derecede alliyorum.. eski laptoplarınızı böyle atık maddeler ile modlayabilirsiniz.

OC'yi nvidianin programı ile yapiyorum.

http://www.nvidia.com/object/nvidia-system-tools-6.08-driver.html

Benim laptop cift ekran karti vardi biri onboard digeri nvdia gpu nvdia tool ile ram e kadar overclocking yapabilirsiniz biliyorsunuz gpu cpu ram dönüş hizlarii ayni olmasi lazim. ama şimididen önerim sogutma sisteminiz laptopun kendisi ise bir süre sonra pc niz bozulacaktır. O yüzden sadece modlarda kullanın

BU ARADA EN SON TÜM PERFORMANS TESTLERİNİDE KOYACAĞIM DİJİTAL BİR ISI ÖLCER ALMIŞTIM ONDAN DA TAKİBİ GÖSTERİCEM AYRICA SİSTEME TURBO MOD EKLEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 14 Ekim 2015; 19:56:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.