quote:Orijinalden alıntı: arseniCemhelal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bence:D herkes çekecekti zaten bu arada ep kaç ne kadar eder
quote:Orijinalden alıntı: arseniCemhelal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bencequote:Orjinalden alıntı: arseniCem helal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bence sen etmicekmiydin ? gittin cypherda ep ye o kadar para verdin millet db çekip alıyor gör
quote:Orijinalden alıntı: |TuTu|quote:Orjinalden alıntı: arseniCem helal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bence sen etmicekmiydin ? gittin cypherda ep ye o kadar para verdin millet db çekip alıyor gör Alıntıları Göster Hayırlı olsun partydeki 2. sıradaki ne bittim ya
quote:Orijinalden alıntı: |TuTu|quote:Orjinalden alıntı: arseniCem helal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bence sen etmicekmiydin ? gittin cypherda ep ye o kadar para verdin millet db çekip alıyor gör Alıntıları Göster disbant çekemen iyi olmuş çünkü party nin hepsi çekicekti :D
quote:Orijinalden alıntı: Vikernesdisbant çekemen iyi olmuş çünkü party nin hepsi çekicekti :DAlıntıları Göster ho
quote:Orijinalden alıntı: arseniCemhelal olsun party disband etmişsingerçi sen etmseydin baskası etcekti.en dorusunu yapmıssın bence
quote:Orijinalden alıntı: mehmetcank hayırlı olsunAlıntıları Göster h.o DB etmesine laf atan arkadaşlara sadece enayi derim
quote:Orijinalden alıntı: lBuLuTlh.o DB etmesine laf atan arkadaşlara sadece enayi derimAlıntıları Göster Güzel DB... H.o
quote:Orijinalden alıntı: ImBoyZGüzel DB... H.oAlıntıları Göster Biz daha masterı açıyoruz sen master + dual md +7 chitin set +7
quote:Orijinalden alıntı: EspâdaBiz daha masterı açıyoruz sen master + dual md +7 chitin set +7 Alıntıları Göster Kimde dediklerine göre en az 2 kişi db çekmiş. Hayırlara vesile olsun
quote:Orijinalden alıntı: DgnByzKimde dediklerine göre en az 2 kişi db çekmiş. Hayırlara vesile olsunAlıntıları Göster Bende Pre Alip Kescem 3 Tane Bach Kestim Para Bile Cikmadi.
quote:Orijinalden alıntı: Miroglu_Bende Pre Alip Kescem 3 Tane Bach Kestim Para Bile Cikmadi.Alıntıları Göster Hayırlı olsun şimdi kendine bi güzel item diz