ya atillayı kesmekte ne varki , benim lvl 63 +1 rebith ib,full +7 chitin,kolluk +8 fp li charımla 60 tane can potu bitmeden de kesebiliyom
60 can potu mu? Ben pathostaki 61 lvl dual md+7li charımla en fazla 25 HP pot harcıyom. Ve attilanın ne zmn çıkcağı tam belli olmuyo. Attila respawnının 5.30den 10.15 saate kadar kadar uzadığı da oldu.
atilla neki beyler 22 lwl da kestim ne buff vardı ne heal tabi bi kere :( bi kaç kere yattık ama olsun :D server patos
HeLaL SaNa !!!
GüLe GüLe KuLLaN
quote:
Orjinalden alıntı: egos_1010
arkanda 1920 healci olsun 40 lwl bi asas bile keser bişey yok bunda
arkadaki heal napcal 40 lwl adama tek atar nesini healleyecek
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
Nasıl yapıcaksın o işi merak ettim? Dual +8 shard ve 64 lvl Assasianla ben 5-6 dakikada tek başıma pot basarak zor kestim. Sanırım 40 lvl 3-4 saat arasında kesersin elindekilerin yanmadığını düşünürsek. Önemli olan heal değil attack ...
yuh yanei totem bu sozunu gormemis olalim lwl 64 assas ile +8 dual shardlarla 5-6 dakika surdu diyorsun ha sen ya salli.....orsun yada gercekten assassin kullanmayi combo yapmayi bilmiyorsun ben defalarca lwl 62 rogue +7 mirageler ile 2 dakikada kestim buff+ac scroll +pot naptin sen be
super itemler cıkmıs
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
Nasıl yapıcaksın o işi merak ettim? Dual +8 shard ve 64 lvl Assasianla ben 5-6 dakikada tek başıma pot basarak zor kestim. Sanırım 40 lvl 3-4 saat arasında kesersin elindekilerin yanmadığını düşünürsek. Önemli olan heal değil attack ...
yuh yanei totem bu sozunu gormemis olalim lwl 64 assas ile +8 dual shardlarla 5-6 dakika surdu diyorsun ha sen ya salli.....orsun yada gercekten assassin kullanmayi combo yapmayi bilmiyorsun ben defalarca lwl 62 rogue +7 mirageler ile 2 dakikada kestim buff+ac scroll +pot naptin sen be
Salladığım falan yok Assasianı kullanmayı ve combo yapmayı bilmiyorum sadece. Archeryim normalde 2 dakikadan kısa sürede archery olarak keserim ...
arkadaşlar atilla için kavga etmeyin topiği acmamdaki sebep atilla dropları, kaç saniye kaç dakikada kaç pot harcayarak kesildiği önemli değil. önemli olan kutuyu ve dropu almak. 80lvl olsanız bile orada 60+ sağlam bi parti varsa kutu falan alamazsınız. atillanın 3 saniyeden daha kısa sürede kesildiğini bile gördüm.
ellerine sağlık ne kdrda ince dilimliosun valla helal olsun ha
bala bak ya bize hep +5 str cıkıo bea
elmoradda nereye spawn oluyor ya gecen grazyozylerdeydi 2gun sora lamiada ondan sora kalluganın dtsye dogru olan tarafı
:) muhahahahahahhaha
güzel paylasım için saol
Abi adam atilla manyaqı olmuş ne zaman çıkarsa kesmiş baksana
heLaL oLsun o Kadar atiLLa kesMek uZun iş WaLLaa O düŞenLerLe ParaYı KıraRsn
quote:
Orjinalden alıntı: epsis
ATROSS UN BOSS U ATILLA........ ( BU BENİM UYDURMAMDA OLABİLİR )
60+ LVL WARRIOR ASAS OKÇU BP VS. BUFF AC İLE KESEBİLECEĞİ BİR BOSS... FİZİKSEL VE FLAME ATACK YAPAR. FIRE RESIST İNİZ YÜKSEK İSE DAHA AZ DEMAGELER YERSİNİZ.
GENELLİKLE (KARUS BÖLGESİ HİÇ HUMAN OLMADIM) SERVERLERDE RESTART OLMADIYSA EĞER 6-8 SAAT ARASI %90 RUTİN OLARAK ÇIKAR.
DÜŞEBİLECEK EN İYİ İTEMLER WARRIOR PENDANT - ELEMENTAL PENDANT - PRIEST PENDANT...
KLANCA PARTİ İLE VS. ATİLLA KESEN YADA ATİLLAYI GÖREN HERKES TOPİC ACIYOR. ARTIK SIKILDIM GERCEKTEN. OYUN HAKKINDA BİRAZ DAHA BİLGİLENDİRİCİ TOPICLER ACALIM ARKADAŞLAR
AŞAĞIDAKİ FOTOLAR SON 1 AYDA KESTİĞİM ATİLLALARIN BAZILARI. CIKAN DROPLARDAN EN İYİSİ AYNI ATİLLADAN WP VE PP. FAKAT COĞUNLUKLA BOŞ CIKAR HÜSRANA UĞRAMAYIN.
waaay be mukemmel ben de bi attila resmi yollamak istiyorum ama ben burda kesemedim ben sadece attila gören masum mage'im sadece kesişlerini izledimama 1-2 bişi atiyim dedim hem o adamları tepikliyo hem de bana ateş çakıyo nası bişiimiş anlamadım ben yaw!
bi bana item vermiyo şu bosslar deli olacam
tüh be fazla güzel item düşmemiş :S
manesin 4. günü biz kestmiştik bizim party 8 kişi bi tane 6 bi tanede 3 kişi party daha vardı. 55 lvl bile yoktu atilla cıktıktan tam tamına 17 sn sonra yattı ama baş cıktı bana her zaman cıktıgı gibi. atilla kesmekte büyütülecek bişey yok 61 lvl +7 fp set +7 dual md li asas ile 2 dakkada kesmiştim bi kere beramusta ama yine baş cıkmıştı