Şimdi Ara

Atiker sıralı lpg taktırdım 2. depoda motor arıza ışığı yandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Atiker sıralı lpg taktırdım 2. depoda motor arıza ışığı yandı.yardımınız rica olunur.
    Aracım peugeot 406. gaz olarakta aygaz euro lpg aldım.
    aracın çekişinde sorun yok sadece motor arıza ışığı yanıyor.

• montajı yaptırdığınız yerde ayarlarını kontrol ettirin.
  • kalibrasyon ve ayarlarınızı tekrar kontrol ettirin
    quote:

Orjinalden alıntı: ataxx

Ustalar

Atiker sıralı lpg taktırdım 2. depoda motor arıza ışığı yandı.yardımınız rica olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataxx

Ustalar

Selamlar, benim aracımda 406. Tartarini kit takılı. 3 yıl önce taktırmıştım. 406 lar bu sarı motor ikazında (K lambası) gerçekten hassas. Ben bir ara o kadar çok alışmıştım ki artık önemsemiyordum. Ara sıra yanıyor, sonra kendi kendine sönüyordu. Şu an yaklaşık 15000 veya 20000 km dir yanmıyor. Artık o da anladı herhalde problem olmadığını En son aşağıdaki çözümü uyguladıktan sonra artık bu lambayı görmüyorum.

Çözüm olarak öncelikle LPG ayarının çok iyi olması gerekiyor. Ayar için bilgisayar, Lpg ECU suna bağlandığında araç LPG de en az 10 dakika rölantide çalıştırılmalı öyle ayar yapılmalı.

Kolay gelsin..

• Tabi bu ayarı yapmadan önce araç sadece benzinde 300 KM kadar kullanılmalı..
  • sadece atiker demek yanlıs olur.takılan yere ve kullanılan yakıta gore değişir.
  • Ustalar

Aracın motoru soğukken araçta aşırı tekleme yapıyor.
    belirli bir kilometre yaptıktan sonra tekleme kesiliyor.
    teklemeler sırasında araç aşırı sarsılıp lpg ışığı yanıp sönüyor.
    Yardımınız rica olunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Montajı yaptırdığınız yere gidin ve adam gibi kalibtasyon yapmalarını isteyin,gerekirse konyadan tel ile yardım alsınlar.
  • aracın markasını söyle sorununu hemen çözeyim birde kac motor???? >sungurlar lpg dönüşüm servisi>
  • bendede peugeot 307 var ve atiker sıralı lpg var. arıza lambası ysaglam arkadaşında dediği gibi bi yanıyo bi sönüyo servise gösterdiğimde araba gazı bazen tanımadığını ve ondan bu ışığı yaktığını belirtti. Kesin bir sonuç için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum :)
  • arıza ışığı sizde olduğu gibi birçok araçtada yanıyor hatta bazıları söndürülemiyor bile montaj yapan ustaya tekrar ayar yaptırın yanmasının bi zararı olduğunu zannetmiyorum ayrıca
  • PEUGEOT 406 FULL GRUPLU MOTORLARDA LPG YE GEÇME ISISINI MUTLAKA 50 SANTİGRATA ÇIKARIN,ÖZELLİKLE ATİKER SİSTEMİ OLANLAR VE ARIZA LAMBASI KESİNLİKLE AYARI KÖTÜ YAPILMIŞ MOTORLARDA YANAR,MUTLAKA YOL TESTİ YAPTIRIN VE AYARLARI DA YÜKSEK DEVİRLERDE YAPIN.YOL TESTİ BÜTÜN ARAÇLARDA YAPILMALIDIR...

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.